Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14

Tema: VPN Internet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Pėr: VPN Internet

Citim Postuar mė parė nga rmaxhuni Lexo Postimin
    Dardani nuk dha spjegime se me VPN un kam punu nje koh te gjat ama spjegimin e dha Ardi nganjeher edhe nese nuk din thuje mendimin ama mos thuj qe je i pakuptushum se Ardi e kuptoj qa po du me than ndoshta ju skeni punu neper posta private e sju ka ra me pas pun ju kuptoj sidoqoft flm nga ju
    O ti rmaxhuni,

ti msohu pike se pari te postosh pytjet shqip, lexoje edhe njehere pyetjen tande se cka ke kerku.
    Nuk ishte pyetja se si ta konfiguroj Netowrk Adapterin per vpn ne menyre ce te mos mi bllokoj hapjen e faqeve ne internet.
    Ne ket forum ka te tille ce pyetjet i postojne shkele shko e me pastaj cuditen pse nuk u ndihmon kush, nuk ishas i vetmi une qe nuke kuptova se cka deshte ti.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-03-2010
    Postime
    59

dardani8
    shum mir te thash si muj me punu kur jam i kyqun ne vpn e kjo qe po e thu me kete qe e kam cek i bjen ne njejtin kuptim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2012
    Postime
    390

lol

new level of alb lang

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924

CITIM--ju skeni punu neper posta private e sju ka ra me pas pun ju kuptoj sidoqoft flm nga ju

--e mira e ka t'miren-ėshtė e saktė se s'kam punuar ndonjihėrė nė Postė(as Private as tė Shtetit)mirėpo tani 5 a 6 muaj punoj mė VPN nga 4/5 orė nė ditė ,tani unė do ta bėjė pytjen;unė ku punoj(Lokaliteti) s'kam lidhje Interneti --nė Internet kyēem mė anė tė ēelėsit 3G+ kėtė e mundėson Operatori i Telefonisė Celulare(mobile) pastaj futem nė Programin AT&T-Network Clients (VPN)e mė pastaj nė njė Program tjeter ??? pėr trajtimin e Fakturave dhe shperndarjen e tyre nėper Bazat e Firmės .

Tani pėr hyrjėn ne Google (Internet explorer,Moxilla Firefox etj) duhen ndryshime tė shumta tė cilat nuk lejohen nga Administratori i cili e fsheh IP e Kompjuterit ,shkurtė nuk jam shumė i formuar nė Informatik ,ndoshta do ta marr edhe une nji pergjigje nga Forumistat !!!!!!?

Pėrshendetje F/SH

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •