Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 82
    i/e larguar Maska e Sander^Mafishja
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    ne hene
    Postime
    45
    U pika ty mi gru...e solle edhe ti koken ketu direkt pas meje...po cme je ngjitur mi aman cme je ngjitur..cke ti ne forum bredh Sandri po ne darke tek ty e ka mendjen...o gru po cte duhet qe sjell foto mi cupe e xhaxhit se ia hoqe petllen cunave te forumit...i le me goje mbyllur..kshu hapur
    Moj te befsha gropen mos u merr me kta hec nje xhiro nga mu se te kam ble nje cokollate te madhe:P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-03-2003
    Vendndodhja
    PRISHTINE
    Postime
    32
    ju uroj mir se ardhje dhe kalofshi sa me mire
    Eki.k

i/e larguar
    Anëtarësuar
    01-04-2003
    Vendndodhja
    london (UK)
    Postime
    33
    o mafishe ti me ke ndjekur mua jo un ty, po ja kot edhe un thash ta ngjitja ne foto ne forum, e kam ngjitur me brum pale se skisha mastic, se e kishe marre ti me vete se iu thye karrigja IRENES , qe thyfsh qafen o irene.

mwaaa burro

dhe mi puth kalamuqet se i ke ti sonte se un ja mbatha te mamaja per weekend, ma puth fort zabeten dhe qerremin (goca nr 3 dhe cuni nr 5) se ata i kam pike te shendoshe... ashtu dobet .

ps dhe laji enet ore se ta bona gropen, e du shpin xix kur te vi.

ciao

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3
    Hello Everybody. Sapo u regjistrova me ne fund dhe une dhe tani muind te komunikoj shqip se plasa. Nejse tani dhe pak kohe kam se me duhet te iki ne klase, por dua tiu uroj te gjitheve.
    Take care you all

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    hmmm po ne qe jina durresak nuk na pershendet zotrotja juj e? nejse vari tenqet mireserdhe n forumin ton

banned Maska e Stoned Soul
    Anëtarësuar
    05-12-2002
    Vendndodhja
    In your viens
    Postime
    5
    mire se erdhe en forum baby
    Freakness Is My Weakness

I lured you into this dark alleyway. As you wait for your eyes to adjust, you feel something brush against your neck. There is a slight popping noise, of fangs sinking into your veins. You are paralysed, while the blood drains from your body. As the fangs retract, you feel a new strength, and a new coldness in your limbs. You have joined the ranks of the undead.

Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    ne hene
    Postime
    45
    Postuar më parë nga asjana_tironsja
    o mafishe ti me ke ndjekur mua jo un ty, po ja kot edhe un thash ta ngjitja ne foto ne forum, e kam ngjitur me brum pale se skisha mastic, se e kishe marre ti me vete se iu thye karrigja IRENES , qe thyfsh qafen o irene.

mwaaa burro

dhe mi puth kalamuqet se i ke ti sonte se un ja mbatha te mamaja per weekend, ma puth fort zabeten dhe qerremin (goca nr 3 dhe cuni nr 5) se ata i kam pike te shendoshe... ashtu dobet .

ps dhe laji enet ore se ta bona gropen, e du shpin xix kur te vi.

ciao
    Joo pse c'kujton ti se do te le te bredhesh sa andej ketej...moj ---- ta besh dhembin nga pas me ke mu...ojjj kjo do te bredhi lule me lule tani qe ma ngjite edhe foton ste shqitem me..se kam frik mos te merr ndonjeri nga ktao pika ty po kishe masticin rezerve tek rafti i hales...po ku di ti o gru ku i le gjonat...
    O po do ta kpus koken zi te zogut kur te vish ne shpi se me ke lene me gjithe kalamanjt ne shtepi eshte bere gjithe kjo rremuje...aman hajde sa me shpejt se pa ty sboj gje...
    Zabeta eshte tu bo darken
    Qerremi po rregullon kemben e krevatit qe u prish mbrem(te thashe kta te parit meqe i ke te preferuarit)
    Pastaj te tjeret
    Hasani,Aqifi,Fejziu dhe Myzlymi i kam dhene nga nje cigare i blena edhe letra e jane tu loz 5 katsh(e di qe skane bere moshen per cigare po qe kur i dhashe nga nje..e kan qep gojen..mgjs mbyten here pas here dhe kolliten...)
    Nafia,Kalia,Zymbylja dhe Myzejeni qe kur ke ik ti si ka dale gjumi(tek qumeshti i pazier ne mengjes i hudha cik valium...duhet qe ska qene i skadum se boni efekt)
    Enet i Lau Irena ne kembim te ca cokollatave e shef gru qe duhet ta kesh mire me te gjitha grate...hec sill koken ne shtepi se te hengri mortja po nuk erdhe:P

Perjashtuar Maska e SweeT^BaBe
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    My WoRLd!
    Postime
    149
    Hhahahah sander te hengert dreqi! Nga ke qene ore? Ta paska mbledh Irena e?? Mire ta ka be Ika une, edhe mos na be shume zhurem...Degjove o?? :P Hjade Bye

Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    ne hene
    Postime
    45
    Ca Irene moj..se ajo oshte bo e urte...po cti bej asjanes un pa te ishte per irenen nje cokollat ene pushon ajo....
    Aman ku ka pas Sandri nge per forum kam pas me mbajt 10 kalamanj se me ka ik gruja nga vjerra(u befte lemsh kjo qe ma merr grun)

Perjashtuar Maska e SweeT^BaBe
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    My WoRLd!
    Postime
    149
    ncncnnc I shkreti ti!

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •