Close
Faqja 23 prej 25 FillimFillim ... 132122232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 248

Tema: Pas vdekjes?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Pas vdekjes?

Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    [Asesi! Ngase vullneti i Allahut ishte qė ndaj nesh tė na dhurojė njė dhunti tė madhe siē ėshtė vullneti i lirė i njeriut nė gjėrat qė i takojnė atij si krijesė e Krijuesit.

Paqe!
    Je duke u tallur me mua ,idiot i dreqit

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Je duke u tallur me mua ,idiot i dreqit
    Jo, aspak nuk po tallem. Vetėm se t'u lshua gjuha paksa, kėtė po e shoh...

Paqe!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Jo, aspak nuk po tallem. Vetėm se t'u lshua gjuha paksa, kėtė po e shoh...

Paqe!
    NUk desha te te fyej ,ishte vetem nje menyre humori nga ana ime lidhur me postimin tende paraprak ..sidoqofte pasi se paske kuptuar mund te thuhet qe ishte perpjekje e deshtuar nga ana ime per ti dhene ngjyre humori debatit
    Nejse vazhdojme (pa humor) ,pyetja e radhes per te kuptuar kete vullnetin e lire islamik .. nese eshte shkruar nga allahu qe une te te vras ty por qe une nuk dua te te vras ,do ndodhe vrasja apo jo?
    Dhe pyetja e tjere ,nese une kam vullnet te jap disa mijera euro bamiresi por kjo bamiresi nuk eshte e shkruar ne librin e Allahut ,mund ti dhuroj une ate shume skamnoreve ?

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

pas vdekjes ?!

Nuk e di, po te behem plak i ndezur do preferoja te behesha mysliman....parajsa islame eshte si nje bordello pa lek.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Po natyrisht se po. Allahu e ka shkruar dhe ēka do tė bėsh nesėr, ndonėse ju nuk e dini kėtė andaj pėrpjekuni pėr mirė! Unė jam student dhe studioj matematikėn momentalisht.

Paqe!
    Matematiken?!
    Emri:  1238859_167101486818414_2100569400_n.jpg

Shikime: 196

Madhėsia:  71.9 KB
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Allahu e na beri si te donte, dhe e dinte se si do perfundonin ata qe bejne mekate. Por ata qe i ndertoi ndryshe perfunduan ne udhe te duhur. Sic e shoh une po qe se i krijonte edhe ata ne udhe jo te duhur ndryshe edhe keta mundet te venin ne udhe te duhur, qe para se te krijoheshin. Kur Allahu do te miren pse krijon njerzit kur e di se ata nuk do perfundojne mire. Po qe se une kame dituri te mire gjenetike dhe e ndryshoj gjenetiken e nje embrioni qe te behet sakat dhe i mete, duke e ditur shume mire se c'fare po bej mundet te them une se i desha te miren? Ku eshte ndryshimi?

Citim Postuar mė parė nga ExTaSy Lexo Postimin
    Kem vullnetin e lir n`ket bot s`jem robot te Programuar nese do ishte ashtu sdo te ishte interesant skishte me pas kuptim , un besoj ne Caktimin e Allahut por ketu tek puna e Kaderit e CAKTIMIT te Allahut nuk ben me u zhyt shum sepse ka shans te fundosemi , nje gje qe truri jon s`arrin ta kupton nuk don te thot qe ai send nuk egziston.
    Allahu na ka porosit Per pun te mira dhe Largim nga te keqijat, nese mundemi me vendos vet ciles rrug dot shkojm por nga cila do rrug qe shkojm cfar do zgjidhje qe bejm ket gje Allahu e ka dit para se te ndodh , dhe neve kjo dija e Allahut na pengon ,ti si krijes me ato pak aftesi qe ke mundesh mej parapa disa pun p.sh ti e din qe djalit jot neser shkon ne shkoll, vish keto rroba etj etj
    Une e thash qe Allahu e di se Nero do beje keq atehere si ka mudnesi Nero te perpiqet kur perpjekja do ta shmangte te keqen? Kjo vetem dmth se Nero nuk ka mundesi te perpiqet dhe Allahu e di. Ti the se duhet te perpiqemi. Edhe kur Allahu e di qe ne nuk do te perpiqemi? Neve duhet te bejme te kunderten e asaj qe di Allahu? Nuk eshte e pamundur kjo? Si mundet te perpiqesh kur Allahu e di se nuk do te perpiqesh? Si mundet te behet e pamundura?

I keni pshtjellur gjėrat, mė vie keq!

Allahu e di se 'Nero' do ta bėjė njė gjė tė keqe X nė kohėn T. Pėrpara kohės T, po qė se 'Nero' pėrpiqet t'a bėjė atė(dhe e bėnė) e ia arritė, ai do t'a bėjė. Po qė se 'Nero' pėrpiqet tė mos e bėjė X nuk do t'a bėjė X. Dhe jo si thuani ju!

Dhe diēka:

Allahu e di se a do tė mė shkruani ju nė 'reply' nė fund 'PAQE', apo jo. Ai e di, kurse ju nuk e dini derisa t'a bėni apo mos t'a bėni kėtė(pėrfundimisht). Pra keni vullnet tė lirė.

Paqe!
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    NUk desha te te fyej ,ishte vetem nje menyre humori nga ana ime lidhur me postimin tende paraprak ..sidoqofte pasi se paske kuptuar mund te thuhet qe ishte perpjekje e deshtuar nga ana ime per ti dhene ngjyre humori debatit
    Nejse vazhdojme (pa humor) ,pyetja e radhes per te kuptuar kete vullnetin e lire islamik .. nese eshte shkruar nga allahu qe une te te vras ty por qe une nuk dua te te vras ,do ndodhe vrasja apo jo?
    Dhe pyetja e tjere ,nese une kam vullnet te jap disa mijera euro bamiresi por kjo bamiresi nuk eshte e shkruar ne librin e Allahut ,mund ti dhuroj une ate shume skamnoreve ?
    Jo jo, mė vie keq qė paskam tingėlluar ashtu, por nuk e kam marr si ofendim. [haha] Jo, por shpesh herė gjėrat mund tė merren nė dy apo edhe mė shumė mėnyra apo jo? Pėrndryshe po t'a pėrdorėsh si humor, humor tingėllon dhe jep ngjyrė, por unė e kisha fajin ngase e kam marrur jo si humor...

Ane, ke thėnė nėse e ka shkruar dhe kjo nuk pranohet nė besimin Islam, ngase ajo se ēfarė ka shkruar Allahu tė ndodh konsiderohet si ēėshtje e fshehur qė askush nuk e di pos Tij, njihet me termin GAJB. Prandaj, kur themi nėse Allahu e ka shkruar tė tė vras ty, automatikisht jemi nisur nė rrugėn e gabuar, ngase ne nuk e dimė se a e ka shkruar apo jo! [Shpresoj jam i kjartė]

Sa i pėrket tė dytės, tė thash dhe edhe njėherė po tė them se nė ''Lehvi Mahfudh'' ēdo gjė ėshtė e shkruar, ēdo gjė, nga ajo qė ne e dimė dhe ajo qė ne nuk e dimė. Ti jep, poashtu ėshtė porosi qė njerėzit tė ndihmohen nė raste tė tilla dhe lum ai qė ndihmon tė tjerėt, veēanėrisht njerėzit.

Paqe!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    pas vdekjes ?!

Nuk e di, po te behem plak i ndezur do preferoja te behesha mysliman....parajsa islame eshte si nje bordello pa lek.
    "bordello pa lek" ?!

Elhamdulilah. Shpresoj tė bėhesh musliman dhe kjo ėshtė pėr tė mirėn tėnde, padyshim dhe tė pasardhėsve tuaj. Kurse pėrsa i pėrket parajsės(Xhennetit), dijetarėt thonė se nga gjėrat e kėsaj bote dhe asaj tė pėrbashkėt janė vetėm ermat.

Prandaj edhe pejgamberi Muhamed, paqja e Zotit qoftė mbi tė, tha se: "Nė xhennet ka gjėra qė syri nuk i ka parė, veshi nuk i ka dėgjuar e as mendja nuk i ka menduar..."

Paqe!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Matematiken?!
    Emri:  1238859_167101486818414_2100569400_n.jpg

Shikime: 196

Madhėsia:  71.9 KB
    Nuk e di se ēfarė ke dashur tė thuash me kėtė foto... tė them njė gjė, vėri mendjes njė kufijė dhe mundohu tė flasėsh me argument dhe poashtu kur diēka tė sjellėsh duke mė cituar mua, trego se ēka deshe tė thuash e jo vetėm ''shlamb, shlamb...'' .

Po, Matematikėn e studioj.

Paqe!

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015

Hof: Une e thash qe Allahu e di se Nero do beje keq atehere si ka mudnesi Nero te perpiqet kur perpjekja do ta shmangte te keqen? Kjo vetem dmth se Nero nuk ka mundesi te perpiqet dhe Allahu e di. Ti the se duhet te perpiqemi. Edhe kur Allahu e di qe ne nuk do te perpiqemi? Neve duhet te bejme te kunderten e asaj qe di Allahu? Nuk eshte e pamundur kjo? Si mundet te perpiqesh kur Allahu e di se nuk do te perpiqesh? Si mundet te behet e pamundura?
    Allahu e di, por ti nuk e di prandaj duhet tė pėrpjekesh. Allahu e di nėse 'Nero' do veprojė keq apo jo, por 'Nero' nuk e di nėse nesėr do pi alkool apo jo, kurse Allahu e di.

Por 'Nero' ka vullnet tė lirė dhe, pėr tė mirėn e tij mund tė mos pi, por mundet edhe tė pij, pra varet prej tij. Kurse dija e Allahut ėshtė gjithėpėrfshirėse dhe Ai di ēdo gjė.

[Qetėsohu dhe largo mendimet e kėqija pėr Allahun, mė vie keq qė tė drejtohem kėshtu, por e thjeshtė ėshtė ēėshtja]

Paqe!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elytony : 09-10-2013 mė 13:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •