Close
Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 248

Tema: Pas vdekjes?

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Pėr: Pas vdekjes?

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ...se c`ma kujtove filmin "si te vdiset" , mendoj qe bukuria e jetes qendron ne ate se ne kete bote erdhem ne menyre spontane, ateher pse mos te ikim nga ketu ne te njeiten menyre?

Deshira ime e vetme, ne lidhje me vdekjen eshte qe une te vdes dhe te vorrosem si musliman, te tjerat "lass mich überraschen",
    S'me ke kuptuar,une e kam llafin,nga jeta qe ben vendos dhe si te vdesesh p.sh. mekatar apo te fitosh xhehnetin :-D

Ja dhe deshira jote p.sh ke qef te vdesesh si mysliman prandaj jeton si i till ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 11-09-2013 mė 07:51 Arsyeja: .....Kritik nga Xhu'xhu :p

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    S'me ke kuptuar,une e kam llafin,nga jeta qe ben vendos dhe si te vdesesh p.sh. mekatar apo te fitosh xhenetin :-D

Ja dhe deshira jote p.sh ke qef te vdesesh si mysliman prandaj jeton si i till ...
    ....ehh mekatar jemi te gjithe, vetem se duhet te ruhemi mos te bejme mekate te medha, ato qe nuk falen,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Dy studente amerikane, ishin ne nje klase ne kolegj dhe klasa ishte mbi besimet fetare te botes. Profesori nuk kish ardhur akoma ne klase dhe studentet po flisnin me njeri-tjetrin.

- E more vesh, terroristet e bene ate qe bene ne 11 shtator se kujtonin se po te vdisnin per Allahun do te shkonin ne parajse e do te rrethoheshin nga 70 virgjeresha.

- Hahahaha - qeshi me te madhe shoku i tij, ulur ne krah.

Ne kete moment hyn ne klase profesori dhe degjoi komentin e studentit dhe te qeshurat e medha te klases. Dhe u thote studenteve:

- Me tregoni edhe mua qe te qesh edhe une me ju?

- Studenti u ngrit dhe perseriti te njejtat fjale.

- Qeshi prape gjithe klasa, por profesori nuk qeshi, por hoqi syzet dhe ferkoi syte e tij, i shqetesuar nga sjellja e studenteve te tij.

Studentet u stepen se perse reagoi ne ate menyre profesori, dhe njeri nga studentet i drejtohet me fjalet:

- Profesor, nuk ndihesh mire?

- Jo mire jam. Por ato te qeshurat tuaja me shqetesuan pak.

- Perse te shqetesuan?

- Pasi nuk jane per te qeshur, jane ne fakt per te qare.

- Perse jane per te qare?

- Ai terroristi musliman mund te kete nje besim e sjellje te gabuar. Por te pakten e merr mundimin qe te mendoje per vdekjen. Sa prej jush keni sjelle nder mend se do te vdisni nje dite? Sa prej jush keni nje plan per vdekjen?

- Ne klase ra heshtja.
    Kam menduar se planin per vdekjen nuk e ka ne dore njeriu pervec kur planifikon vetevrasjen ..dhe vetvrasja eshte mekat ..na sqaro Albo edhe ne injoranteve se si duhet ta planifiojme vdekjen ,mundesisht ndonje plan te mire ,me vdeke aty kah 80-90 vjec

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Inteersante kjo. Tekstilin ku e marrin? Edhe bleete paska atje! Veren qe nuk deh e kemi edhe ketu.Dmth qenka nje vend fizik, me ara lule, kullota , rrobaqepes... Trupi kalbet ketu (ushqim per krimba), pastaj te falakn edhe nje te ri.Po a perngjajme me kete qe jemi ketu?
    Per Allahun asgje nuk eshte e veshtire...Ai krijoj gjithēka nga asgje...
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    Sa i perket shamise (se edhe aty lidheni fort, ju pengon) grate ne Xhennet nuk kane nevoje te mbulohen se nuk kane nga kush (ju nuk do te jeni, supozoj) sepse ne Xhennet nuk shkojne njerez te pafytyre dhe ata qe shkaktojne shkaterrime ne toke. Aty shkojne njerez te devotshem ku gruaja e tjetrit do te jete si moter per ta.
    Allahu e di me se miri.
    Po ne kete bote nga kush mbulohen ,nga jomuslimanet ?
    Ne shumicen e shteteve muslimane ,muslimanet jane shumice ,si p.sh Arabi ,Pakistan ,Indonezi ,Turqi etj ,nga kush duhet te ruhen keto gra ,nese nje vend eshte 100% me popullesi muslimane?
    Nga vet muslimanet ?

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Po ne kete bote nga kush mbulohen ,nga jomuslimanet ?
    Ne shumicen e shteteve muslimane ,muslimanet jane shumice ,si p.sh Arabi ,Pakistan ,Indonezi ,Turqi etj ,nga kush duhet te ruhen keto gra ,nese nje vend eshte 100% me popullesi muslimane?
    Nga vet muslimanet ?
    nuk do te thote se te gjithe muslimanet jane te devotshem, kjo jete eshte mekatare dhe gabimtare, kurse ne jeten e amshuar nuk ka mundesi te kryhet ndonje mekat.
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Hi dua te behem kur te vdes. Le ta hedhin hirin tim nen nje peme. E dua ne nje vend jo te perhapur gjithandej si ca qe e duan ne oqean. Kush do e merr malli per mua le te ulet e te pushoje nen hijen e pemes per pak kohe. Ja keshtu.
    Feelings change - memories don't.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Una du me shku, ke ato virgjereshat.
    Te kane rrejt

(QURAN 52:24): "And there will go round boy-servants of theirs, to serve them as if they were preserved pearls."

(QURAN 56:17): "They will be served by immortal boys."

(QURAN 76:19): "And round about them will (serve) boys of everlasting youth. If you see them, you would think them scattered pearls."
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Scion pėr postimin:

hot_prinz (11-09-2013)

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Hi dua te behem kur te vdes. Le ta hedhin hirin tim nen nje peme. E dua ne nje vend jo te perhapur gjithandej si ca qe e duan ne oqean. Kush do e merr malli per mua le te ulet e te pushoje nen hijen e pemes per pak kohe. Ja keshtu.
    uh moj mija..po aty nen peme nuk te lene pa te bere pis qent..ti e di ma se dreqnit e qenve e kan qejf me shku me ba pis cdo peme..ashtu keshtu do te te bejne pis edhe ty...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    nuk do te thote se te gjithe muslimanet jane te devotshem, kjo jete eshte mekatare dhe gabimtare, kurse ne jeten e amshuar nuk ka mundesi te kryhet ndonje mekat.
    Dhe perseri mbulohen?!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •