Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar Maska e ZanaNim
    Anėtarėsuar
    20-01-2013
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    18

Po shtoj peshe shume shpejt, pa perdorur asgje.

Pershendetje doktor dhe te gjithe antaret e forumit.
    Koheve te fundit me eshte shfaqur nje "problem" nese mund ta quaj sepse kurre nuk e kam pasur kompleks peshen time trupore, mirepo une para me shume se 4 muaj kam qene shume e dobet, nja 45kg, gjithe kohen kam qendruar ashtu dhe gjithe familja ime vuante nga shendeti im i lig fizik ndonse kam pasur oreks por jo edhe aq te mjaftueshem, mirepo nga 45 kg kam shtuar peshe ne 64kg d.m.th kam shtuar 24kg brenda 3 muajve, nuk kam perdorur asnje vitamin apo kapsule per ta shtuar oreksin apo dicka te tille mirepo vetvetiu oreksi me eshte shtuar po ashtu edhe deshira per gjume sa qe ne mes te dites me merrte gjumi dhe rrija me sy gjysme te mbyllur gje qe nuk me ka ndodhur kurre me pare. Une nuk e kam kompleks dhe nuk e kam pasur kurre peshen time mirepo me shqetesojne shenjat qe mu kan shfaqur ne trup, jane kapilare te gjakut te cilat kane pelcitur nga shtimi brenda nje kohe te shkurte te peshes. Kam vizituar mjeken time dhe me ka thene qe ato shenja nuk mund te hiqen kurre, mirepo nje doktor tjeter me ka thene qe ato hiqen me kohen mirepo duhet te kem kujdes ne ushqim, gjume dhe gjera te tjera.
    Pyetja ime eshte: A mund te hiqen ato shenja, a po nuk mund te hiqen? Si dhe pse ndodhi nje shtim i peshes brenda kesaj kohe kaq te shkurter, a mund te kete ndonje problem apo c'rregullim brenda organizmit tim?

Ju falemnderit, pres pergjigje. Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Pėr: Po shtoj peshe shume shpejt, pa perdorur asgje.

Goce, mos je ick, po icik fare me barre?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    20-01-2013
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    18

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Goce, mos je ick, po icik fare me barre?
    Po te isha me barre nuk do kisha nevoje te ju pyesja juve se ku eshte problemi sepse nga vizita e shume mjekeve do e kuptoja deri me tani Dhe pos te tjerash: JAM MUSLIMANE dhe muslimanet nuk e humbin virgjerine e tyre para martese (nuk dua te bej dallime fetare, por ky eshte fakt, per disa), andaj ju lutem kujdes ne fjalet tuaja dhe ne vleresimet tuaja .

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

na fal, se nuk e dija qe je virgin

sipas atyre qe shkruaje ti aty te vete mendja, fillimisht.

per me teper eshte doktoreshe teta, dhe doktoreshe marya.

ose doktor 2043,
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

habitem ste tha fare doktori qe te shikosh tiroidet? ke bere analizat per tiroidet? mund te kesh hypothyroidism...ndihesh sikur ke ftoht nganjehere?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Ne nje mendje me Rexhin
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Anėtarėsuar
    20-01-2013
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    18

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    habitem ste tha fare doktori qe te shikosh tiroidet? ke bere analizat per tiroidet? mund te kesh hypothyroidism...ndihesh sikur ke ftoht nganjehere?
    Po, kam shume ftohet koheve te fundit madje naten shpesh me prishet gjumi nga ethet sidomos koheve te fundit keto dite, kam menduar se ndoshta mund te jem ftohur nuk e kam ditur qe ka lidhje me kete gje, mirepo jam duke marrur edhe disa ineksione sepse kam nje infeksion ne kanale urinare, qe ka ardhur si pasoje e ushqimit te konservuar e konsumoja shume dhe nuk e di se cfare bakteriesh mund te me kene formuar, kam pasur shume problem me kembet koheve te fundit sepse me jane enjtur shume dhe nuk mundja as te shkilja ne to mendoja qe eshte per faj te peshes qe kam shtuar por pastaj pas analizave doli se kisha infeksion, por po ashtu kam shume te ftohet, jam veshur sikur te ishte gjysma e dimrit :\

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

jo nese te jan fryr kembet (edema = quhet ne anglisht) nuk eshte normale ose shkak te peshesh....the qe ke UTI (infection te kanale urinare?), te tha dokteresha keta apo mendon ti? ke bere gje Urinalysis (analizat e urines?) po jo shko bej analizat e tiroidave te shikosh (T4 dhe T3 level) gjitheashtu UA (analizat e urines)

Anėtarėsuar
    20-01-2013
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    18

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    jo nese te jan fryr kembet (edema = quhet ne anglisht) nuk eshte normale ose shkak te peshesh....the qe ke UTI (infection te kanale urinare?), te tha dokteresha keta apo mendon ti? ke bere gje Urinalysis (analizat e urines?) po jo shko bej analizat e tiroidave te shikosh (T4 dhe T3 level) gjitheashtu UA (analizat e urines)
    Po po i kam kryer analizat e urines dhe te gjakut, mjekja ma tha qe kam infeksion dhe me duhet te marr ineksione tani dy here ne dite

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Ok, por ste ka kontrolluar per tiroidet? Qe te jesh e sigurt qe ske hypothyrodism, te sugjeroj ti besh kontroll pasi mund te shtohen me shume probleme si shkak per cregullimet e hormoneve te teroidit

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •