Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: 70-vjeçari vetëshpallet i vdekur: Fëmijët më braktisën, hapa varrin tim

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Ndoshta ty te duket habi, por ka shume femije qe nuk duan t'ia dine per prinderit. Njoh vet ketu ne Philadelphia me dhjetra raste se si i kane braktisur prinderit. Edhe prinder teper te mire. Biles ne nje rast, djal i vetem i trajtoj kaq keq prinderit sa vdiqen nga vreri, te dy. Djali eshte edhe me shkolle te larte ben dy pune, por i braktisi prinderit sepse nuk i pelqente nusja e vet. Prinderit kishin qene intelktual ne Shqiperi, ketu u vrerosen edhe kishin turp te ktheheshin ne Shqiperi. Mos te permend edhe plot fakte te tjera ne Shqiperi, ku femijet levizin ne qytet edhe i hedhin prinderit e vet poshte se jane "fshatare". Nuk i di detajet ne kete raste, por nese prinderi nuk te ka abuzuar, vrare & prere perse te mos i urosh gezuar ditelindjen??? Them se femijet si ka mare ne kanada sepse mendoj se kane qene mbi moshe 30 vjec edhe do ken qene te martuar.
    Edhe une njoh te tille ,djali jeton ne perendim dhe ka blere shtepi ne Kosove ,perkujdesjen ndaj shtepise i ka lene vellezreve te nuses dhe kur babai ka shku me vizitu shtepine,donte te perkujdesej per oborrin ,djali i ka qu fjale ,mos u duk me atypari !Tmerr!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga starbright Lexo Postimin
    Nuk e di nese e keni pare teatrin Pjata e drunjte ? Eshte bazuar ne ngjarjen qe i ka ndodhur vet aktorit kryesor te nderuarit Sulejman Pitarka. Erdhi ne Amerike te i biri dhe nusja ja mbyllte deren me celes duke e lene jasht ndersa vet dilte per darka me prinderit e saj dhe shoqerine. Mbesa e mori brenda e mbajti per nje muaj dhe iku me lot ne sy i shkreti. Nje njeri kaq i respektuar nga gjith shqipetaret u trajtua si leck nga i biri dhe nusja.

http://m.youtube.com/watch?v=pGCTn29o24o
    E pashe kete drame . Flm qe e solle. Sinqerisht mu dhimbs dhe babai dhe nusja. Ajo me vite te tera u kujdes per vjehrrin sa arriti ne nje pike qe doli nga vetvetja. Lodhja, stresi, monotonia e perditshme e coi deri aty, sa u be shume e keqe me vjehrrin. E shikonte vetem si pengese dhe cdo gje qe bente ai e acaronte. Dy vellezer qe e shikonin babain si barre. Gjoja u vinte keq per te atin, por prape gjithe barren ja linin nuses. Normal qe do degjonin nusen pastaj kur ajo propozoi ta conin ne azile. Te kujdesesh per nje te moshuar nuk eshte aq e lehte sa duket. Sikur te gjithe te ndihmonin sa mundnin, apo punesonin nje person ne shtepi part-time te ndihmonte perreth askush nuk do arrinte deri te urrejtja. .
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E pashe kete drame . Flm qe e solle. Sinqerisht mu dhimbs dhe babai dhe nusja. Ajo me vite te tera u kujdes per vjehrrin sa arriti ne nje pike qe doli nga vetvetja. Lodhja, stresi, monotonia e perditshme e coi deri aty, sa u be shume e keqe me vjehrrin. E shikonte vetem si pengese dhe cdo gje qe bente ai e acaronte. Dy vellezer qe e shikonin babain si barre. Gjoja u vinte keq per te atin, por prape gjithe barren ja linin nuses. Normal qe do degjonin nusen pastaj kur ajo propozoi ta conin ne azile. Te kujdesesh per nje te moshuar nuk eshte aq e lehte sa duket. Sikur te gjithe te ndihmonin sa mundnin, apo punesonin nje person ne shtepi part-time te ndihmonte perreth askush nuk do arrinte deri te urrejtja. .
    Mia, une nuk e kam pare por me bete kurioze ta shof. Nga nusja e dhendrri pritet vetem respekt, sepse fundja nuk i kane prinder qe ti duan, por nga femija pritet DASHURI. Nese nuk te do femija s'ka me keq! Your own flesh & blood, qe cdo prinder i do me teper se vetja! Femijet e kuptojne dashurin e prinderit kur behen prinder vet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 12-09-2013 më 15:49
    I LOVE GOD

j&g

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar loneeagle për postimin:

ane (12-09-2013)

Gentle Creature Maska e starbright
    Anëtarësuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Ky nuk e ka shkruar njelloj si ndodhia ne reale. Po e ka shkruar per te njejtin problem. Vertet nusja ska pse te doje njerzit e burrit. Ajo qe thot i dua vetem genjen, mjafton nje respekt. Mjafton nje fjale e mire. Po behet me shume e natyrshme kjo gjendje me pleqt.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Pleq si ky qe ka bere buje me varr te hapur,jane ato qe jo vetem kane
    braktisur femijet e tyre,por kane braktisur dikur babain dhe nenen e tyre.
    Pastaj ankohen qe na lane femijet.
    Ligji I karmes,braktise prinderit do e paguash nga femijet e tu qe do te braktisin.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •