Të gjithë njerëzit e lënduar janë të rrezikshëm. Mbijetesa i ka bërë ata të tillë.
Pse?
Sepse ata nuk kanë mëshirë. E dinë se edhe të tjerët mund të mbijetojnë, ashtu siç bënë edhe ata.
(Josephine Hart)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Nëna më tha që asnjëherë të mos e toleroj injorancën, por ta mirëkuptoj analfabetizmin. Ca njerëz që s’mundën të shkonin në shkollë, ishin më të arsimuar dhe inteligjentë se profesorët e universitetit.
| Maya Angelou |
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Sytë kanë një alfabet të tyrin. Flasin në distancë dhe shkruajnë faqe të tëra për dashurinë, por dinë edhe të të lëndojnë me një përplasje indiferente qerpikësh.
| Paola Felice |
"Kafsha është e rrezikshme atëherë kur është e uritur, kurse njeriu kur është i ngopur" - Alija IZETBEGOVIQ
Mos i jep 1000 gjera dikuj qe di te numeroje deri ne 100.
skender76 (26-11-2013)
Cfardo qe te tjeret mendojne rreth teje, eshte problem I tyre.
Enii (26-11-2013)
Mundohuni te mos beheni nje njeri i suksesit, por perpiquni te beheni nje njeri me vlere.
Albert Einstein
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt