Mos haro se në fund , nuk do të duhet në krah një trup i bukur as një njeri i pasur, por dikush që ka një zemër të vërtet , që të do me fuqin e shpirtit, dhe që është krenar/e,për çdo ditë të kaluar pranë teje...
Mos haro se në fund , nuk do të duhet në krah një trup i bukur as një njeri i pasur, por dikush që ka një zemër të vërtet , që të do me fuqin e shpirtit, dhe që është krenar/e,për çdo ditë të kaluar pranë teje...
Dhuro shumë...e prit pak!
Njerëzit ikin, me paramendimin se mund të rikthehen sa herë të donë dhe se personin që e braktisën mund ta gjejnë sërish aty, por ata harrojnë se të gjithë dinë të vrapojnë !!!
Shumë ndjenjë e keqe kur mirësia dhe sinqeriteti i yt... merren per dobësi...shpesh dhe nga njerzit e t'u më të dashur...
- Njerëzit me vetëdie i “mbjellin” të këqijat, kur u vie koha t’i “korrin”, turpërohen!
@ Agim METBALA
Shkenca (24-11-2013)
- Ne shqiptarët, edhe vdekjen natyrore, skajshmërisht e politizojmë!
@ Agim METBALA
Marrezia eshte nje semundje shume e perhapur koheve te fundit, qe po te shkaktonte dhembje bota do te mbushej me ofshama....
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
prishtina75 (24-11-2013)
O zot na ruaj nga budallenjte, se nga te mencurit ruhemi vete.
Populli.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Njerëzit shikojnë, dëgjojnë dhe flasin. Fatkeqësisht shikojnë keq, dëgjojnë pak dhe flasin shumë !
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Kush tha qe jam e pamposhtur,thyhem ne mijera copeza edhe une vetem se kam mesuar te mos bej zhurme .
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Miqtë e vërtetë janë si duart dhe sytë : Kur dora vritet, syri qan. Kur syri qan, dora fshin lotët..
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
tetovarja87 (24-11-2013)
Krijoni Kontakt