- Nga lloj-lloj teveçeli të kandiduar për kryetarë komunash, bindshëm jam bindur se politika nuk është profesion!
@ Agim METBALA
Mos shih gabimet e te tjereve. Mos degjo cdo gje qe te thuhet. Mos thuaj gje po nuk ishte e mire. Kerko me te miren te njerezit. Jo cdo gje eshte e vertete. Fol vetem fjale te mira.
Let food be your medicine !
..Disa disa medalje ngjiten në shpirt, jo në xhaketë...!!
Let food be your medicine !
prishtina75 (22-10-2013)
O njeri me vendosshmeri te thyer! A nuk e di se me i vogli nder guret e shahut eshte ushtari, por kur ia arrin qellimit behet mbretereshe?!
Ibn Kajim
Shqiptaret kur u iken treni kurre nuk thone u vonuam , por na iku.
Faik Konica
E di se kur e zbulon që je në limitet e tua? Atëherë kur një ditë, thjesht për një marrëzi, të mbushen sytë me lot; kur një fjalë e tepërt, një gjest i pakuptimtë të godasin thellë. Kjo nuk do të thotë të jesh i brishtë ose i dobët, do të thotë të kesh duruar shumë për një kohë të gjatë. Të kesh thënë "po" në vend të "jo". Të kesh thënë gjithnjë "jam mirë". Të kesh qeshur në vend që të qaje. Të kesh puthur një person ndërkohë që mendoje për një tjetër. Të kesh dashur dikë që nuk të ka marrë fare në konsideratë. Nuk je e dobët nëse një buzëqeshje më pak mund të të prish ditën. Vetëm se ke vuajtur shumë... ose ka shumë mundësi që të jesh thjesht një e dashuruar.
(marre nga Ditari Im, FB )
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Sorkadhe_Kelcyre : 23-10-2013 më 10:23
What goes around---comes around
Agim Metbala (23-10-2013),Çaushi (23-10-2013),prishtina75 (24-10-2013),[Elita] (23-10-2013)
Kafsha eshte e rrezikshme atehere kur eshte e uritur, ndersa njeriu kur eshte i ngopur.
Krijoni Kontakt