Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Për: Kryepiskopi Anastas: "Skandal i trefishtë i Kishës së Përmetit"

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Sa pa vend perdoret Fjala!
    Jam i sigurt qe ti di gjithashtu qe kur Zoti Krisht vajti ne sinagoge dhe pa njerezit qe benin pazar, nderronin para dhe reklameheshin mallra gjithfaresh ...
    mori me shkelma dhe i deboi...! Pra jo gjithnje me nenshtrim, por kur duhet te pergjigjesh ( ne kete rast per vetmbrojtje ), Ai Krisht na meson te mos lejojme asgjesimin!
    Eshte shume e vertete qe nuk duhet pergjigjur gjithmone me agresivitet, por qe duke qene pasiv dhe rrezikohet vet mbijetesa..., si ne rastin e shqiptarit ne shekuj,
    qendresa justifikohet mire!
    Kur nuk ka shtet qe te siguroje lirite me elementare te nje besimi, ç'pret pastaj prej atyre qe nuk na duan...?!
    Pra mos te spekullohet me thenie te Krishtit, pasi eshte dy here hipokrite, kur keto thenie nuk plotesojne qellimin dhe kontekstin kur dhe perse u perdor ajo thenie...
    Jo ç'do aspekt i percaktuar i Bibles mund te perdoret ne ç'do vend, pasi ka nje kuptim te percaktuar per ngjarjen qe flitet, ndaj mjer neve nese u japim qellimisht
    kuptimin qe na intereson dhe te deformuar...!
    Populli e thote; "rri shtrember por fol drejt"!
    Ndonse fjala eshte e drejte, ne gojen genjeshtare behet e shtrember dhe humb vleren...
    Kur te maresh shembujt z. Moderator, duhet te jen te llogjikshme bilbikisht ne ate qe po flasim. Hyrja e Jezusit ne tempull ska te beje fare me kete qe po flasim. Jezusi eshte Zoti i Tempullit, dhe hyrja e tij ishte per te CLIRUAR tempullin qe e kishin kthyer ne pazar, per perfitime te paudha. Jezusi nuk DHUNOI dhe as REBELOI, por PASTROI. Ne zbulese kjo do te thote se, kur njeriu kthehet ne Krisht, Jezusi hyn ne jeten dhe zemren e tij, dhe e PASTRON ate nga mekati, nga cdo lakmi dhe idhujtari njerzore, sepse tashme ai eshte Tempulli ku do te banoje Fryma e Perendise, Zoti Krisht. Asnjehere Jezusi nuk mesoi per mosneneshtrim. Mosneneshtrimi ndaj pushtetit, eshte natyre njerzore, e cila nuk i pranon ato qe i duken te padrejta. Ne nje shtet demokratik, (te cilin ju per interesat tuaja e quani komunsit se keshtu e do politika, dhe nderhyrjen e greqise ne punet e brendhsme te shqiperise, e quani demokraci), ligji eshte paresori, ku gjithe i neneshtrohen atij. Prandja ka dhe isntitucionet perkatse, ku zhvillohet demokracia. Por megjithate, edhe sikur ky vendim te jete i padrejte, kisha e vertete e Krishtit kurre nuk rebelohet, kurre nuk ja kthen me te njejtn monedhe. Ajo i bindet mesimit dhe urdherit te Krishtit, i cili tha: bindjuni pushetetve. Ketu nuk po flasim kush ka te drejte dhe kush jo. Ketu flasim se si do te veproje i krishteri perballe nje padrejtesie? Cilat jane "mjetet': dhuna apo bindja? Atehere per ke tha Krishti, kur dikush te godet ne nje nofull kthei dhe tjetren, per ate qe te godet sepse i vodhe shtepine, apo sepse i dhunove gruan? Jezusi eshte duke i mesuar kishes se tij se, ju edhe kur tju bejne padrejtesi, ju nuk do te pergjigjeni me te njejetn monedhe, sepse nuk jeni nga kjo bote. "Mjetet" me te cilat lufton i krishteri jane lutja dhe bindja ne Krisht.
    Ajo qe pashe ne Permet, dhe thirja e z.Janullatos per tju kundervene ligjeve dhe shtetit, per mua si i krishtere, eshte vetem njerzore. Keshtu dote vepronte edhe nje parti, nese do tja mernin godinen, ku militantet do te perlesheshin me policine. Le te shohim shembuijt ne bibel. Cfar beri Jezusi, te cilin e moren padrejtesisht, e rrahen padrejteisht, e kryqezuan padrejtesisht? Ai vetem HESHTI dhe ju bind vullnetit te Atit. Por cfar beri Pjetri kur e zune Jezusin? Pjetri nxori thiken dhe i preu veshin rojes se kryepriftit. Pjteri veproi ne parametrat njerzore, sepse ishte besepaket. Pra veproi arsyetimi dhe llogjika njerzore. Ketu qendron problemi. Ata qe jane "Mishore", nuk e pranojne ate qe nuk ju duket atyre si e drejte, edhe pse mund te jete e vendosur me ligj. Pikerisht ketu qendron detyra apo sherbesa plot pergjegjesi qe ka ai qe sherben ne kishen e Krishtit. Le te shohim Jezusin, se cfar qendrim mbajti ai ndaj veprimit te Pjetirt. Ai i tha Pjetrit: fute thiken ne brez, sepse kush perdor thiken, nga thika do te vdese. Fjalet e fundit te Jezusit, jane baza apo themeli i mesimit per te cilen ne po flasim. Perdorimi i "thikes", do te thote, vetgjyqesi. Dmth ti zgjidhesh gjerat me "thiken" tende. Jezusi thote, mos e pedor nje menyre te tille, e cila eshte krejt njerzore. Ketu nuk behet fjale se po vrave dike me thike, me thike do te vritesh. "Thika" eshte koncepti i vetgjykimit dhe vetgjyqesise, qe vjen si rezultat i natyres njerzore. Jezusi thote, mos e perdor nje rruge apo koncept te tille, sepse ai neser do te jete nje "thike" per ty, duke te ndare nga Perendia. Pjetri ishte i paditur ne kete gje, sepse ende ishte mishor dhe besepaket. Ai nuk mund te pranonte qe mesuesin e tij me te dashur, ta zinin rojet. A nuk do te verponte njesoj, cdokush para nje fakti te tille? Kjo eshte natyra njerzore, me vetgjyqesi. Por i krishteri si vepron? Kur Pjetrin e futen padrejteisht ne burg ( lexo Vepr:12.), i cili ishte lideri i bashkesise se pare, asnje prej bashkesise nuk u ngrit ne rebelim dhe te vinte para gjykates e te lironte Pjetrin me dhune. Bibla thote se, te gjithe qendruan ne LUTJE. Ky eshte ndryshimi i besimtarit te vertete kristian, dhe atij bespaket. Psh, cfar dote benit ju sikur qeveria te nxirte nje urdher e te arestonte z. Janullatos? E imagjinon se cod te behej?? E i magjinon se cdo te bente Greqia??
    I Krishteri shikon Krishtin dhe ndejk Krishtin. Perse nuk lejoni, tha Jezusi, qe tju behet padrejtesi???
    Jezusi e qortoi Pjetrin, dhe mbase Pjetrit nuk i erdhi mire. Por kur Pjetri u mbush me pushtet nga siper dhe mori sherbesen, dmth u be bestar i vertete ne Krisht, e kuptoi mesimine e vertete te Krishtit, se rruga e te krishtereit nuk eshte "thika", por bindja dhe paqja me Perendine. Po z. Janullatos cfar beri para ketij vendimi te gjykates me te larter te nje shteti? Ai ju tha "pjetrave bespaket" , o burra rembeni "thikat". Te jesh sherbesatar i Krishtit eshte tjeter gje, dhe te jesh lider i nje religjioni eshte tjeter gje. Sherbestari ka ne qender Krishti dhe vetem Krishtin, ndersa lideri i religjionit ka religjionin dhe vetem religjionin. Gjithmone sqaroj se, nuk jam gjykates qe te gjykoj ceshtjen, por shpall ate qe Jezusi na meson, pastaj se sa ne personalisht i bindemi, ky eshte problemi yne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga deshmuesi : 23-09-2013 më 22:51

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar deshmuesi për postimin:

Meriamun (24-09-2013)

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1

Ne nje shtet demokratik, (te cilin ju per interesat tuaja e quani komunsit se keshtu e do politika, dhe nderhyrjen e greqise ne punet e brendhsme te shqiperise, e quani demokraci), ligji eshte paresori, ku gjithe i neneshtrohen atij. Prandja ka dhe isntitucionet perkatse, ku zhvillohet demokracia. Por megjithate, edhe sikur ky vendim te jete i padrejte, kisha e vertete e Krishtit kurre nuk rebelohet, kurre nuk ja kthen me te njejtn monedhe. Ajo i bindet mesimit dhe urdherit te Krishtit, i cili tha: bindjuni pushetetve
    pershendetje deshmues! e kemi diskutuar edhe here te tjera dhe eshte e kote ta perserisim se nuk mund te merren fraza te shkeputura nga Shkrimi i Shenjte dhe t`u pershtaten ngjarjeve qe ndodhin ne jeten tone. Kjo pasi Shkrimi i Shenjte eshte Nje e tere...,
    Ne rastin konkret per pushtetet ju keni te drejte, por rasti i Kishes se te Tereshenjtes ne Permet eshte tjeter gje,..u krye perdhosje dhe sakrilegj ndaj vendit te SHENJTE dhe vete ndaj Shkrimit te Shenjte te cilin ti e citove, i cili u hodh ne plehrat e bashkise,,,,
    Po te citojme "fjale per fjale" Shkrimin e Shenjte, kemi nje rast kur Krishti rrembeu kamzhikun dhe pasi hyri ne tempullin e Jerusalemit, qelloi me to objektet e tregetareve me fjalet:"Ju e kthyet tempullit ne shpelle kusaresh", ..pra ne raste sakrilegjesh mund te veprohet edhe me "kamzhik"....por megjithate ne deri me sot nuk e kemi perdorur kamzhikun, por vetem "fjalen"...
    Ne besimin tone orthodhoks njihet dhe pranohet "lufta mbrojtese",..pra nese dikush te hyn ne shtepi per te te vjedhur dhe per te te cnderuar gruan a motren, kemi te drejte te perdorim "Armen", si mjet mbrojtjeje,...pavaresisht se ky "hajdut" maskohet aktualisht me vendime gjykatash te korruptuara dhe mercenare te paguar mire..
    Por, megjithe keto te drejta, ne jo veten armen dhe kamzhikun qe s`po e perdorim, por edhe me "fjalen" nuk kemi abuzuar e nuk po shajme njeri, pervec mbrojtjes, ne nje kohe qe nje fjalor rrugaceror i shkalles se fundit perdoret ndaj nesh neper forume
    ...sidhe media nuk mbetet prapa me "figura" si frasheri, xhufi, zheji, nazarko, peci, kotani,..etj, te cilet akuzojne ne menyren me skandaloze pa asnje fakt Fortlumturine e Tij Anastasin dhe rrjedhimisht edhe gjithe orthodhokset...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 24-09-2013 më 05:15
    Duaje te afermin tend si veten

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,159
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    E fillon gabim fjalen tende Albo, se une nuk po pyes, por po deshmoj. Hiq rasen e zeze kur lexon, qe te shohesh me qarte. Por zakonisht kjo ndodh me te gjithe provincialet, dhe i ngjasin atij qe la mustaqet qe tu tregonte te tjereve se ishte burre. Megjithate, keto jane gjera qe sja vlen te flitet. Une kam respekt per cdo njeri, pavareisht ku eshte rritur, kur ai nuk kerkon te shese dukjen, por produktin.
    I gjithe shkrimi juaj nuk eshte gje tjeter vecse nje politike dhe rebelim, me te cilin yshtni mjeranet, qe ti sulen shtetit te tyre, dhe ta urrejn shtetin e tyre demokratik. Une nuk kam nderment qe te te edukoj ty me ligjshmerine, pasi kjo nuk eshte detyra ime. Une solla fjalet e Krishtit, me te cilen Ai ushqen grixhen e Tij. Prandaj Ai tha: Kush eshte prej deleve te mija e digjon zerin tim, e njeh, dhe me ndjek. Ajo qe me siguri une e konstatoj plotesisht ne ju dhe ne kete faqe, eshte se ju digjoni zerin e z.Janullatos, dhe kjo eshte me e rendesishme se gjithshka.
    Ti Albo ke nje problem, nga i cili nuk shpeton dot, dhe natyrisht karaktere te tilla formohen qysh ne vogeli, dhe vijne nga rrethi familjar e shoqeror. Nuk kam qellim te fyej askend, por ti do jesh rritur ne nje mjedis shume komunsit, kete e shoh nga menyra se si ti flet me te tjeret, nga menyra se si i gjykon ata, dhe nga menyra se si ne cdo cast kerkon hakmarje dhe percmim. Ta kam thene me siper arsyen perse ndodhn keto gjer tek ty.
    Ti thua: "Ne orthodhokset i japim Cezarit ate qe i takon Cezarit, dhe i japim Zotit ate qe i takon Zotit". Per kete foli dhe Krishti, i cili na meson se, kur "Cezari" te kerkon kemishen, jepja me gjith pallton." Por ketu eshte dhe problemi, se ti Albo se pari duhet te dish ceshte e Cezarit dhe ceshte e Perendise. Ju po ja jepni gjithshka Cezarit. Perendia kerkon zemren dhe jeten e besimtiarit kristian, te cilat i perkasin vetem Atij, kete jepi Perendise.
    Sa per mua protestant, me te cilin ti si religjionoz e ke te veshtire dhe te pamundur qe te njohesh te krishteret, ndertesat dhe gjerat materjale ne kete bote, nuk perbejne problem, pasi nuk jane ato qe me lidhin me Krishtin. Si ty mendonin edhe apsotujt, te cilet Jezusi ne cdo cast i quante besepaket, kur filluan ti tregojne tempullin dhe madheshtine e tij. Dmth tamam si juve, qe i lartesoni dhe adhuroni ndertesat dhe gjitha sendet e institucionit tuaj kishtar. Por Jezusi ju tha apsotujve se, gur mbi gur nuk do te mbetet ketu. Une do ta shkatroj kete tempull dhe mbas tri ditesh do ta ndertoj ate. Pra Jezusi ju foli per ndertimin e TEMPULLIT te Vertete, ku banon Perendia, qe eshte Zemra dhe kriesa e re ne Krisht. Prandaj Pali tek 1kor. ju thote besimtareve: a nuk e dini se ju jeni Tempulli ne te cilin banon Fryma e Perendise? Kjo eshte Kisha e gjalle e Perendise, e cila ndjek dhe ben vullnetin e Krishtit. Kush ka veshe digjon.
    Me vjen keq Albo, se ti mendon se di gjithshka. Bibla thote se, kush e mban veten per te mencem, eshte i mare. Vazhdoni luften e shenjte, sic thote I. Spiro. Luftrat vijne nga religjionet, ndersa Paqja vjen nga Krishti dhe Kisha e tij. Ju jeni bijt e paqes, thote Perendia ne bibel. Duajini armiqte tuaj, bekoji ata qe ju mallkojne, lutuni per ata qe ju perendjekin. Keto i dijgon dhe i zbaton vetem grixha e Krishtit. Amin.
    Kur te vije ajo ore, qe ta gjesh veten para Fronit te Krishtit, dhe Krishti te te pyes:

- Cfare bere ti kur Kryqin tim e perdhosen ne mes te Permetit?
    - Cfare bere ti kur Kishen time e perdhosen ne mes te drites se diellit e para syve te tu?
    - Cfare bere ti kur delet e sherbetoret e mi i rrahen e therren vetem se ishin te krishtere e mbronin Kishen e tyre te Shenjte?

Ti thuaji, qe une isha duke mbrojtur "ligjin" dhe "shtetin ligjor" dhe nuk e kisha mendjen nga Kryqi, Kisha apo sherbetoret e dhunuar, e kisha mendjen te akuzoja kryesherbetorin tend ne Shqiperi, Kryepeshkopin Anastas!

Mjere ju qe e quani veten te krishtere e nuk mbroni Kryqin e Kishen e Krishtit! Eshte nje gje per nje musliman e te pafe te sulmoje ate qe nuk e njeh si te shenjte, eshte tjeter gje per nje te "krishtere" te kryqezoje Krishtin perseri, por kesaj rradhe jo ne Jeruzalem por ne Permet!

Ti dhe gjithe palo-krishteret jani ata qe bertisni para Pilatit: "Vriteni, vriteni! Gjaku i tij le te rendoje mbi ne dhe femijet tane! Lirona Barnabane!"

Albo

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

Ore a e kuptoni ju moderatoret, qe ky forum eshte ber shume qesharak. 50% e temave te reja qe hapen, kan te bejn vetem me ortodokcizmin, e kryepeshkopet e kishat e leshit. nuk po i hapet barku forumistave te lexojn idjiotlliqet tuaja. por postoni dicka me vler me mire.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kur te vije ajo ore, qe ta gjesh veten para Fronit te Krishtit, dhe Krishti te te pyes:

- Cfare bere ti kur Kryqin tim e perdhosen ne mes te Permetit?
    - Cfare bere ti kur Kishen time e perdhosen ne mes te drites se diellit e para syve te tu?
    - Cfare bere ti kur delet e sherbetoret e mi i rrahen e therren vetem se ishin te krishtere e mbronin Kishen e tyre te Shenjte?

Ti thuaji, qe une isha duke mbrojtur "ligjin" dhe "shtetin ligjor" dhe nuk e kisha mendjen nga Kryqi, Kisha apo sherbetoret e dhunuar, e kisha mendjen te akuzoja kryesherbetorin tend ne Shqiperi, Kryepeshkopin Anastas!

Mjere ju qe e quani veten te krishtere e nuk mbroni Kryqin e Kishen e Krishtit! Eshte nje gje per nje musliman e te pafe te sulmoje ate qe nuk e njeh si te shenjte, eshte tjeter gje per nje te "krishtere" te kryqezoje Krishtin perseri, por kesaj rradhe jo ne Jeruzalem por ne Permet!

Ti dhe gjithe palo-krishteret jani ata qe bertisni para Pilatit: "Vriteni, vriteni! Gjaku i tij le te rendoje mbi ne dhe femijet tane! Lirona Barnabane!"

Albo
    Ja pra edhe thelbi i problemit..., ku ishe ti..., cfare bere,..., dhe e thua se detyra ishte e veshtire, aspak,,,vetem lutje dhe mbrojtje ose apologji m ane te fjales,..kush eshte orthodhoks i vertete tregohet njehere nepermjet fjales,.., "Guri i Proves" eshte ceshtja "Permeti", per orthodhokset,..site ku shoshitemi se sa na vlen lekura,...., Perendia do te na gjykoje dhe kjo..nuk eshte shume e larget...
    ka rrezik me mire te dalin disa myslimane te Permetit se sa disa "orthodhokse", si kristo,. etj., pasi ka patur muslimane te Permetit qe kane dale ne mbrojtje te Kishes se te Tereshenjtes,...
    si kane ndryshuar kohet dhe sa pak ne kerkon Zoti sot per shpetimin tone,..dikur te Krishteret i torturonin me tortura nga me te tmerrshme dhe u prisnin kokat dhe nuk e mohonin Krishtin,..kurse sot e mohojne me ndergjegje....
    Perendia i falte!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 24-09-2013 më 13:40
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Kisha juaj ka qe me Konstandinin, qe e beri isntitucion fetar, ku te gjithe ishin te detyruar te quheshin te krishtere. Bile ishe i krishtere qe kur lindje, ashtu sic ju e quani veten qe kur lindni. Kush ka Krishtin dhe njeh fjalen profetike, e kupton ndryshimin.
    Kostandini i dha lirine Krishterimit qe do te thote e barazoi me komunitetet e tjera te njohura ne ate kohe. Per sa i perket pastaj je i krishtere qe ne lindje kjo eshte dicka personale nese nje njeri e identifikon besimin dhe me traditet familjare, por deri diku nuk eshte e drejte sepse mund te behet pak perjashtuese per te konvertuarit, por varet nga rrethanat si nje njeri mund ta perdore dhe ndoshta ka qellimin qe te krishteret kane te drejten e edukimit te femijeve me besimin e krishtere. Nuk duhen pare asnjehere ngjarjet dhe shkrimet jashte kontekstit te kohes mendoj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126

Citim Postuar më parë nga gilberto Lexo Postimin
    Ore a e kuptoni ju moderatoret, qe ky forum eshte ber shume qesharak. 50% e temave te reja qe hapen, kan te bejn vetem me ortodokcizmin, e kryepeshkopet e kishat e leshit. nuk po i hapet barku forumistave te lexojn idjiotlliqet tuaja. por postoni dicka me vler me mire.
    Por ti i lexon postimet e tjera, ke boll te reja aty gjithmone ne lidhje me besimin e krishtere ortodoks por jo ne kenveshtrimin institucional por shpirteror. Ne fakt kjo nendarje nese e sheh me kujdes eshte nje nendarje qe i perket ketij komuniteti dhe nese nuk te pelqen mund edhe te besh dalje ose mos i lexosh, por shfleto ne kete nendarje te forumit dhe ke mjaft informacione te vlefshme per besimin ne kenveshtrimin shpirteror.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Pa me thuani ju çar beri kisha Greke kur u vran u pren u masakruan klerik shqiptar ne trojet e veta çar beri kisha greke kur vrau preu masakroij dogji fshatra dhe deboi kombin shqiptar nga trojet e veta,çfar po ben klericizmi Grek qe shqiptarve tu kthehet dinjiteti dhe tu lejohet te thon qe jan shqiptar ortodoks e jo Grek,çfar po ben kisha greke gjithashtu ajo shqiptare sigurisht ortodoksia per ti treguar botes qe ne kerkojm edhe tedrejtat e bashke kombasve tan ne trojet e veta,çar beri kisha greke kur politika Grekofile masakroj popullin çam e pse veç se ishin shqiptar ishin musliman nuk kishin tenjejten gjuh tenjejten kombesi tenjejten fe te njejten mendim tenjejten ide,o populli im ortodoks i mir e i"urte"a ju bie ndermend qe keto pa drejtesi do bien mbi greket mbi çdo bashkekombas grek pa aneksuar as klriket e saj qe nuk çojne nje mesh per gjitha keto padrejtesira ndaj popullsis shqiptare,çfar po ben apo çfar beri Anastasi qe ti kerkoj kombit shqiptar falje per shtetin e vet per masakrat e kombit shqiptar,çfar po ben anastasi qe ti kerkoj tefalur ortodoksis shqiptare per masakrat ndaj klerikve ortodoks shqiptar,pra as gje as gje dhe ju vet po e ndihmoni kete far kleriku Grek qe te mbi lartesohet edhe pse nuk e ka kete vemendje ndaj popullsis shqiptare,normal qe jo sepse ka objektiva tetjera plani shqiptar eshte i fundit per klerikun anastas,me vjen keq per keta shqiptar qe mundohen te tjetersojne klericizmin grek.flm per mirkuptimin.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Mitjuk je jasht teme!
    Keshtu mos prit te te pergjigjet njeri, pasi duhet te shkosh ne nje forum grek, e aty ka mundesi te pergjigjen:-)
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Citim Postuar më parë nga gilberto Lexo Postimin
    Mos hyr ne nje forum ku nuk te pelqen, pastaj forumi ka shume nenforume, e ky ketu eshte vetem nje prej tyre...
    Ti shko po deshe e argetohu tek nenforumet e guzhines o tek humori, po deshe shko edhe tek forumi i leshit..., por ketu nuk ka shesh ne shitje!
    mqs ju drejtove moderatoreve..., pershendetje.
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •