Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Zanafilla e komuniteteve muslimane në shqipëri

Citim Postuar më parë nga Ura e Cekajve Lexo Postimin
    Ku e di ti se cfare ngjyre lekure kane pature Shqipetaret e Mesjetes? Ke udhetuar gje ne kohe?
    Turqit jane te Bardhe, Sirianet jane njelloj si shumica e Shqipetareve ne ngjyre. Dagestani jane te bardhe me koke me cepa si shume Verior Shqiptare.
    Ka me miliona Egjyptian qe kane nje ngjyre si Shqiptaret, po ashtu dhe Maroken. Lindja e Mesme ka popullsi pa fund qe jane njelloj si Shqiptaret.
    Erif,

Kur e shoh nje fac shqiptari ne mes te Evropes, e dalloj(m) nga qielli qe thon se i takon Ballkanit > Shqiptaris, e jo Siris, Egjiptit apo Dagastanit ! Lere mos ja fut kot, dhe mos kembngul ne injorancen tende.
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ku e di ti se cfare ngjyre lekure kane pature Shqipetaret e Mesjetes? Ke udhetuar gje ne kohe?
    Turqit jane te Bardhe, Sirianet jane njelloj si shumica e Shqipetareve ne ngjyre. Dagestani jane te bardhe me koke me cepa si shume Verior Shqiptare.
    Ka me miliona Egjyptian qe kane nje ngjyre si Shqiptaret, po ashtu dhe Maroken. Lindja e Mesme ka popullsi pa fund qe jane njelloj si Shqiptaret.
    Turqit nuk jane te bardhe (nje pakice shume e vogel vetem) ,egjiptasit gjithashtu ,sirianet nje pjese jane te bardhe ..ke qene ne Turqi ,Egjipt e Siri ndonjehere?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Po, i kam vizituar gjithe ato vende qe permenda.
    Mos rrej kaq hapur ..sikur ti vizioje sdo shkruaje idiotesi te tilla .Egjiptaset jane sikur romet nga pamja e jatshme ,turqit gjithashtu ,sa here shkoj ne Turqi bindem ne kete ,nga ana racore turqit sna kane demtuar aspak ose fare fare pak ,syte jane per te pare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nese eshte thjesht mendimi yt, s'ka asgje alarmante. Por nese kte e besoni si komunitet, atehere vertet qenka keq puna !

Admini apo moderatori bejn mir, nese e fshijn kete skandal tej fyese ne te miren e tij/tyre.
    Ska si te besoj nje komunitet i tere kete idiotesi ..sjane te verber te gjithe ,syte jane per te pare

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ska si te besoj nje komunitet i tere kete idiotesi ..sjane te verber te gjithe ,syte jane per te pare
    "Syri nuk i sheh te gjitha".
    … ///

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •