Për: Zanafilla e komuniteteve muslimane në shqipëri
Postuar më parë nga Ura e Cekajve
Ku e di ti se cfare ngjyre lekure kane pature Shqipetaret e Mesjetes? Ke udhetuar gje ne kohe?
Turqit jane te Bardhe, Sirianet jane njelloj si shumica e Shqipetareve ne ngjyre. Dagestani jane te bardhe me koke me cepa si shume Verior Shqiptare.
Ka me miliona Egjyptian qe kane nje ngjyre si Shqiptaret, po ashtu dhe Maroken. Lindja e Mesme ka popullsi pa fund qe jane njelloj si Shqiptaret.
Erif,
Kur e shoh nje fac shqiptari ne mes te Evropes, e dalloj(m) nga qielli qe thon se i takon Ballkanit > Shqiptaris, e jo Siris, Egjiptit apo Dagastanit ! Lere mos ja fut kot, dhe mos kembngul ne injorancen tende.
Ku e di ti se cfare ngjyre lekure kane pature Shqipetaret e Mesjetes? Ke udhetuar gje ne kohe?
Turqit jane te Bardhe, Sirianet jane njelloj si shumica e Shqipetareve ne ngjyre. Dagestani jane te bardhe me koke me cepa si shume Verior Shqiptare.
Ka me miliona Egjyptian qe kane nje ngjyre si Shqiptaret, po ashtu dhe Maroken. Lindja e Mesme ka popullsi pa fund qe jane njelloj si Shqiptaret.
Turqit nuk jane te bardhe (nje pakice shume e vogel vetem) ,egjiptasit gjithashtu ,sirianet nje pjese jane te bardhe ..ke qene ne Turqi ,Egjipt e Siri ndonjehere?
Po, i kam vizituar gjithe ato vende qe permenda.
Mos rrej kaq hapur ..sikur ti vizioje sdo shkruaje idiotesi te tilla .Egjiptaset jane sikur romet nga pamja e jatshme ,turqit gjithashtu ,sa here shkoj ne Turqi bindem ne kete ,nga ana racore turqit sna kane demtuar aspak ose fare fare pak ,syte jane per te pare.
Krijoni Kontakt