qe je debil e verteton ne gjithcka qe shkruan,kete them dhe une qe kane mare pasaporta gjermane,por nuk thone qe jane gjermane,kete te thash me lart se njeriun nuk e ben pasaporta,kete thash dhe per veten time,nuk kam thene ndonje here qe jam grek..por je debil nuk ke aftesi qe te kuptosh.
se kush eshte debil ne kete mes le ta shohin vet forumistatUne e di qe per te permiresuar jeten tende e more pashaporten, por te pakten mos e bej haram buken qe ha atje, apo shkollen (ne e ke bere atje). Mos u bej hipokrit dhe na sjell ketu artikuj nga agimi i arte kur e di shume mire se cfar mendon shumica greke per keta majdanoza. Mos mu bej si keta njeqelizoret talibaneze dhe fillon e dh.jet atje ku ha buke.
Dhe qe je grek je, ate mbajeApo te pyesim krietarin e bashkise kur bere betimin?!
Te erdhi fleta e ushtrise? Ndoshta kendon dhe ti per shqiptare e rrypa kepucesh hahaha hajde cte ben jeta...ironi e gjalle
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
ore injorant,muk kam asnje arsye qe te ti jap askujt,aq me teper nje injoranti si ty,detaje mbi jeten time personale,si tek,etj,debil po ta perseris dhe nje her,e di qe e ke te veshtire ta kuptosh,por mundohu,grek nuk jam,jam paisur me pasaporte greke ashtu si shume shqiptare me pasaporta te vendeve ku jetojne apo dhe sh njerez te tjere te botes qe jetojne ne vendje te ndryshme,kam nenshtetesine shqiptare,te cilen nuk kerkova ne asnje menyre te me hicej...pasaporten greke e kam me emrin dhe mbiemrin tim qe pata qe diten e lindjes,pa e nderruar as ne jorgo as ne vasili dhe ne asgje,idiot mos me thuaj ti mua se cmendon shumica e grekerve per agimin e arte,shikohet si mendon..kur i perkrah ne cdo gje qe ata bejne madje e mban dhe ne parlament si force te 3,por persa i perket shqiperise shumica e grekerve jane 100% me agimin e arte...,je ti ai dhe te tjere si ty qe kendojne pewr lidhesa kepucesh me zorre shqiptaresh dhe ju behet zemra mal..nuk kam bere asnje betim tek asnje kryetar bashkie..te thashe dhe me lart mos bej te mencurin,kur nuk di detaje e gjera,me mire qepe halene.
Kam pare disa shkrime te tuat dhe krijuar nje ide se si i shikon dhe gjykon gjerat dhe keshtu skam dashur kurre qe te merrem me ty por duke qene se pozicioni jot me kujton plot super-patriote qe po hiqen me katolike se papa doja qe tju kujtoja disa gjera. Se pari e njoh mire sistemin shkollor ne Greqi dhe e di mire rolin dhe perpjekjen e shumices derrmuese te mesuesve per te ndihmuar femijet shqiptare dhe sidomos ne vitet '90. Tani ti pasi u rrite , mbushe barkun me buke ,u shkollove bleve nje lap-top dhe gjeja e pare qe bere ishte te filloje te shaje dhe ofendonje Greqine e cila mund te kete 1 milion probleme si me emigrantet edhe me minoritaret edhe me shtetasit e vet por nga ana tjeter ajo palo-greqi te beri ty dhe shume te tjere si puna jote me te ardhme sepse ne ne vitet ne '90 ne shqiperi jo vetem te ardhme nuk kishte por nuk ishe i sigurte as per te nesermen. Nga gjithe ato vite qe bere ne Greqi nuk pe ndonje gje pozitive ? Nuk njohe nje njeri te mire?Te gjithe ishin te keqinj dhe racista me ty ?Mos barazo agimin e arte me popullin grek . Ata as vete nuk i besojne ato qe thone . Nese jane forca e trete ose mund te behen edhe e dyta kjo nuk do te thote se greket mendojne si ata por per arsye te tjera qe mund ti marresh me mend.Vetija me e keqe e nje njeriu eshte mosmirenjohja . Nuk do te jesh kurre nje patriote i mire duke qene i tille. Ik tani dhe mos mbush me forumin me shkrime me vend e pa vend.Kurse sa per pashaporten ato qe te tha ai korcari jane te gjitha te verteta .
Korcar-L1 (03-09-2013)
ua na doli dhe ''che guevara'' i leshit dhe po na jep mesime....ore ju lexoni me ***** me duket,ketu flasim per politika dhe per qarqe te ndryshme nuk po flasim per njerez te thjesht dhe per maredhenie personale me njerez te ndryshem,nuk thash ndonjehere qe nuk njoha apo njoh njerez te mire,,u pergjigja me lart se ku jam mirenjohes,por sic thashe lexoni me by..dhe jo me sy...,degjo ketu i ''zgjuar'',jeta e cdo njeriut eshte ndryshe,po e perseris dhe nje here se ju jeni te cuditshem,pse ika ne greqi si e tek ,nuk e kam per detyre tjua shpjegoj ca tipave si ju...te dish dhe dicka,buka sme ka munguar asnje here as ne shqiperi,prandaj ata qe di shko thuaja ndonje tjetri dhe jo mua...,nje pjese jo e vogel e grekerve mendon si ata dhe jo vetem..persa i perket politikes se jashtme e gjithe politika greke eshte e nje mendimi me agimzinjte e tu,sic e thash me lart(mos lexoni me by..),sidomos persa i perket shqiperise,kujtojme ketu per te mos shkuar me larg se cndodhi me me ngjarjen e permetit....
- ti do me thuash mua te iki apo cfare shkrimesh te ve??ik ore laper mso sillu nje here dhe leji mesimet per te tjeret...
-as ti dhe as korca skeni te drejte..e keni me te degjuar...
o shqiptaro-grek, e ke bere gojen si vera e halese. Po cke u i uruar se nuk gjykoj njeri perse dhe si e ke mare ate pashaporte por per mosmirnjohjen dhe hipokrizine tende.
xfiles
hahaa,sa per te qeshur jeni
ku e di ti se a jam apoo nuk jam mosmirnjohes dhe ndaj kujt??
ku e sheh hipokrizeine ti???
duhet ti jem mirenjohes agimit te arte apo atyre qe kerkojne jugun e vendit tim,kushdo qe qofshin ata???
ikni ore te shitur mos flisni idiotlleqe dhe gjera pa lidhje,ju jeni taleban por te anes tjeter....
Epo ky nuk ha pyke fare.... po ti na ke care t.rapin grekt ashtu e greket keshtu.....nuk ka postim tendin mos zesh greket ne goje. Ti ben si nacionalist/patriot e nuk te ze gjumi per epirin e veriut. Ik o dil jashte e pi nje frape te qetesohesh se na lojte nga mente. Shiko se mos te ze ndonje pe te agimit te arte dhe i thua se je grek pastaj. lol o bledo greku ik pi nje frape te thashe dhe mos e caj koken per gje.
PS ore ti je atje ne ate fotografine e pare me flamurin shqiptar? ai qerozi mo ahahah
xfiles
Krijoni Kontakt