Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Muslim Sunni
    Anëtarësuar
    17-03-2012
    Vendndodhja
    London
    Postime
    122

Ngjarje e vërtet me një magjistar - Hoxhë Llukman Neziri

Esselamu alejkum vellezer dhe motra kam nderin tua paraqes nje ngjarje te vertet me nje magjistar nga hoxhe Llukman Neziri ku ky hoxh ben sherim me Rukej lexim kuranit sherimi behet me lejen e Allahut azzevexhel mirepo ky lexon kuran te semurit dhe inshaallah me lejen e allahut sherohet,,, Kjo video eshte e vjeter komplet mirepo un e kam pre ket ngjarje dhe e kam fut ne youtube mundeni ta shperndani.Allahu ju nderoft

http://youtu.be/x7EfqHkEM6o
    "Vertetë,ti (o Muhammed) je në një shkallë të lartë morali!'' (Kalem: 4)

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Për: Ngjarje e vërtet me një magjistar - Hoxhë Llukman Neziri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga prishtina75 Lexo Postimin
    Prishtina ,me sa shoh ti pelqen shume perrallat ,ne vecanti ato arabe por nuk je paksa i rritur per gjera te tilla....dikush mbete femij pergjithmone

Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Prishtina ,me sa shoh ti pelqen shume perrallat ,ne vecanti ato arabe por nuk je paksa i rritur per gjera te tilla....dikush mbete femij pergjithmone
    Jo moj ne pelqejm edhe gjera te tjera, vetem se kemi nje ves te keq, zgjedhim shume,
    Gezohem qe te pakten nje hobby kishe, ti ofendosh shqiptaret musliman.
    Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 31-08-2013 më 16:04

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Sherim me lejen e Allahahut? Si e kupton qe Allahu ja dha lejen?
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Sherim me lejen e Allahahut? Si e kupton qe Allahu ja dha lejen?
    Kjo nenkupton qe, pa lejen e Allahut nuk ndodhe asgje, paramendo edhe anen e lejon te tregoi veten sepse kjo nuk e mendon qe nje dite, do pergjigjet per te gjitha. Kjo dhe te tillet e kan kuptuar boten, bej cfar te duash vetem a mundesh, kujton se nuk do japin llogari.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kjo nenkupton qe, pa lejen e Allahut nuk ndodhe asgje, paramendo edhe anen e lejon te tregoi veten sepse kjo nuk e mendon qe nje dite, do pergjigjet per te gjitha. Kjo dhe te tillet e kan kuptuar boten, bej cfar te duash vetem a mundesh, kujton se nuk do japin llogari.
    Vertete ..pra edhe IZRAELI u be shtet me lejen e Allahut ,Iraku e Afganistani u pushtuan me lejen e Allaut,Morsi u shkarkua me lejen e Allahut ,etj por nje gje nuk kuptoj ,pse ju muslimanet i luftoni keto gjera ,si guxoni te dilni kunder vullneti te Allahut?!!!

Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Vertete ..pra edhe IZRAELI u be shtet me lejen e Allahut ,Iraku e Afganistani u pushtuan me lejen e Allaut,Morsi u shkarkua me lejen e Allahut ,etj por nje gje nuk kuptoj ,pse ju muslimanet i luftoni keto gjera ,si guxoni te dilni kunder vullneti te Allahut?!!!
    Pa dyshim qe cdo gje ndodhe me lejen e Allahut, si do e njihnim shpirtin e anes po mos te lejonte Allahu qe ajo te tregoi veten? Ke harruar qe kjo bote eshte fushe testimi per njerezit?

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Magjistaret jan kundra zotit tepakten kjo kshu eshte deklaruar gjithmone,magjit jan te ndaluara ne àdo lloj feje sepse jan sipas feve te pa ligjeruar nga vet zoti ,kshu qe mos u ndjej krenar per kete vidio,se po te dua une te gjej nje sponsorizues dhe disa miq ose njerz ti paguajm me anen e keti sponsorizuesi,dhe te marr nje liber me perralla kalamajsh qe un do i lexoj sipas deshires time do ofroj njerzve te vobekt nje sasi paresh dhe do bejm i xhirim filmik dhe ju si te vobekt do ju paguajm dhe do ju bejm te njohur n e gjith boten,kete vidio do e mbajm me vite tetera ky bres nuk do ket mundesi ti shofin e brezi i ardhshem po sepse do luftojme qe sa me shum besimtar te kemi rreth vetes ,o kto jan prralla me tupan siç e kan RTK e kosoves ,lenini mARRINAT se turp me u marr me kto pune shifni hallet e problemet se kta hoxht e hoxhallart i kan punt ne vi i pagujn shtetet islamike ka 300 €uro rrog per me ba prralla me tupan e me i njek populli mas vedi,hoxha prifti e dervishi mushen zhaben copa mishi, kshu i kan pas than,o milet Besoni ne zot e leni hoxhallar prifterinj e Dervish se kta thjesht jan kryetar partish zoti mbi gjitha tetjerat i merr era
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pa dyshim qe cdo gje ndodhe me lejen e Allahut, si do e njihnim shpirtin e anes po mos te lejonte Allahu qe ajo te tregoi veten? Ke harruar qe kjo bote eshte fushe testimi per njerezit?
    Kete e mora vesh por ju si guxoni te dilni kunder vullnetit te allahut dhe menqense kjo bote na qenka fushe testimi ,pse nuk pritni qe armiqte tuaj te ndeshkohen ne boten tjeter ?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •