Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Policët e zhdëpin dru 65 –vjeçarin-Kosove

Pensionisti 65 vjeçar, nga Bresja e Fushë -Kosovës, është bërë për emergjencë pas rrahjeve brutale që ka marrë natën e 26 gushtit nga disa polic të Policisë së Kosovës.

Gani Mehmeti kishte kërkuar që të ndalën punimet e autostradës, të cilat nuk janë më larg se një metër nga shtëpia e tij, pasi ato po shqetësonin familjen e tije. Por, e gjithë ngjarja ka dalë nga kontrolli, kur policia e stacionit të Fushë-Kosovës kanë mbërritur në vend ngjare.

“Kamionët po punojnë 24 orë, në i kemi afër shtëpisë. Na i kanë bërë fëmijët e trentë gjithë natën me buri, zhurma e tyre nuk ndalët kurrë. Nuk ka njëri që bënë gjumë të qetë”, thotë për gazetën “Kosova Sot”, Gani Meheti, i cili pohon të jetë rrahur nga policia natën e 26 gushtit.

“Ne jemi marrë vesh që Bechtel Enka të punojë deri në ora 22:00. Unë i vendosa dy barrikada në rrugë. Pastaj dikush nga punëtorët e ka lajmëruar policinë, të cilët erdhën dhe mu vërsulën”, ka thëne Mehemti, i cili krejt trupin e ka më shenja nga të rrahurit. Ai shtojë se njëherë kanë shkuar 4 policë, pastaj edhe tri vetura tjera.

“Kur më dërguan ën stacion e Policisë e kërkova mjekun, erdhën dy motra nga Fushë Kosova, më kontrolluan dhe më pastruan plagët. Pastaj më kanë dërguar në emergjencë, por pastaj prapë më kanë kthyer në stacion të Policisë. Ku më kanë mbajtur deri në ora 6 të mëngjesit”, rrëfen Ganiu.

Por, sipas Policisë së Kosovës. Lidhur më rastin në fjalë, në stacion policorë është shoqëruar një person, i cili, sipas tyre për veç pengimit të personave zyrtarë në kryerje të detyrës, nuk ka respektuar urdhërata e policëve dhe gjithashtu ka sulmuar policët.

Avokati i Mehmetit, Armend Krasniqi, ka paralajmëruar padi kundër policëve. Ai ka thënë se Mehmeti është sulmuar me duar të lidhura. /Kosova sot/

Ky eshte akt I denushem nga policat qe dhunojne nje te moshura me duar te lidhura.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Policët e zhdëpin dru 65 –vjeçarin-Kosove

Boh sa afer i kalon rruga te shkretit! Ai qahet tani, por s 'do gjej qetesi kurre nga zhurmat e makinave kur te mbaroje autostrada. Mos flasim per rrezikshmerine qe paraqet per femijet. Policet, kafshe!!!
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Boh sa afer i kalon rruga te shkretit! Ai qahet tani, por s 'do gjej qetesi kurre nga zhurmat e makinave kur te mbaroje autostrada. Mos flasim per rrezikshmerine qe paraqet per femijet. Policet, kafshe!!!
    Nuk eshte e rregullt qe nje kompani riparimi rrugesh te punoje ne zona banimi dhe beje zhurma ne oret kur njerezit flejne.
    Normalisht punimet duhet te nderpriten ne 7 te darkes.
    Punimet gjithmone duhet te behen pasi eshte marre leje nga keshilli i komunes ne fshat,ose bashkia me e afert.
    Bashkia/komuna ne fshat ka pergjegjsi dhe duhet te kishte biseduar me kompanine e rrugeve.
    Kjo eshte shume e lehte te rregullohet,por mesa duket as bashki as komune fshati nuk ka kontaktuar manaxherin e kompanise se rruges.
    Policia ka thyer ligje,dhuna eshte komplet e pajustifikuar ndaj nje plaku qe me te drejte proteston.Me cte drejte familjes se tij i prishet qetesia naten?
    Kush ja jep ate te drejte kompanise se rruges ti beje zhurma ne 12 te nates?
    Kush ja jep te drejten policise te rrahe dhe shkaktoje plage plakut?
    Pse plaku eshte arrestuar?Te arrestosh pasi plaku proteston per zhurmen dhe eshte me nerva, eshte jo llogjike dhe padrejtesi.
    Policat duhet te kishin nderhyre te kompania e rruges,te jepte urdher te nderpritet puna dhe gjobitur rende per prishje te qetesise publike.
    Ti bente raportin kompanise aty ne vend te rruga dhe ti dergonte letrat per tu paraqitur ne gjykate dhe paguar gjoben.
    Eshte e drejta e plakut si qytetar/apo fshatar ne demokraci qe te beje debat,te kundershtoje,.mos te bjere dakort,pasi eshte e drejte e tij,eshte liri demokratike qytetare/fshatare
    ne nje system demokratik.
    Dhe te rrihesh gjakosesh behesh per spital nga policia vetem se nuk je dakort dhe shpreh pakenaqsi per nje padrejtesi,nuk eshte e drejte dhe policia,individet qe kane rrahur plagosur plakun
    duhet te procedohen per ne gjyq,per brutalitet dhe dhune pa arsye te mbeshtetur ne rregulloren e policies dhe ligjet lokale dhe kjo eshte krim.
    Pervec kesaj policia se bashku me bashkine duhet te paguajne per plaget,shtrimin ne spital te plakut,per dhunen,abuzimin dhe terrorin emocional qe i kane shkaktuar.
    E kane terrorizuar te shkretin dhe duhet te paguajne demshperblim.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Hotlani
    Anëtarësuar
    22-11-2012
    Postime
    276

Më në fund plaku i terroziuar mbetet fajtor ,normalisht se plaku nuk ka pas te holla t'i paguaj policinë dhe te ju jep ryshfet policëve,kurse kompania ka pas më shumë të holla dhe më mirë i ka paguar policinë!
    Kultura,sjellja edukata,arsimi e bëjnë njeriun të vlefshëm!!!!

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Citim Postuar më parë nga Hotlani Lexo Postimin
    Më në fund plaku i terroziuar mbetet fajtor ,normalisht se plaku nuk ka pas te holla t'i paguaj policinë dhe te ju jep ryshfet policëve,kurse kompania ka pas më shumë të holla dhe më mirë i ka paguar policinë!
    Sipas asaj qe shkruan,plaku eshte bere per spital se nuk ka paguar policine,nuk ka dhene rryshfet???
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Shqiptarë janë edhe Policët e Kosovës
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e fegi II
    Anëtarësuar
    19-10-2012
    Postime
    634

A guxojne me shki policia e Kosoves.
    http://imageshack.us/a/img194/9121/afxr.jpg

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •