Keto qe une hedh ketu albo vogelushi jane perkthimi i nje artikulli te nje perditeshme britanike ne lidhje me ngjarjen ne fjale. Postet nuk i ve une as funksionet as ato qe thuhen ne artikull por redaksia e kesaj te perditeshme.
Tony Blair ju kerkua me insistim gjate turneut te tij ne Azi nese do te do te jepte doreheqjen ai dhe qeveria e tij per skandalet qe fliteshin aktualisht ne shtyp dhe nuk ma do mendja qe e gjithe kjo zhurme behet pa asnje lloj investigimi!!
Ditet e para te vizites se tij ne Azi, kryeministri britanik iu zhmang me shume kujdes pyetjeve qe kishin te benin me afarin Kelly ndaj dhe vezhguesit e shumte vene ne shinjester direkt kryeministrin britanuk per kete ngjarje.
Ne USA ku ti jeton Albo George Trenet qe e kemi dhe me origjine shqiptare shef i CIA-s amerikane pranoi hapur qe institucioni qe ai drejton pa dadhur ka shtremberuar te verteten ne lidhje me armatimet e shtetit Irakien, Berluskoni po ashtu po merr per siper skandalet e dosjes amerikane ne lidhje me armatimet e Irakut duke i vene ne kurriz te sherbimeve sekrete italiane "informacionet" e gabuara qe ato u paskan dhene homologeve amerikane dhe ne baze te tyre na qenkerka hartuar raporti perfundimtar i cili sherbeu dhe si alibi per luften ne Irak.
Kongersi amerikan u tregua teper i ashper para disa ditesh ne lidhje me kete teme dhe e verteta nuk eshte zbardhur akoma si duhet.
Perseri gjuhe te keqija premtojne surpriza akoma me te hidhura per qeverine aktuale amerikane dhe kete prape se them une dhe si po rrjedhin ngjarjet me duken me kredibel keto gjuhe te keqija se sa e verteta qe Bush i serviri botes.
Krijoni Kontakt