[QUOTE]Postuar mė parė nga Vinny_T
[! Bazat e terrorrizmit te organizuara nge integristet islamik kane qene historikisht ne Londer dhe folete e formimit te integristeve jane perseri atje.
Une do te thoja ty, Vini, se sulmi i fundit Terrorist e kishte koken ne Gjermani,zoteri dhe jo ne Londer, behet fjale per, 11 Shtatorin,
ishin pikerisht njerez te Al Kaides qe u nisen nga Gjermania per te kryer Aktin me te shemtuar qe une kam pare dhe degjuar deri me sot,mijera njerez te pafajshem qe humben jeten, si pasoje e disa njerezve te semure dhe kriminele.
Por Evropa u rrit keto vitet e fundit dhe kete si pasoje e ndihmes Amerikane te mbas luftes se dyte, si pasoje e Investimeve Amerikane duke filluar nga Gjermania e deri tek Plani Marshall, me Greqine, qe sot ben demonstrata antiAmerikane.Ishte Dollari dhe Politika Amerikane ajo qe vendosi ate Demokraci qe eshte sot dhe ate Ekonomi qe sot po mundohet ti ktheje shpinen, me nje mosmirenjohje dhe me nje mendjemadhesi atij qe beri aq shume per kete Evrope.
Ndersa per Francen nuk dua te flas se kurvellekun e saj ne e njohim qe ne Versaje me 1916 e deri te lufta ne Kosove, por ne njohim edhe sot politiken Evropiane karshi nesh, qe na konsideron si vend te botes se trete nderkohe qe ne jemi shume me lart se nga te gjithe vendet e Ballkanit.
Une nuk jam Politikan Vini po do te desha te pakten ne Shqiptaret duhet ti shohim gjerat ashtu sic jane besoj se edhe ti e ndien se si i shohin dhe se si konsiderohen Shqiptaret ne Evrope shko dhe shiko se si konsiderohen Shqiptaret ne Amerike.
Ne nuk kemi nevoje per Privilegje as per joshje por te pakten te na japin ate qe meritojme.
Krijoni Kontakt