Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2008
    Postime
    93

Pėr: Si te nxjerr shtetesine shqiptare per vajzen e lindur jashte Shqiperise?

Su gjendet dermani ketyre femrave, shume shpejt harruan nga kane ardhur

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pėr: vajza ka lindur ne uk po dua tja ndryshoje nenshtetesine ne shqiptare

Citim Postuar mė parė nga DEA27 Lexo Postimin
    Kjo nena qe thua ti , I ka aq punet ne terezi sa spyet fare per nje cope leter angleze qe per ty dhe parazit si ty duket mbrekullia. keshtu qe me ato komentet e mesiperme sa tregove injorancen tende. Sa per babin mos e ngaterron gje me te tendin? je qesharak perfundimisht.
    o debile..cka pate moj..une thjeshte thash mundet..a e kupton cka do te thote '' mundet ''..me dy fjale mund te thoje se nuk e ke problem kete e ate dhe jo te pergjigjeshe keshtu nervoze..duket se dicka fsheh por gjithsesi eshte pune e jotja..nuk je e vetmja qe sillesh rrugeve te londres pa shprese ..nejse..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924

CITIM--Pėr: vajza ka lindur ne uk po dua tja ndryshoje nenshtetesine ne shqiptare

Ju duhet njė Ēertifikatė e Lindjes Internacionale (pėr vajzen) e perkthyer nė Shqip nga Perkthyesi i Autorizuar e Vulosur dhe drejtė e nė Zyrėn e regjistrimit ,pas 5 min.largohesh nga Zyra mė ēertifikatė Shqiptare dhe s'humbė asgjė nga Anglia ,kshtu ėshtė nė Kosovė dhe flas nga pervoja ime Personale ,i kemi 2 Shtetėsitė edhe pse s'me kan lindur tė gjithė Fėmijtė nė Kosovė

Pėrshendetje

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Nese femija i ka prinderit te dy shtetas Shqiptare, nenshtetsine shqiptare e merr lehte edhe pa problem, sigurisht duhet dokumentacioni i duhur. Pasi te kete marre nenshtetsine shqiptare ka te drejte te dorezoj ate angleze. Por per nje gje te jesh e sigurt se ligjet e nje shteti aplikohen njelloj si per shtetas edhe per rezidentet. (PERVEC EKSTRADIMIT) Pra mos mendo se do heqi nenshtetsine vajza edhe ligji do veproj ndryshe. Cilido qe te jete qellimi te dyja procedurat kryhen lehte, por si thashe edhe me siper duhet dokumentacioni i duhur. Per info si te marri nenshtetesi shqiptare shko ne ambasaden shqiptare ne Angli. Personalisht nuk do ia hiqja femijes nenshtetsin e huaj, sepse jetes nuk i dihet. Plus qe edhe nenshtetsin shqiptare e merr pa pengese fare. Ti shif e bej, si te behet ty me mire!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 30-08-2013 mė 15:04
    I LOVE GOD

j&g

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    C'jeni ju meshkujt shqipo. A pa pa pa. Mos u futsh n'gishtat tuaja, se paragjykimet skane te mbaruar. Kush e di si e ka hallin Dea, mos fusni hundet deri ne thellesi, por une do i sugjeroja, sido ta kete punen, nenshtetesine mos ja hiq. Eshte e lindur atje dhe vetem ajo ka te drejte per disa gjera, pavarsisht tani ti merr vendimet per te. Mother of her ti je, e ska ligj apo gjykate te vej njeri para teje per rritjen dhe kujdesjen e femijes!
    ty te duket vetja mbi te tjeret.ajo kerkoj ndihme dhe antaret dhene mendimin e tyre.

ku eshte problemi?ju grave te sotme ne vend te tangave vijat e kamzhikut vjollce

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Ore ju jeni serioz apo jo ?! C jane keto lloj komentesh ?! C dreq kulture eshte kjo ?!

Une jam i martuar me suedeze , momentalisht nuk kam femij , por do kem . Kam vendosur qe do kene pashaporte shqiptare .... se sben ! Juve do ju pyes p.sh ?! Po ikni shikoni punet tuaja .

NQS dini ti thoni procedurat asaj femre , beheni . Nqs nuk dini , rrini rehat , se ansjeri nuk ju pyet si do rrisi femijet e vete .

Ej zot , ju duket europa disave si parajsa ... Nuk ka me mire se te jesh i zoti ne vendin tend .... !!! Mbaheni mend kete qe po ju theme , edhe ne Amerike apo luxemburg te vesh .

Ceshtja eshte te jesh i zoti , luxemburgun tend personal ta krijosh ne shqiperi ... Po nejse !!!!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Ore ju jeni serioz apo jo ?! C jane keto lloj komentesh ?! C dreq kulture eshte kjo ?!

Une jam i martuar me suedeze , momentalisht nuk kam femij , por do kem . Kam vendosur qe do kene pashaporte shqiptare .... se sben ! Juve do ju pyes p.sh ?! Po ikni shikoni punet tuaja .

NQS dini ti thoni procedurat asaj femre , beheni . Nqs nuk dini , rrini rehat , se ansjeri nuk ju pyet si do rrisi femijet e vete .

Ej zot , ju duket europa disave si parajsa ... Nuk ka me mire se te jesh i zoti ne vendin tend .... !!! Mbaheni mend kete qe po ju theme , edhe ne Amerike apo luxemburg te vesh .

Ceshtja eshte te jesh i zoti , luxemburgun tend personal ta krijosh ne shqiperi ... Po nejse !!!!
    ne tani duhet te degjojm pordhen tate?sa ke dale nga veza mor bir

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ne tani duhet te degjojm pordhen tate?sa ke dale nga veza mor bir
    qenka martu Bato-ja mer plak?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    qenka martu Bato-ja mer plak?
    kush e merr ate.babrru gjithcka eshte e mundme

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    kush e merr ate.babrru gjithcka eshte e mundme
    Pse so bato ky siper teje?

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •