Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 29-08-2013 më 18:19
Feelings change - memories don't.
Te hapesh luften e trete per nje gervishje ne llamarine dhe per nje kurve.
Stupid Edhe ajo kurva,genjeshtarja ta fusin ne burg dhe ate.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
benseven ku e lexove qe ajo ishte kurve apo e perdale? E njeh nga afer kete gocen qe kalon ne ofendime te tilla apo me turmen dhe ti? Cfare ju shtyn te mendoni qe ajo ishte kurve? Te kesh te dashur ne moshen 26 vjecare quhesh kurve akoma ne Shqiperi? lol
po ti mia,
kush ta tha qe s'eshte kurve ajo?
e njef gje ti ate "kurven",...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Nuk etiketoj njeri pa e njohur nga afer. Mund te supozoj por nuk e shpreh hapur mendimin tim. Me shume po etikotohet e shahet ajo, dhe jo ai qe beri vrasjen. Pse ? O po e kuptova, sepse ishte femer.
Fakti qe ajo lajmeroi te dashurin nuk e ben medoemos kurve. Ka femra qe jane aq te ngathta e te shushatura sa nuk dine te perballen vetem me situata te tilla. Duan nje te njohur afer. Kam njohur te tilla dhe nuk kane qene aspak kurva por teper te ndershme.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 29-08-2013 më 18:32
O mia,
si thua ti nji femer shushke, do sillej si kjo qe mori tjeterin ne teefon se ju gerviosht makina?
ajo shushka, as s'do ndihej fare....
po bucet llape gjata, jo ate qe vrau, po gjithe ish-dashnoret do kishin marre ne telefon, per ta mbyt plakun e gjore
Mos e co cdo gje ne konfliktin dialektiko-historik mashkull-femer,...![]()
---voudou.. ---
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
[QUOTE=Xhuxhumaku;3669564]O mia,
si thua ti nji femer shushke, do sillej si kjo qe mori tjeterin ne teefon se ju gerviosht makina?
ajo shushka, as s'do ndihej fare....
po bucet llape gjata, jo ate qe vrau, po gjithe ish-dashnoret do kishin marre ne telefon, per ta mbyt plakun e gjore
Mos e co cdo gje ne konfliktin dialektiko-historik mashkull-femer,.../QUOTE]
Po ta kishte gjuhen aq te gjate ajo e kishte zgjidh vet problemin. Keshtu mendoj une. Ju thoni per nje gervishje.. por pune e madhe se mos ishte makina juaj.Pse perfundoi deri ne ate pike ate nuk e dime. Nje gje e them me siguri qe shqiptari nuk ka kulture komunikimi, nuk pranon te mbaje pergjegjesi per gabimet e veta se e quan ulje, prandaj ndodhin keto qe ndodhin. Nuk eshte thjesht ceshtje "kurvash"
Shyqyr ketej e kemi full covarage makinen dhe ta paguan siguracioni nje me nje. S'ke pse zihesh hic me kalimtarin. lol
mia,
perpiqu te kuptosh, qe fjala, kurve per kete copen e mishit, nuk eshte per te thene, qe ajo pallohet me shume meshkuj,
por per te treguar karakterin pis te saj si femer.
se ka plot femra qejfdashese, qe mund te pallohen sa te knaqin shpirtin e tyre, por kaq pise sa te fusin burrat ne sherr per tekat e tyre nuk jane.
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt