Eh c'na ka lodh keq kjo teme.
Ti biem shkurt, se c'bejne homoseksualet ne shtepite dhe dhomat e tyre nuk na intereson e as nuk na prish pune fare. Ne qofte se duan me u martu, le te mertohen se prape nuk kemi ndonje dem.
Po kur shef neper rruge meshkuj me veshje femrash duke bere gjeste nga me te shumtuarat e te neveritshmet, atehere ktu esht kaluar kufiri i te lejueshmes. Ne fakt, cfaredo gjesti seksual ne publik duhet denuar.
Njerezimi zhvillohet me dituri dhe principe te perparuara. Homot nuk i detyron dot te bejne kalamaj vetem mundet ti heqesh te drejtat bazike the njerzimit. Qysh do ti besh njerzit me zor te bejne kalamaj. Po heteroseksualet qe nuk duan femije? Une nuk dua femije, ti do me detyrosh?
Kush eshte shembulli im banal sipas teje?
Cka te beje shumica? perpara 100 vjetve shumica donte ti trajtonte grate si skllever. Shumica nuk do te thote asgje! C'pune ka shumica, ne po flasim per moralin dhe ti nuk ke dhene as nje justifikim kundra martesave gay. Biles iu shmage pyetjeve qe te bere.
Gjithe te mirat
Po sikur ndonje tjetri tja shpifin keto gjera perverse si puthje dhe ecje perdore te cifteve hetero duhet ta ndaloj kete gje? Taliban nuk i do keto dhe ne duhet ti ndalojme? Vetem se ty nuk te pelqen nje gje nuk domethene ti heqesh te drejten te tjereve ta bejne ate.
Kush je ti te kontrollosh veshjen e te tjereve? Mua me duket veshje karagjoze ajo e prifterinjve ortodoks. Duhet ta ndaloj kete gje une? Edhe te me jepesh mundesia nuk do ta ndaloja , e para se do i hiqja vetes nje burim humori, dhe e dyta se nuk kam te drejte. Ti keto gjeste do ti ndalosh vetem ger gays apo edhe straights?
Une jam thjesht nje antar i shoqerise qe kam deshire te ec lirshem neper rruge pa qene nevoja te vjell si pasoje e neverive qe me dalin para sysh.
Shoqeria ka rregulla mbi te cilat varet mbijetesa e saj qe perfshijne edhe veshjen. Sa normale do te te dukej ty sikur ne te gjithe te dilnim jashte nudo?
Krahasimi i nje burri te veshur si grua me nje prift nuk me duket i drejte. Mos ma merr per te vertete, po jam i mendimit qe asnji njeri heteroseksual nuk do ndihej rehat me at lloj pamjeje para sysh.
Duhet tė kemi parasysh se edhe ajo semundje ėshte si gjith semundjet tjera dhe duhet te kemi respekt edhe ndaj atyre personave,por cka eshte me r ėndesi homoseksualet duhet shume te kujdesshem ne shoqeri te mos e cfaqin at semundje para tjerve edhe te nos e promovojnesi mbinormale se me gjith ate eshte gje e shemtuar!!!!!!!!!!
Kultura,sjellja edukata,arsimi e bėjnė njeriun tė vlefshėm!!!!
Nje njeri qe njoh une tmerrohet dhe neveritet nga breshkat. Jo vetem reale por rdhe artistike. Ka njerez me neverira te ndryshme por kjo nuk ijep te drejten te caktojne rregulla diktatoriale qe i heqin te drejten te tjereve. Mua nuk do te me bzdiste dalja nudo. Njerzit nudo kane qene perpara se te vinin kulturat artificiale te shpikura duke u bazuar ne preference subjektive. Pra te dalesh nudo nuk eshte krim kunder natyres se njeriut por vetem ka preference kulturale subjektive kundra kesaj. Po qe se do dilnim nudo do te ishim mesuar dhe mbase fata$$es would not eat so much![]()
C'hyne drejtesia ketu. Kjo eshte thjesht preference subjektive. Pse fustani eshte per grua e pantallonat per burrat? Me jep nje justifikim objektiv. Keto jane shpikje te disa grupeve njerezish. Ne nje kulture tjeter mundet te ishte komplet ndryshe. komplet subjektive! Disa Gegeve mundet ti neveritet fustanella e Toskve. Kane te drejte keta njerez ta denojne veshjen e ketij kostumi?
Po ta marr vesh une, ti do ligje kundra disa veshjeve? Ti do te kete ligj qe ndalon burrin te dali me fustan? C'fare po propozon ti?
Te vishet burri si femer nuk i ben dem asnjeriu dhe po qe se njerzit kane problem me kete gje kjo tregon se shoqeria jone ka probleme qe duhen luftuar! Ne disa vende islamike shumices i neveritet te shohin gra pa mbuluar fetyren edhe pse kjo gje nuk ben asnje dem. Problemi eshte i shoqerise dhe tregon se ka probleme qe duhen luftuar. Shumica nuk domethene drejtesia!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hof : 27-08-2013 mė 20:25
Po sigurisht ēdo gje qe eshte jasht normales ne trupin e njeriut eshte semundje edhe aq me keq se eshte e perjetshme dhe e pa sherueshme!!!
Kultura,sjellja edukata,arsimi e bėjnė njeriun tė vlefshėm!!!!
Krijoni Kontakt