Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e taku72
    Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115

Pėr: Dreambox dhe TV

Po me shoku kur jante lidhur tek modemi kab.interneti +kab.riceverit nuk lidhet sa e stakoj kab.e internetit te kompiuterit nga modemi lidhet se e shikoj qe ndizet llampa
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga taku72 : 30-09-2013 mė 17:55

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-08-2013
    Postime
    4

Citim Postuar mė parė nga taku72 Lexo Postimin
    Po me shoku kur jante lidhur tek modemi kab.interneti +kab.riceverit nuk lidhet sa e stakoj kab.e internetit te kompiuterit nga modemi lidhet se e shikoj qe ndizet llampa
    Mos ndoshta ruteri yt nuk lejon me shume se nje lidhje? Ne momentin qe ti kyē 2 pajisje njekohesisht, lidhja me internetin humbe a po? Kontrollo konfigurimin e ruterit.

Nje kuriozitet doja me dite nga hapesi i temes? Nga OPEN PLI i merr firmware per setup?
    Nuk jam i sigurte nese te kuptova mire. Firmware-n e kam nga backup-i qe e perdori per secilin klient, dmth eshte fjala per dm500s.

Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115

Faleminderit per ndihmen po kisha dhe dicka tjeterur e hap kapakun e riceverit dhe e bej me tharese flokesh (ato qe ju I thoni frizer) ajo fillon dhe punon dhe pastaj prap stakohet d.m.th. fiket llampa internetit

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga taku72 Lexo Postimin
    Faleminderit per ndihmen po kisha dhe dicka tjeterur e hap kapakun e riceverit dhe e bej me tharese flokesh (ato qe ju I thoni frizer) ajo fillon dhe punon dhe pastaj prap stakohet d.m.th. fiket llampa internetit

ke probleme me fanin e reciverit..poshte reciverit ke nje ftohes te tij..ashtu siq ka laptopi apo kompjuteri mjet ftohes edhe reciveri ka te njejten gje..gjate kohes se perdorimit ky mjet ftohes mbledh pluhur dhe fillon e krijon probleme..je i detyruar ta hapesh e ta pastrosh ose eventualisht ta nderrosh..gjithashtu mundet te kesh problem me router dhe je i detyruar ta nderrosh edhe ate..router per pune shperndarje eshte..pra per ti dhene sinjal dy e me shume kompjuterave apo reciverave..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115

Malesori te falenderoj per sugjerimet apo keshillat e tua sepse kisha kohe qe e kisha kete problem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2014
    Postime
    4

pershendetje taku72.jam i interesuar te dij sepse kam blere nje dreambox 500s ,pasi e bleva shkova tek nje shok i imi per te ndryshuar image ne dreambox dhe kur ndizej me dilte ajo shenja GP.pasi e perdora rreth 30 min papritur me doli ne ekran nje tabele e zeze me shkrimin --warning-clone box detected-system stop-contact your dealer-adios amigo.tani nuk me ndizet fare si aparature qe te pakten ti bej erase atij image qe ai shoku me ka vendosur.ju lutesha te me ndihmonit ne ndonje keshille qe mund te ndjek.ju faleminderit

Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115

ervisbekteshi pershendetje: Ka mundesi qe imazhi qe ke perdorur te mos jete ai i duhuri sepse gjate konfigurimit te imazhit rastis qe programi nuk eshte i plote.Me kete mesazhd ealer-adios amigo mund te kete pasur dhe ndonje virus si imazh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga taku72 : 29-01-2014 mė 19:56

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2014
    Postime
    4

po mund te me jepni ju nje keshille si mund ta zgjidh kete problem sepse ka 1 jave qe e kam dreambox 500s ne shtepi dhe spo gjej zgjidhje.nese ju merreni me kete pune mund te me jepni adresen e sakte dhe mund te vij menjeher tek ju,sepse une ne fakt jetoj ne shkoder.ju faleminderit nese me ktheni pergjigje.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga ervisbekteshi Lexo Postimin
    po mund te me jepni ju nje keshille si mund ta zgjidh kete problem sepse ka 1 jave qe e kam dreambox 500s ne shtepi dhe spo gjej zgjidhje.nese ju merreni me kete pune mund te me jepni adresen e sakte dhe mund te vij menjeher tek ju,sepse une ne fakt jetoj ne shkoder.ju faleminderit nese me ktheni pergjigje.
    shiko kete forum, per satrelitet,

http://www.satsupreme.com/

ke edhe nji sesion shqip.

rregjistrohu dhe te japin ndihmen qe ke nevoje per kete gje ne shqip.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2014
    Postime
    4

po ju z.xhuxhumaku nuk mund te me ndihmoni me ndonje keshille pasi kam rreth 3 dite qe rri zgjuar sepse nuk me ze gjumi nga ky problem.ju lutem me ndihmoni me cdo lloj informacioni.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •