Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2012
    Postime
    1

Cool mendoj se i dashuri me tradhton

Kam kohe qe po kaloj skena te papembajtshme xhelozie sepse nuk kam besim ke i dashuri dhe mendoj se me tradhton.Nuk di cte bej.Cfare me sugjeroni ju miqt e forumit??ti vendos naj microchip dhe te mbledh mendjen?????

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Pėr: mendoj se i dashuri me tradhton

Citim Postuar mė parė nga khloe Lexo Postimin
    Kam kohe qe po kaloj skena te papembajtshme xhelozie sepse nuk kam besim ke i dashuri dhe mendoj se me tradhton.Nuk di cte bej.Cfare me sugjeroni ju miqt e forumit??ti vendos naj microchip dhe te mbledh mendjen?????
    Nese nuk i besoni,mos e mundoni veteveten fare,kjo do te percjelli tere jeten...Mendimi ime eshte qe nese ke dyshim thuaja ndoshta eshte me e mire menyra qe t'a degjosh nga goja e tij,nuk fiton asgje nese vendos microchip....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Ah nö, po si ashtu, ke argumente apo mendon ti se te tradheton, pasi qe kure jeni ne rruge se bashku, femrat qe vijn perball jush e shikoin ate, ato idiotet me keq kur jan edhe me burre nuk i heqin syte nga ai,
    Apo ke arsye tjera qe ke ardhur ne kete perfundim?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 23-08-2013 mė 10:56

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

kur te tradheton pse e quan te dashur?
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Une them qe te tradheton. Mos i ve fare microchip. Do e mbledhesh veten tani?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

paske prit nje vit te tere per te bere kete postim,mos u mer me mikrocipa se perfundon si prifti me meten
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Nese ai te tradheton fshehur ti tradhtoje ne publik

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Shko ke psikoanalisti dhe kurohu se paske nevoje!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

sa shume jan shtuar debilet ne forum mer amani..do me marr sugjerime prej nesh..sot ne shekullin e shkences e kjo akoma te preheri i gjyshes..ah te keqen e lalit..ditka edhe me vene microchipe e nuk ditke me u marre vesh me te dashurin..

veri nje hu mbrapa edhe vetes edhe atij o lole..keshtu eshte kur bredhni pas meshkujve ..mos u merzit..nga sa dukesh kam me te tradhetuar gjithkush qe do ti thuash i dashur..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Edhe nese eshte e vertet qe po te tradheton,ti je tuj ja dhan rrugen e ***** edhe me fort nese atij i ban gerrk mek e ja ēan meneren me xhelozin tuj kjo xhelozi e smur ja jep rrugat vet per ta hedhur ne krahet e tjetres ,sepse tjetra si kerko aq sa i kerko ti ajo kalo kohen e vet kryn deshirat e saja i dashuri yt po ashhtu dhe kshu qe ndjehet me rehat me ate se me ty,ne te kundert ,nese se duro gjendjen qe po kalo futi i menje te leht dhe lere te dashurin lirshem vezhgoje po e kape futi i harres totale bej sikur se ke njohur kurr,pa ba nje jave ti zevensoje ate me shokun me te ngusht te tije dhe kshu i lan hesapet me te ,nese ti se ke problem hakmarrjen ne kete menyr,pra mjafto vetem njeher te kalosh nje mardhenje dhe ishi yt ta marri vesh,kaq per sot .Dhe si perfundim gjan e keqe mos u mundo ta bash tmir dhe mos e maj per vete lerja dikujt tjeter .
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •