Kam kohe qe po kaloj skena te papembajtshme xhelozie sepse nuk kam besim ke i dashuri dhe mendoj se me tradhton.Nuk di cte bej.Cfare me sugjeroni ju miqt e forumit??ti vendos naj microchip dhe te mbledh mendjen?????
Kam kohe qe po kaloj skena te papembajtshme xhelozie sepse nuk kam besim ke i dashuri dhe mendoj se me tradhton.Nuk di cte bej.Cfare me sugjeroni ju miqt e forumit??ti vendos naj microchip dhe te mbledh mendjen?????
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ah nö, po si ashtu, ke argumente apo mendon ti se te tradheton, pasi qe kure jeni ne rruge se bashku, femrat qe vijn perball jush e shikoin ate, ato idiotetme keq kur jan edhe me burre nuk i heqin syte nga ai,
![]()
Apo ke arsye tjera qe ke ardhur ne kete perfundim?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 23-08-2013 mė 10:56
Une them qe te tradheton. Mos i ve fare microchip. Do e mbledhesh veten tani?
Feelings change - memories don't.
Nese ai te tradheton fshehur ti tradhtoje ne publik![]()
sa shume jan shtuar debilet ne forum mer amani..do me marr sugjerime prej nesh..sot ne shekullin e shkences e kjo akoma te preheri i gjyshes..ah te keqen e lalit..ditka edhe me vene microchipe e nuk ditke me u marre vesh me te dashurin..
veri nje hu mbrapa edhe vetes edhe atij o lole..keshtu eshte kur bredhni pas meshkujve ..mos u merzit..nga sa dukesh kam me te tradhetuar gjithkush qe do ti thuash i dashur..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Edhe nese eshte e vertet qe po te tradheton,ti je tuj ja dhan rrugen e ***** edhe me fort nese atij i ban gerrk mek e ja ēan meneren me xhelozin tuj kjo xhelozi e smur ja jep rrugat vet per ta hedhur ne krahet e tjetres ,sepse tjetra si kerko aq sa i kerko ti ajo kalo kohen e vet kryn deshirat e saja i dashuri yt po ashhtu dhe kshu qe ndjehet me rehat me ate se me ty,ne te kundert ,nese se duro gjendjen qe po kalo futi i menje te leht dhe lere te dashurin lirshem vezhgoje po e kape futi i harres totale bej sikur se ke njohur kurr,pa ba nje jave ti zevensoje ate me shokun me te ngusht te tije dhe kshu i lan hesapet me te ,nese ti se ke problem hakmarrjen ne kete menyr,pra mjafto vetem njeher te kalosh nje mardhenje dhe ishi yt ta marri vesh,kaq per sot .Dhe si perfundim gjan e keqe mos u mundo ta bash tmir dhe mos e maj per vete lerja dikujt tjeter .
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Krijoni Kontakt