Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Pėr: mendoj se i dashuri me tradhton

...te me falni se nuk i lexova te tjeret....mendimi im:

...me sa duket qenke tmerresisht e dashuruar ne partnerin tend,prandaj,ben mire qe edhe ti besosh...tekefundit veq sa paske filluar me dashuri,te kalon ne rastese provon edhe nje tjeter,e edhe nje tjeter,pastaj ke per te par se te kalon...Jo te gjitha qe ti thash kan te bejne me mendimet e mija..Hehhhe..

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Pėr: mendoj se i dashuri me tradhton

[QUOTECool postuar me pare nga Khloe. Mendoj se i dashuri me tradhton
    Kam kohe qe po kaloj skena te papembajtshme xhelozie sepse nuk kam besim ke i dashuri dhe mendoj se me tradhton.Nuk di cte bej.Cfare me sugjeroni ju miqt e forumit??ti vendos naj microchip dhe te mbledh mendjen?????][/QUOTE]
    1.PASION
    2.MIRKUPTIM
    3.INTERES

Njeher duhet ta kuptosh se ēeshte dashuria,sepse nuk jam ne gjendje te di moshen tuaj dhe e dyta se di nese eshte i dashuri i par per ty nejse lexo dhe kupto keto tri fjal qe do ju them dhe pastaj do jesh e qart me veten,dhe kuptoje qe dashuria ka fund e ne te kundert kush dashuro ka gjasa edhe te vuaj dashuri eshte te duash edhe pse ste duan dua te them qe mund te martohesh Burri ste do pavarsisht qe ai rrin me ju sepse jan femit ne mes dhe pavarsisht kesaj ju apo dikush tjeter ne kete rast e dashuron burrin edhe pse ai ste do,pra vetem kjo eshte dashuri rreale, se sdua te ik larg nga ato tri fjal qe dua te ju them qe te kuptosh se si eshte dhe si vazhdo dashuria dhe nese sdo arrish ta kuptosh me kalimin e ktyre tri fazave do vij dita ta kuptosh dhe te me mendosh po ky budallai ktu e paska pasur fjalen.
    1)Dashuria eshte pasion kur je Adoleshente dhe ska burr nane qe ta prish menjen thua ky dhe ska tjeter pike,ēdo gje e le pas per dashurin "idjotsi'
    2)Dashuria kalo ne mirkuptim kur lind nje femi apo me shum,pse Dashuria per Burrin kalo ne plan te dyt,ja ze vendin femia,Burri ne pune ti ne pune ne dark bashkoheni puth rrok femin e harruat njeri tjetrin.
    3)Dashuria INTERES? iken kalamajt u rriten jeni vetem ju te dy,per dashuri sjeni te zot, ne pleqri pse rrin bashk pleqt skan ēbejn kush si do kush u jep uj apo i cop buk me jua shtru ne tavolin ska,ateher i bie te themi interes plaka e semur por do qe burri ti jap i got uj dhe ilaēin se vet s ngrihet dot per ti ber hyzmet vetes. I RASH GJAT E GJAT PAK PA pas nevoj shum besoj do jesh ne gjendje ta kuptosh.
    i kena pas than i fjal dikur mas femnave e mas autobuzave mos ngaj vrap se iken nje vjen i tjeter ,edhe ti ne fund kshu ban po te duan duaj po ste duan mos duaj.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •