Pėrshėndetje,
Unė quhemRijad dhe jetoj nė Zvicėr. Jam lindur nė vitin 1991, nė Mitrovicė. Deri nė 1994 kam jetuar nė Kosovė, pastaj jam shkuar nė Zvicėr me prindėrit e mi. Unė dua tė ju them qė unė nuk shkruj mirė shqip.Gjuhėt qė i njo jan: frėngjisht, anglisht dhe ka pak gjermanisht. Shqipen e kam mėsuar veq me njė menyr "vokale" me at "dialektin kosovar", e jo nė shkollė ose me shkrim, prandaj mė falni nese boj gabime ose kur nuk i respektoj rregullat i drejtshkrimit.
Kur studioj, unė banoj ne qytetin e "Lozanės" (Lausanne) et kur jam ne pushim, ne qytetin La Chaux-de-Fonds. Studioj prej 2011 nė shkollėn politeknike federale tė Lozanės qė ėsht e njohur ndėrkombėtarisht (EPFL - ETHL) nė drejtimin e "inxhinierisė civile". Para se ja filloi ne kėtė shkollė kam mėsu 3 vjet nė gjimnaz me drejtim specifik fizik-matematik dhe 5 muaj tani nė ushtrin zvicerane nė divizionin e transmetimit dhe nė mirėmbajtjen e rrjetit tė komunikimit ushtarak.
Hobe dhe interesa e mia janė: leximi, shkencat teknike dhe inxhinierike (nė seksionin "Shkenca" i keti forumi, po mungon tema "shkencat teknike dhe inxhinierike", se pa kto ky forum nuk kish mujt me ekzistu).
Tjera Hobe: Sport (VTT, vrapimi, skiimi, futbolli dhe tjera sporte mė top...), mė udhėtu, me pa vena ku kurr nuk jam qenė, informatika, me percjell aktualitetin botėnore, dhe gjithēka qė lidhet me zbulime dhe inovacion.
Jam regjistruar nė plot forume frankofone dhe anglofone nė lidhje me shkencė, informatik, lojna online,... po kurr nuk um ardh rasti mu regjistru ne forum shqiptar. Pe sho qė ky forum, shumė aktiv, po ofron plot tema dhe diskutime tė ndryshme interesante, keshtu qė edhe unė deshta me marrė pjesė nė keto diskutime pėr tė ju ofruar pikėpamjet "bikultural" e mia.
Mire Kalofshi
Krijoni Kontakt