Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 165

Pėr: Ndaloni Kendimet e Hoxhave ne Minare

Te lumte! Po une them se edhe nje individ qe e kundershton kete padrejtesi ne menyre ligjore duhet te fitoje te drejten.

Citim Postuar mė parė nga dardajan Lexo Postimin
    Shqetėsimi ėshtė shumė i drjetė dhe i ligjshėm, por nė Shqipėri mbase nuk ka ende ligj pėr kėtė punė.

Unė banoj nė Itali dhe afėr njė kishe nė qėndėr tė qytetit, nuk flija dot natėn prisja gjithmon orėn 12.30 qė kėmbana binte plot 14 herė dhe shumė fort aq sa edhe xhamat e dritareve tundeshin megjithse ishin me dopio xham dhe tė izoluara mirė. U ankova tek prifti por nuk ma vuri veshin. Atėherė bėra njė copė letėr me disa rregullaa dhe ligje qė shteti Italian pėr kėto probleme, dhe disa rregulla tė tjera qė kishte vetė kisha se si duhej pėrdorur dhe kur duhej pėrdorur kambana, e shkova shtėpi mė shtėpi tek failjet italiane dhe tė huaja qė ishin aty rrotull kishės duke i kėrkuar qė tė firmosnin njė farė tė drejte qė kishim ne pėr tė pushuar gjatė natės sipas ligjeve nė fuqi. Pėr fat tė mirė letra u firmos pothuajse nga tė gjithė me pėrjashtim tė disa familjeve me paragjykime fetare dhe raciste qė nuk firmosėn. Kjo letėr ju dėrgua me postė rekomandat kryetares sė bashkisė sė qytetit. Pas 15 ditėve mė vjen njoftimi se bashkia kish kryer njė takim me pėrfaqsuesit e kishės dhe kishin rėnė dakort qė kėmbanat tė mos binin mė nga ora 21 deri nė 07.30 tė mėngjesit. E drejta dhe ligji fitoi edhe pse ankesėn e bėri njė emigrant. Dhe tė mendosh se ajo kėmbanė kishte gjith jetėn qė binte natė e ditė ēdo 30 minuta.
    Ligji ishte shumė i thjesht dhe i kuptueshėm. Kėmbana bie vetėm kur lajmėron besimtarėt qė do fillojė lutja e mėngjesit e darkės, festave etj... pra kėmbana e kishės dhe numėrimi i orėve nuk ka lidhje me funksionin e kishės, prandaj dhe u ndalua tė paktėn gjatė natės. Por po tė ngulėsh kėmbė mund ta ndalosh numėrimin e orės edhe gjatė ditės. E njėjta gjė edhe me xhamitė e hoxhat nuk kanė tė drejtė tė bėjnė propagandė fetare jashtė mureve tė kultit tė tyre nė mėnyrė imponuese zhurmuese apo tjetėr.
    Por do vijė dita qė edhe klėtu tja u mbyllim gojėn tė gjithėve dhe tė rrinė urtė atje brėnda akultit tė tyre mesjetar.
    Ku e di ti qe nuk eshte e vertete? Pse do genjej dardajan? Ky eshte problem i madh per Shqiptaret, duke u bazuar ne paranojen e vete fillojne e ofendojne te tjeret pa asnje fakt!

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    krejt budalla je ti? kaq seriozisht e ke marre jeten virtuale?

Opo leri kta ti! Une kam filluar ta kendoj ne shpi pa qene koshient. Po i del mendeja ketyre te shpise

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Cfar zeriii

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Per ket arsye ke hapur temen ti,Ezani i hoxhes te qetson,largon djajte

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Cfar zeriii

Pavarotti i Ezanit...

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Gabohesh nese mendon se ritet e juaja muslimane jane me pak qesharake se ritet e ketyre zezakeve ne KIsha ..m..t i njejte zakone te ndryshem
    Ku e din te qe zezaket nuk qeshin me ju
    ANE : mbelidh mejten e kukes se une nuku jam mu-mu-mu-ashtu una dhe sa per xaxat as qe me plas fare e s'du t'ja dije morpo hic fare. Jam KATOLIK oreeee......
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Kur vajta ne Shqiperi me besdisi shum kjo zhurme e padrejte dhe e shemtuar. Ne oren 4 te mengjesit fillonte autopolanti i minares e zgjonte njerzit. Kjo eshte padrejtesi, injorance, dhe shemtire ne kulmit. Nje njeri i ndergjegjshem do ta shikonte sa gje e shemtuar eshte kjo dhe do donte pa dyshim te ndalonte. C'fare faji kam une te duroj zhurmat e ketij gomari qe pellet ne gjuhe te huaj per perendi te lashta te huaja ne mes te nates? Po sikur te benin te gjithe zhurma te tilla? Po sikur une te vija muzike metal gjithe naten e mos te fleje asnjeri? Pse hoxhes i lejohet e jo mua? Eshte siper ligjit hoxha? Shteti duhet te beje dhe te nenshtroje lighe te barabarta dhe te drejta. Qysh pa piken e turpit mundet nje organizate e madhe te bezdisi njerzit ne menyre te tille pa e kapur ligji? C'fare vlere ka kjo bezdisje? Asnje vlere! Supersticion i shemtuar!

Behuni njerez te ndergjegjshem dhe kerkoni ndalesen e ketyre akteve imorale dhe te shemtuara!
    Blej kufje shume e lehte kjo pune.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    mire e ke ti, opo sa "pellasin" hoxhallaret more aaaaaaaauaaaaaaauaaaaaaaaiaaaaaa si tarzani ne pyll e su merret vesh asnje llaf. kur vete ne kishe prifterinjte te vene ne gjume nina nana e nana e nines
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Cfar zeriii

Me duket relativisht absurde te thirresh ezanin dhe ti mbyllesh veshet, sic ben ky hoxha...

Ca te bej me kufje?

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •