Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pėr: Konvertimi i Shume Shqiptareve ne Islam

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Kush te ftoi ty? Ti ke mbi 2000 shkrime dhe je me sjellje te neveritshme. Edhe akoma nuk kupton te drejten e fjales. Ik mo na lodh koken se kemi halle te tjera s'do rrime te merremi me ty. Ose meso te sillesh ose mos fol me mua apo per mua, edhe une do te bej te njejten per ty.
    o mjeran..ti dje ke hyre more mjeran ..e nga e ditke qe une paskem nje sjellje te neveritshme..duket je i hershem ( per tre dite nuk mund te percaktosh cfare sjellje kam une ) dhe i perbuzur nga moderatoret sa qe hyn me nje pseudonim tjeter..besoj shpejt do te te zbulojne dhe prap ne kosh te plehrave do perfundosh..

sjellja ime mund te jete katastrofe ( mjekercjepet nuk i honeps dot ) por te pakten une jam i njejti qe nga dita kur kam hyre ne kete forum..jo si ti dhe shoku jot qe e nderroni karrigen sa here jua fusin shuplake turinjeve..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Funderine paranojake! Ka ignore list ky forum? Me bej nje nder e kur del jasht shtetit mos i thoj qe je Shqiptar.

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    o mjeran..ti dje ke hyre more mjeran ..e nga e ditke qe une paskem nje sjellje te neveritshme..duket je i hershem ( per tre dite nuk mund te percaktosh cfare sjellje kam une ) dhe i perbuzur nga moderatoret sa qe hyn me nje pseudonim tjeter..besoj shpejt do te te zbulojne dhe prap ne kosh te plehrave do perfundosh..

sjellja ime mund te jete katastrofe ( mjekercjepet nuk i honeps dot ) por te pakten une jam i njejti qe nga dita kur kam hyre ne kete forum..jo si ti dhe shoku jot qe e nderroni karrigen sa here jua fusin shuplake turinjeve..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2013
    Postime
    55

Me paskan perjashtuar nga forumi dhe qekam futur me emer te ri? Nderrokam karrige sa here qe ma futkan shplake turrinjve? Futja Malsor futja. Pash zotin mer burr, mos e mbeshtet gjith argumentin tend ne supozime te kota. Po c'pate ti njehere me gjith ket agresivitet, mos u ofendove nga ndonje gje? Na e thuaj mer njeri, mos plas veten.

Edhe hof, parimi i pasigurise apo sido te quhet ne shqip (uncertainty principle) ne teori vlen edhe per makrouniversin por efktet jan aq te vogla sa nuk merren parasysh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Deluvian : 19-08-2013 mė 17:16

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga hof Lexo Postimin
    Funderine paranojake! Ka ignore list ky forum? Me bej nje nder e kur del jasht shtetit mos i thoj qe je Shqiptar.
    hofe..pse je nervoz o i uruar..nje muslimani nuk i lehohet te ofendoje..duket u zbulove dhe tu erren syte..nejse..sje i vetmi qe ke kete sjellje jo..do vijne moderatoret dhe ndoshta prap shuplake surratit do te te japin..keshtu marrin shuplaka te gjithe ata qe jane pa shtylle kurrizore..

une me vite jetoj jashte o butak..kudo ku prezantohem me krenari ju them se jam malsor shqiptar den baba den..jo si ti butak qe nuk te merret vesh sa fytyra ke...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 19-08-2013 mė 17:21
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga Deluvian Lexo Postimin
    Me paskan perjashtuar nga forumi dhe qekam futur me emer te ri? Nderrokam karrige sa here qe ma futkan shplake turrinjve? Futja Malsor futja. Pash zotin mer burr, mos e mbeshtet gjith argumentin tend ne supozime te kota. Po c'pate ti njehere me gjith ket agresivitet, mos u ofendove nga ndonje gje? Na e thuaj mer njeri, mos plas veten.
    cfare agresiviteti o i uruar..thjeshte une konstatova nje fakt..jam i vjeter ne forum o njeri..e di kur dikush hyn i ri e kur dikush thjeshte nderron pseudonimin..ja si puna e jote dhe e atij tjetrit..sado te stervitur te jeni neper forume te tjera nuk besoj se ambjentoheni kaq shpejt me forumin shqiptar sa qe per 2 dite te besh 20 shkrime..gjithsesi kryeadministratori do ju dalloje kush jeni i ri e kush me nderrim faqesh..ne fund te fundit forumi eshte i atij dhe ai di cka ben me te..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2013
    Postime
    55

cfare agresiviteti o i uruar..thjeshte une konstatova nje fakt..jam i vjeter ne forum o njeri..e di kur dikush hyn i ri e kur dikush thjeshte nderron pseudonimin..ja si puna e jote dhe e atij tjetrit..sado te stervitur te jeni neper forume te tjera nuk besoj se ambjentoheni kaq shpejt me forumin shqiptar sa qe per 2 dite te besh 20 shkrime..gjithsesi kryeadministratori do ju dalloje kush jeni i ri e kush me nderrim faqesh..ne fund te fundit forumi eshte i atij dhe ai di cka ben me te..
    Or ti vlla, un nuk linda dje. S'nevojitet ndonje shkence e madhe per te shkrujt n'forum se diskutime idiote ka mjaft.

Nuk ja vlen me u zane e me u sha per kshu punesh or njeri, mos e vrit trurin kot.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Hof mua me vjen keq qe ti spo dijshe asgje per besimin krishter, si shume forumiste, sje i pari e as i fundit. Kape vella lexo Biblen e pastaj vendos e kritiko, por mos posto me hamendje, nese deshiron te tallesh atehere kjo eshte tjeter cka, une personalisht sdua te behem pjese e kesaj, nese vetem deshiron me bo kaos forumin (me shti edhe me shume kaos, cunami krejt me bo) atehere skemi cka te bejme, veq te uroj sukses dhe ta leshoj rrugen. Klm

Plere! Nuk kam kohe per ty.

hofe..pse je nervoz o i uruar..nje muslimani nuk i lehohet te ofendoje..duket u zbulove dhe tu erren syte..nejse..sje i vetmi qe ke kete sjellje jo..do vijne moderatoret dhe ndoshta prap shuplake surratit do te te japin..keshtu marrin shuplaka te gjithe ata qe jane pa shtylle kurrizore..

une me vite jetoj jashte o butak..kudo ku prezantohem me krenari ju them se jam malsor shqiptar den baba den..jo si ti butak qe nuk te merret vesh sa fytyra ke...

C'fare pata gabim per besimin Krishter? Ma thuaj specifikisht.

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Hof mua me vjen keq qe ti spo dijshe asgje per besimin krishter, si shume forumiste, sje i pari e as i fundit. Kape vella lexo Biblen e pastaj vendos e kritiko, por mos posto me hamendje, nese deshiron te tallesh atehere kjo eshte tjeter cka, une personalisht sdua te behem pjese e kesaj, nese vetem deshiron me bo kaos forumin (me shti edhe me shume kaos, cunami krejt me bo) atehere skemi cka te bejme, veq te uroj sukses dhe ta leshoj rrugen. Klm

E vertete e pamohueshme, shume evropiane po konvertohen ne islam, ne pergjithesi vajza qe shijuan jeten e mbeten beqare...:-)
    Por qe krejt e kunderta me shqiptaret, kete e provojne ato mijera shqipetare qe vijne me pushime ne Shqiperi, me familjet e tyre.
    Nuk po flas per ata me bursa neper shkretetira, as per ata qe shkojne por s'kthehen nga Siria..., flasim per shqipetaret e Shqiperise!
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •