Postuar mė parė nga
mitjuk
o kok rryp nuk thash qe jam musliman as ortodoks as katolik,qe po me thu te mbroj rebelt e siris siris e shum shteteve si siria u q........f qeni ēa te ken sa permua,kurse ti o kok rrip sa per dieni jam katolik ,por ktu nuk flas per fen qe me perket mua flas per i popull te vujtun nga trut siē jemi ne shqiptarte te marr sebashku me ty qe ske kuptu thelbin e diskutimit,po kush leshin jan Klerikt ortodoks te ardhun nga greqia te destabilizojne kombin tone ,po edhe sikur te jet prift ortodoks shqiptar ska as i te drejt te ngrej popullin ne kam me ba rromuja ka ligje ka shtet per ta dikutu problemin e objekteve dhe te problemeve, ku e shef ti njeriun e zotit te fusi popullin duke i ba thirrje per rromuja ne permet,kta prifterinje kan pun me dreqin jo me zotin e aq me pak fen katolike,o shqiptar a ja ke iden se ēdote thot ortodoks apo je kapsoll nga trut ti,te thush je ortodoks dote thot te jehs i Drejt e ndersa katolik dote thot i pergjithshem,iher qe ta dish ti Kombi ne plan tpar feja ne plan te dyt,vet shqiptart jan te vetmit qe kan luftu per komb ēlirim dhe liri,pra kush ishin shqiptart ta them une o kok rryp se me bane me fol me kete menyr te te folurit ,shqiptart ishin dhe jan Katolik Ortodoks dhe Musliman,ishim dhe jemi nje rrac nje komb e kush thot se eshte islamik dhe duhet te islamizohemi te flasim harabisht,kush thot jam ortodoks dhe duhet te flasim greqisht dhe te greqizohemi;kush eshte katolik dhe thot duhet te flasim italisht dhe te behemi italian ateher me ngelet ti shaj me tepar e me tmram siē i thon jugsit me list familje,kush eshte ai idiot qe pranon te predikoj te falet ne greqisht harabisht apo italisht,ne kemi gjuhen tone dhe lutjet duhet te jen ne shqip e klerikt ortodoks dhe katolik duhet te jen shqiptar dhe me ndjenja shqiptarizmi po kjo duhet te jet po kaq serioze edhe per muslimant te mos islamizohen me ndjenjen islamike ,ne tekundert u ngelet te marrin masa per tu martu me kusherinat e tyre te gjakut dhe kjo ne fen islame quhet felliqesi ne gjak pavarsisht se ne kuranin e sotshem nuk e diskutojne kete tip martese,dhe moste harrojme qe duhet tu vij era e keqe siē u vjen islamikve sepse ata lajn vetem durt dhe kamt pjest e tjera nuk i lajne,ndersa ne muslimant shqiptar sban vaki tu vij era e keqe e aq me pak te pranojn martesat me gjakun e tyre siē thot feja islame martes me kusherinat,dhe sjan pak 7 gra sipas kuranit me kap 7 kusheriant ky esht kulmi,tani do me per belulin ti kok qep apo ja fut kot ti sipas paragjykimeve tua ti flet e vyulos se kujt i dal une perzot ne nje kohe qe une skisha percaktu as kujt feje i takoj,sjam ktu te flas ne emrin e fes time per mua feja eshte plan i dyt,plan i par eshte kombi dhe bashke jetesa nder fetare siē kemi bashk jetuar tesh 100 vite .
Krijoni Kontakt