Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 73
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Për: Qindra shqiptarë në luftën e Sirisë

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Waow, tani realiteti qenka ne kete forum virtual ? ahahahaa o ilirian, leri more pallavrat po dil jasht, dhe konstato njehere e mir qe shqiptaret jan mir me shendet, s'ka hasmeri ne mes vete, dhe askush askujt s'eshte duke i pergaditur kurthe qe vetem paranoja yte mund t'i imagjinon !

Per nga gjuha, lufta dhe plumat qe i kerkon per muslimanet, po ta perseris qe s'je as me i mir se Enver Hoxha, e le me talebanet, nazistët apo ata grekët e uritur te Himares !
    Muslimanet ?! Ke probleme perceptimi te theksuara . Edhe gjyshi im eshte musliman , une JO ne asnje menyre .... as nuk dua te kem te bej me fen e injorances ! Jam me i zgjuar se aq ...

Une nuk jam kundra muslimaneve shqiptare , une jam kundra personave si ty , vehabisteve ekstremist , shqipfoles te kthyeher ne arab per shkak te indoktrinimit te fes . Ju praktikisht e late shqiptarizmin , jo aj ju .

Arab shqipfoles , qe terrorizojne nje popull arab syrian te tere , per shkak te ekstremizmit fetar ... nuk jan shqiptar . Jan rreziku n.1 per shqiptarizmin edhe mbarevajtjen e ketij kombi .

Nuk ka rrendesi po e kupton apo po do ta kuptosh ti . Rrendesi ka qe e kutpojme ne shqiptaret e tjere ...

Kam pare shume persona si puna jote , kryesisht nga trojet shqiptare . Viktimizoheni , genjeni para syve , mohoni te verteten , por ne te njeten kohe veni me qindra ne nje shtet arab edhe luftoni per ceshtje fetare , duke vrare prere , duke terrorizuar nje shtet te tere .

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Jo mor burr i dheut, ne nuk presim gra e pleq. Nuk luftojm me civil, por me ushtri, nuk luftojm per terror por per çlirim.

Nuk dua t'behem i neveritshem dhe te sjelli deshmi nga dokumentaret e shumta qe jan zhvilluar nga viktimat ne Siri. Atje po ndodhe nje gjenocid i madhe dhe asnje shtet arab nuk intervenon, pra jan ata njerezit e thjesht, qe me nje pistolet e me nje kallashnikof qe mundohen ta plotesojn nje amanet te Zotit kur tha se : Kush e shpeton jeten e nje njeriut, eshte sikurse ta kete shpetuar te gjithe njerzimin. Pra ky eshte xhihadi per t'cilin nisen shqiptaret. Edhe nje send i rendesishem, te gjithe ata qe luftuan ne siri, para 15 vitesh gati, luftuan ne Kosove kunder ushtris serbe, dhe 2 vite me vone kunder ushtrise maqedone. Askush qe nga ajo kohe nuk u thirr ne vehabizëm, al-kaid, apo ku e di se cfar, por ne luft çlirimtare, dhe pas çlirimit te Kosoves, askush nuk e konstatoj sistemin qeveritar me te cilen udhehiqet sot Kosova, e kjo eshte fakt dhe realitet ne terren.

Kombi shqiptar nuk eshte ne rrezik nga shqiptaret, e nese jemi kaq budallenje sa te eshte mbushur mendja tye, atehere vet-veten n'qaf e paqshmi !
    … ///

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Qindra shqiptarë në luftën e Sirisë
    - me nje fjal mund t'ju them se ata qe kan Gjak Shqiptari nuk shkojn ne Siri per tu flijuar per asgje.(Trojet Shqiptare kan nevoj per atdhetar luftar e patriota , ka vend edhe kety ku mund te tregojn veten trimat)
    -kurse atje mund te shkojn vetem fara e tyre .
    Vv - Palaço+LISBA :D

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Kujdes pamje jashte mase te renda !!! Keto video nuk duhet ne asnje menyre te shikohet nga minorene , por as edhe nga njerez me karakter te dobet ose edhe me probleme kardiake !!!

Nuk jam i sigurt a duhet ti ve keto video ne forum . Por duhet edhe per ata qe kan edhe nje fije dyshimi se keta jan terrorist , edhe feja e tyre eshte feja e prapambetjes !! Keto video jan ne youtube , pra per deri sa lejohen ne youtube nuk kam pse mos ti ve ( Biles ka ca video te tjera shume me te renda .... qe nuk ma ben ndergjegja ti ve ketu )

Ja pra shikojeni , se c fare terrorista jan keta shqipfolesit arab qe parazitojne ne troje shqiptare . Barbarizojne , vrasin , gjakosin nje vend te huaj me primitivitetin me te madh qe mund te ekzistoj . Pastaj vijn ketu edhe viktimizohen , genjeine para syve tend , deklarojne qe muslimanizmi eshte feja e paqes , fe jo e prapambetjes ! Keto mbeturina qe ndotin gjuhen shqiptare , kulturen shqiptare , te ardhmen e shqiperise .

Nje fe qe lejohn poligamine , incestin , pedofilin , diksriminimin e grave , krijon terrorizem edhe terrorista , krijon prapambetje , nje fe qe ne emer te saj vrasin edhe presin , nje fe qe kerkon te obliteroj cdo gje shqiptare !!! Sa argumenta ju duhen me , per te kuptuar qe kjo nuk eshte fe , por eshte nje shpellarizem barbar i ardhur nga stepat e azize ?! Sa me ?!

Islamizmi , feja e prapambetjes edhe kafsherise totale !

Cdo njeri te pakten jo te ngathet , po e pyes , c fare dreq feje eshte kjo ?! C fare dreq shpellarizmi barbar eshte ky ?! Si mund ti lejojm keta arab shqipfolesa te parazitojne ne toka shqiptare , qe ven edhe gjakosin nje popull te huaj , nje popull . Imagjinoni kurre vete muslimanet e stepat e azise i quajne terrorista , atehere c fare duhet ti quajme ne shqiptaret keto vemje arabe shqipfolesa ?!

Pttuuu magjup te zi , pa tru ne koke .

Qindra shqiptare..., o Zot na ruaj nga jevgjiterit, po i duket vetja por sikur ai derrkuci qe kujtonte te ishte qen stani.
    Nuk jane shqiptare!
    Nuk jane shqiptare pse keshtu dashkan ca magjyp, shqiptaret nuk shkojne ne lufte per lesh per te huajt!
    Ata qe kane shkuar, jane me origjine te huaj e keshtu shkojne ku i djeg zemra, por jo per Shqiperi!
    Fatkeqesi qe u jipet kaq lehtesi nje teme kaq delikate, pasi qe bota tallet me ne, u beme gazi i botes!
    Vetem jevgu rri me magjypin, gabeli nuk rri me gaxhoin...
    Por edhe pse jemi demokrate, duke quajtur jevgun shtetas, mos harrojme qe ata ishin e do te mbeten te ardhur!
    Kujt nuk i pelen le te pije uthull, por ky eshte realiteti!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Qindra shqiptare..., o Zot na ruaj nga jevgjiterit, po i duket vetja por sikur ai derrkuci qe kujtonte te ishte qen stani.
    Nuk jane shqiptare!
    Nuk jane shqiptare pse keshtu dashkan ca magjyp, shqiptaret nuk shkojne ne lufte per lesh per te huajt!
    Ata qe kane shkuar, jane me origjine te huaj e keshtu shkojne ku i djeg zemra, por jo per Shqiperi!
    Fatkeqesi qe u jipet kaq lehtesi nje teme kaq delikate, pasi qe bota tallet me ne, u beme gazi i botes!
    Vetem jevgu rri me magjypin, gabeli nuk rri me gaxhoin...
    Por edhe pse jemi demokrate, duke quajtur jevgun shtetas, mos harrojme qe ata ishin e do te mbeten te ardhur!
    Kujt nuk i pelen le te pije uthull, por ky eshte realiteti!
    Keshtu eshte , por fajin e ka edhe shteti !!! Ky shtet banana ! Lejon keto jashteqitje , qe te vijne nga stepat e azize edhe ti kthejne shqiptaret e varfer , ne arabet e rradhes , duke i infektuar me kete virus parazitik , ne moshen me minorene , ne ate moshe ku nuk gjykon dote boten ne asnje menyre !!!

Kurre them plumbi eshte i paket per keta , e kam pa ekzagjerim ! Shqiptareve po u behet nje lufte e heshtur , e cila u be e qarte me faktin qe ke qindra shqipfoles qe luftojne per ceshtje fetare ne nje shtet arab musliman . Pra duan te imponojne nje muslimanizem me radikal te vetem muslimanet arab ! A e kupton ironin apo jo ?! Keta tanet jane me islamik se vete islamiket !!! Kjo qe po eshte ironi , por ironi makabre !

Ja shikoje si rekrutohen arabet e rradhes . Vin edhe gjejn femij jetim , ne fshatra te izoluara , i japin ndonje bakshish kryeplakut i cili eshte edhe i trembur nga keta se do perfundoj ne ndonje grop , per deri sa nuk ka shtet !

Edhe veshin femij minorene me ferexhe , abuzojne me ato , disa i shesin edhe per gra te ndonje shekj i pasur ne arabi , disa i perdhunojne !!!!

A e mjera shqiperi , te mungojne shqiptaret me tru ! Por ke plot mafjoza , plot te korruptuar , plot fshatar te pa arsimuar !!!

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

O te lumët ju, qe e kuptuat botën thjesht, duke i bere qejf njeri tjetrit.

"Jo ky eshte shqiptar, jo ky s'eshte" "Atë duhët vra, jo atë duhët pre" "Ata përdhunojn, ata mashtrojn, jo ata s'jan gjak-shqiptari".

Per Zotin, s'kam pa popull me racist se ju, jo racist ndaj jevgut, por racist ne mes vete !!
    Po kta jan femijet e tan, ferexhja eshte e jona, mjekrra eshte e jona po deshtem jo 4 gishta, por 4 metra e lëshojm ! Pse na perziheni edhe ne lesh ? Ju s'keni kurrfar kulture, as perendimore e as lindore, thjesht nje kultur komuniste ku shenjat staliniste manifestohën ne shprehjët e juaja. Keshtu jo Evropa, por as Kosova nuk ju do !! (Kam fjalen per jo-muslimanet qe duan te na tregojn se c'eshte feja, e c'eshte shqiptarizmi-i-krishterizum.
    … ///

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    O te lumët ju, qe e kuptuat botën thjesht, duke i bere qejf njeri tjetrit.

"Jo ky eshte shqiptar, jo ky s'eshte" "Atë duhët vra, jo atë duhët pre" "Ata përdhunojn, ata mashtrojn, jo ata s'jan gjak-shqiptari".

Per Zotin, s'kam pa popull me racist se ju, jo racist ndaj jevgut, por racist ne mes vete !!
    Po kta jan femijet e tan, ferexhja eshte e jona, mjekrra eshte e jona po deshtem jo 4 gishta, por 4 metra e lëshojm ! Pse na perziheni edhe ne lesh ? Ju s'keni kurrfar kulture, as perendimore e as lindore, thjesht nje kultur komuniste ku shenjat staliniste manifestohën ne shprehjët e juaja. Keshtu jo Evropa, por as Kosova nuk ju do !! (Kam fjalen per jo-muslimanet qe duan te na tregojn se c'eshte feja, e c'eshte shqiptarizmi-i-krishterizum.
    Viktimizim , genjeshtra , edhe prape viktimizim ! Ky eshte skenari qe ju perdorni . Mashtrim , edhe viktimizim ! Deshmia me e mire eshte komenti jot .

Po si na do evropa ?! Mish me 2 sy , te mbuluar me perde te zi , te martuar me 5 gra ?! Apo mish me 2 sy , te martuar me vajza 9 vjecare ?! Apo njerez te prapambetur qe per kushtetute kan kuranin ?!

Une nuk jam racist , nuk kam gje kundra rraces . Jam thjesht totalisht deri ne qelizen e fundit kundra prapambetjes totale , qe kjo fe e importuar nga stepat e azize po prodhon ! Jam patriot i rraces sime , qe duke pare shkaterimin total te kesaj rrace shqiptare per shkak te fese wehabiste , po i theme gjerat ashtu sic jane .

P.S NQS populsia e kosoves ne shumice ndan te njeta mendime me ty , aq me mire qe kosova nuk na don ! Shqiptaret e kosoves thjesht mund ti bashkangjiten shqiperise europiane , edhe ju islamiket mund te krijoni shtetin islamik e sherjatin ne ballkan , ku pas disa dekadash ne izollim te plot , europa do dal te konkluzioni qe nuk e keni vendin ne europe , edhe do beheni syria e rradhes .
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 16-08-2013 më 10:00

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Po e verteton tezën e z. Lubonjës : Shqiptarët popull skizofrenik !

Ilirian patrioti i ka friken se nje dit evropa do t'na hakmirret pershkak se besojm 1 Zot, dhe do t'na debon nga ketu. Por para se ta beje kete, iliriani nderron kampin dhe tradheton sic tha vet, fejen e gjyshit te tij, ngase heret apo von, do t'i sjell probleme ketij çuni.

Mir pra, lundro mbi friken e cila do te shpie ne izolim nga pjesa perberese e shqiptareve musliman.
    PS : Ne shqiperi jan edhe 1 milion me shume se ne Kosove me perkatesi Islame, dhe qe s'i kan friken se evropa do t'i hakmirret sikurse ju hakmorren hebrenjeve. Dhe kush mendon si ti, po, ben mir ta nderroje klanin me shpres se frika do t'i shuhët.
    … ///

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Gjithsej llogariten reth 769 shqiptare te rekrutuar per ne siri....90 te fundit jane larguar nga Tirana ne 30/06/2013
    Nga keta 450 kane dezertuar dhe pjesa me e madhe jane bashkuar me gruper e Al qaeda.
    Nje shqiptar i dezertuar i cili eshte kthyer ne Tirane rri prej 4 muajesh i fshehur sepse ka frike nga rekrutuesit.
    Keto te dhena i ka dhene nje burim anonim per portalin farnews

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •