Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2009
    Postime
    93

Konvertim ne formatin DivX

Pershendetje

Kam te instaluar DivX ne Pc per te konvertuar Video te ndryshme dhe filma qe dua ti shikoj n TV pasi DVD ime pranon vetem te formatit DivX,problemi esht se konvertimi eshte shum i ngadalt me DivX di kush ndonje program qe te mund te konvertoj ne formatin DivX me shpejt se sa me te.

Faleminderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Pėr: Konvertim ne formatin DivX

Citim Postuar mė parė nga francisko Lexo Postimin
    Pershendetje

Kam te instaluar DivX ne Pc per te konvertuar Video te ndryshme dhe filma qe dua ti shikoj n TV pasi DVD ime pranon vetem te formatit DivX,problemi esht se konvertimi eshte shum i ngadalt me DivX di kush ndonje program qe te mund te konvertoj ne formatin DivX me shpejt se sa me te.

Faleminderit
    Konvertimi i Filmave varsisht nga kualiteti edhe madhesia eshte i ngadalte, aty behet konvertimi i audios dhe viedeos njekohesisht, keshtuqe nuk ka programe te cilat
    jane shume me te shpejta se ai qe e ke ti, mund te jete per nje apo disa minuta me i shpejt por me shume jo.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e fegi II
    Anėtarėsuar
    19-10-2012
    Postime
    634

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Pėr: Konvertim ne formatin DivX

Ngadalsia ne konvertim lidhet direct me procesorin.
    Shiko cfare shpejtesie ka procesori.
    Nqs procesori ka shpejtesi,1.8 ghz,ose 2 ghz ose 2.4 ghz,atehere
    ke kompjuter shume te dobet dhe procesori I dobet eshte shkaku I ngadalsise.

Te duhet processor I fuqishem si Intel I7 quad 2600k unlocked qe shpejtesia e tij
    shkon nga 3ghz ne 4 ghz shume I shpejte e kam pasur si processor per 1 vit,ose processor
    Intel I7 3800 processor qe po e perdor tani dhe eshte jashtzakonisht I shpejte ne pune dhe
    ne konvertime videosh
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •