Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar Maska e agonny
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Pėr: Eskatologjia Islamike

Jeta shume e shkurt me i kqyre keto video qe i ke sjell ktu ;d

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga agonny Lexo Postimin
    Jeta shume e shkurt me i kqyre keto video qe i ke sjell ktu ;d
    Ndegjoi se do te zgjatet, ose te pakten nuk do vdesesh i marre,l,

Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    Ndegjoi se do te zgjatet, ose te pakten nuk do vdesesh i marre,l,
    Jo i marre vdis ti; mjaftuan 5 minuta me ndegju me kuptu sa i marre je qe i beson ketyne gjerave...
    flet per aleance me Rusin, Serbin e Iranin.. A serbi e rusi t'ka vra e ta ka pre kombin ton e vazhdon ende

ZGJOHU!

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar agonny pėr postimin:

Scion (31-08-2013)

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga agonny Lexo Postimin
    Jo i marre vdis ti; mjaftuan 5 minuta me ndegju me kuptu sa i marre je qe i beson ketyne gjerave...
    flet per aleance me Rusin, Serbin e Iranin.. A serbi e rusi t'ka vra e ta ka pre kombin ton e vazhdon ende

ZGJOHU!
    Trimi, kur ti kesh degjuar te gjitha ligjeratat e tije ne shqip dhe nje pjese ne anglisht atehere eja diskutoim, 5 minuta i ke degjuar ti,

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 01-09-2013 mė 01:29

Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    Trimi, kur ti kesh degjuar te gjitha ligjeratat e tije ne shqip dhe nje pjese ne anglisht atehere eja diskutoim, 5 minuta i ke degjuar ti,

O Aleat i Rusit, s'du me kqyre asni sekonde ma teper. E mjaftueshme ke

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2012
    Postime
    131

Sheikh Imran Hosein ka kryer studimet ne Pakistan.Flet rrjedhshem me logjiken e vet rreth Kur'anit famelart,por asessi me argumente te forta,ose me Ixhma (konsens nga ana e teologeve islam).Me Akide te dobet mbron Shii-at dhe pretendon se Shteti i Teuhidit eshte Saudia.!?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2012
    Postime
    131

Citim Postuar mė parė nga Lonide Lexo Postimin
    Pershndetje , jam nje djal 28 vjec . ka nje koh te gjat qe vuaj nga shndeti por pa asnje rezultat deri tani , simtomet qe un kam jan : Nervoza , Stresi , Depresioni , disi si frik fiksuese , djerzitje , Merzi , tension i lart , dhe rrahje te shpeshta te zemres......gati 9 muaj qe endem neper mjek dhe me thon ske asgje ..madje deri ne zvicer kam shkuar edhe atje e njejta pergjigje Ske asgje....kurse une behem keq kam disa kriza qe me kaplojn , me e keqja e ksaj pune eshte se une para 2 muajsh jam fejuar , vete jam dakorduar mbi kte fejes dua te them pa asnje shtypje , dhe pasi e kam be kte une nuk mund ta dua njeriun te cilin jam fejuar , me pengon cdo gja e saja psh : si ecen , si flet etj etj ..kur ndodhem pran saj kam djers te jashtzakonshme madje as me frym nuk mund te mbushem ...personi ne fjal ska asnje faj ..e moralshme por un asesi nuk mund ta dua me bezdis cdo gja dhe tan ditem jam ne depresion te madh dhe teper i merzitur ne fakt po kuptoj qe kam zen te izolohem dhe sme plqen asgje ..jetoj kot ..tani problemi im eshte ceshtje psikologjike apo behet fjal per ndonje Magji ?!!pasi kam kerkuar ndihm lart e posht ma kan tollovitur mendjen me keq se di kujt duhet ti besoj dhe cfar duhet te bej , nuk dua te ndahem sepse e mar ne caf gocen dhe e dyta prinderit jan teper te nevrikosur me mua pergjigjeja e tyre eshte na harro neve ...te nderuar miq vllezer shqiptar vendosa qe kte tem ta ndaj me ju dhe dua mendimin dhe ndihmen tuaj mundesisht pa ofendime dhe keqkuptime ju prshndes ...
    Perrshendetje Lonide,
    Sipas Islamit,ne baze te fjaleve te Profetit Muhammed.a.s dhe fjaleve te Kur'anit Famelarte per cdo semundje ka sherim.I derguari paqa dhe meshira e Zotit qofshin mbi te,ka thene:"Per ēdo semundje ka ilaē, ashtu qe nese ilaēi e godet semundjen sherohet me lejen e Allahut." Kurse Zoti ne Kur'an ne Kaptinen Isra thote:"Ne te shpallim Kur'anin qe eshte sherim dhe meshire pėr besimtaret".
    Fatkeqesisht kohet e fundit eshte perhapur me te madhe sherimi dhe forma e sherimit te ketyre "semundjeve" nga pseudo-hoxhollar,pseduo-mjek popullor,duke krijuar huti ne popull ne formen se si ata mundohen te "sherojne" pacientet e tyre,duke fillua nga dheu i varrezave,uji i ndyte...etj etj. Ne Islam keto Pesudo-Hoxhollar konsiderohen si njerez te shume te demshem per Shoqerine.dmth. S'ka sherim nga keto dhe cifti i tyre!
    Per mos me qene i manipuluar me xhepat dhe shendetin tend ateher lutju Zotit,krijuesit te Gjithesise,lutju ne gjuhen tende sepse ai njeh te gjitha gjuhet,kerko nga ai cfare do se Ai jep,kerko nga ai te ju largoj nga mendimet e keqija.Mundohu te permendish me shpesh Zotin.Ndimoju atyre qe kane nevoje,jep lemoshe,vizito farefisin,mundohu te besh ndonje aktivietet plus qe te ju largoj nga mendimet negative.

Zoti ju ndihmoft!

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Eshte interesant, qe kete njeri te nderuar nuk e duan shume njerez, pasi ky ua ka hapur syte me gisht dhe u thot me argumente qe nuk mund ti mohoi askush gabimet e dijetarve Islam. Per mendimin tim eshte njeriu i pare qe tregon problemiet e muslimanve ne gjeneze, gabimet e tyre te pa falshme qe kane bere deri me tani. Tregon problemet qe solli paraja e letres e cila skllaveroi njerezimin ane e mbane botes, ne menyre te detajuar.Pastaj me argumente thote se muslimanet nuk e kane te ndaluar te shoqerohen me te krishter dhe me jahudi, vetem me ata qe bejne aleanc mes vete dha qe i luftoin ata. Ka treguar gjithashtu se P.A.S nuk ka qene i martuar me vajze te mitur,thot qe ky ka qene vetem nje iluzion, sepse nuk ka argumete qe beri dasem dhe u martua. Si dhe tregon arsyet e ndarjes se muslimaneve suni dhe shija duke ju thene ejani kryeni farzin ne xhami te gjithe se bashku dhe pastaj ju vazhdoni me traditat tjera ne shtepit tuaja, pra ka deshire ti bashkoi muslimanet. Njeriu qe i kritikon arabin saudite duke i thene qe eshte motra e izraelit, dhe shume shume gjera tjera qe askush ne bote nuk i tha deri me tani. Por kujt ti thuash kur populli yne eshte mesuar me hoxhollare te dobet, qe nuk kan dituri, logjike e fillzofi, kategori e rende eshte ky per coban.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 02-09-2013 mė 18:49

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •