Postuar mė parė nga
Lonide
Pershndetje , jam nje djal 28 vjec . ka nje koh te gjat qe vuaj nga shndeti por pa asnje rezultat deri tani , simtomet qe un kam jan : Nervoza , Stresi , Depresioni , disi si frik fiksuese , djerzitje , Merzi , tension i lart , dhe rrahje te shpeshta te zemres......gati 9 muaj qe endem neper mjek dhe me thon ske asgje ..madje deri ne zvicer kam shkuar edhe atje e njejta pergjigje Ske asgje....kurse une behem keq kam disa kriza qe me kaplojn , me e keqja e ksaj pune eshte se une para 2 muajsh jam fejuar , vete jam dakorduar mbi kte fejes dua te them pa asnje shtypje , dhe pasi e kam be kte une nuk mund ta dua njeriun te cilin jam fejuar , me pengon cdo gja e saja psh : si ecen , si flet etj etj ..kur ndodhem pran saj kam djers te jashtzakonshme madje as me frym nuk mund te mbushem ...personi ne fjal ska asnje faj ..e moralshme por un asesi nuk mund ta dua me bezdis cdo gja dhe tan ditem jam ne depresion te madh dhe teper i merzitur ne fakt po kuptoj qe kam zen te izolohem dhe sme plqen asgje ..jetoj kot ..tani problemi im eshte ceshtje psikologjike apo behet fjal per ndonje Magji ?!!pasi kam kerkuar ndihm lart e posht ma kan tollovitur mendjen me keq se di kujt duhet ti besoj dhe cfar duhet te bej , nuk dua te ndahem sepse e mar ne caf gocen dhe e dyta prinderit jan teper te nevrikosur me mua pergjigjeja e tyre eshte na harro neve ...te nderuar miq vllezer shqiptar vendosa qe kte tem ta ndaj me ju dhe dua mendimin dhe ndihmen tuaj mundesisht pa ofendime dhe keqkuptime ju prshndes ...
Krijoni Kontakt