Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Just Me!
    Anėtarėsuar
    17-02-2013
    Vendndodhja
    Who
    Postime
    439

Pėr: Butona me pelqen /Nuk me pelqen posti

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Kete punen e falenderimeve, mire qe e vute, si puna e like ne fb, po psh une nuk marr vesht kush me falenderon? Ndonje tip mesazhi si tip notification te marrim vesht kush na falenderoi, ku dhe pse do ishte mire. Kaq kisha. Flmd paraprakisht
    Ke te drejte PINK, duhet patjeter nje notification.
    Just me!

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

e para gje qe nuk jam dakort eshte se kur hapni nje teme dhe eshte e marre nga gazetat x apo y nuk duhet te falenderohet, pasi eshte dicka qe i perket nje personi apo grupi tjeter si dhe reklame. e dyta une kujtova se falenderimi do t'i shkonte hapesit te temes dhe kur e kuptova, me doli qe peshk i dejgur i nje anetari te merrte falenderimin. por si mund te hiqet nese gabojme? apo klikojme ne menyre te gabuar pasi butoni eshte ca i madh? nje problem tjeter eshte edhe tifozlleku mes miqve qe mund te falenderojne njeri-tjetrit gjithe diten. pra e mira do te ishte per hapesin e temes mendoj une..
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,963
    Postimet nė Bllog
    22

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Kete punen e falenderimeve, mire qe e vute, si puna e like ne fb, po psh une nuk marr vesht kush me falenderon? Ndonje tip mesazhi si tip notification te marrim vesht kush na falenderoi, ku dhe pse do ishte mire. Kaq kisha. Flmd paraprakisht
    Poshte emrit tend ne cdo postim do shikosh dy rreshta:

1. Sa falenderime ke dhe ti anetareve te tjere ne postimet e tyre.
    2. Sa falenderime ke marre ti ne postimet e tua.

Per te pare se kush te ka falenderuar, duhet te shkosh tek faqja e profilit tend, dhe te klikosh tek "Une jam..." dhe atje do te shikosh lidhje qe te japin ty nje liste me te gjitha postimet ku ti ke marre falenderime apo ke dhene falenderime.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •