Postuar mė parė nga
Diella1
Tani s'po e kuptoj une, ti po flet per ligjet e Konventave te shteteve demokratike, apo po diskuton per nje dukuri, qe a duhet lejuar apo jo. Te them te drejten s'kam shume njohuri mbi ligjet, por di nje gje qe ketej ne Evrope, ashtu sic ka homoseksuale, ka edhe femra te mbuluara me shami e qe nuk i ndalon kush, te pakten, jo ketu ne Angli ku jam une, e jam e sigurte se po aq sa ka ligje mbi homoseksualet, po aq duhet te kete edhe mbi te drejten e besimit, perndryshe s'do te ekzistonte si dukuri, nese nuk do te lejohej me ligj. Ligjet ne fund te fundit behen ne perputhje me logjiken e mendimit, ato nuk jane te ngurta. Cfare mund t'i prishe pune nje njeriu nese dikush tjeter perballe don te vendose shami ne koke. Kur keto gjera behen me force eshte pune tjeter, por perderisa nuk imponohet, pse duhet te perbeje problem?! Kur nje cift homoseksualesh me del perpara nuk eshte mire, nuk e dua, nuk eshte e moralshme t'ia vesh nje pamje te tille nje femije te vogel qe po rritet, po shamia?! Cfare problemi perben per normat e shoqerise?! Sa per sheriatin, sigurisht nuk jam dakort edhe me ate, kjo per vete faktin, se kristianet nuk mund t'i binden ligjeve te tilla e mund t'a kishin shume veshtire, e kjo s'eshte vetem se ana tjeter e medaljes.
Krijoni Kontakt