Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    Muslim Sunni
    Anėtarėsuar
    17-03-2012
    Vendndodhja
    London
    Postime
    122

Debat me nje djalosh krishter - Pierre Vogel

Esselamu alejkum,ketu mund ta shikoni videon e Hoxhė Pierre Vogel i konvertuar nga protestani ne ISLAM gjat tubimit islam ne Gjermani vjen nje djalosh i cili deshiron nje debat me hoxhen e nderuar shikoni se si i pergjigjet hoxha,ky ingjizim eshte i vjeter mirepo me vler dhe inshallah ka mundesi ta degjon dhe ta kupton kam fjalen per jobesimtaret...merton te ndegjohet

"Vertetė,ti (o Muhammed) je nė njė shkallė tė lartė morali!'' (Kalem: 4)

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anėtarėsuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Pėr: Debat me nje djalosh krishter - Pierre Vogel

Video shume domenthenese dhe shume argumentuese per ata njerez qe mendojn !
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu ėshtė Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Video shume domenthenese dhe shume argumentuese per ata njerez qe mendojn !
    qe besojne...!
    Secili qe nuk beson ne ate qe beson ti, nuk eshte njeri qe nuk mendon por vetem njeri qe nuk beson.

Perndryshe, Pierre Vogel eshte i njohur si fundamentalist, e sipas shume gjasave edhe agjent i sherbimt gjerman.
    Edhe NPD (Partia Naziste e Gjemanise) ne krye te saj kishte dhe ka agjente te sherbimit sekret gjerman, te BND ose te Landesamt für Verfassungsschutz.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 01-08-2013 mė 09:54

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anėtarėsuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    qe besojne...!
    Secili qe nuk beson eshte njeri qe nuk mendon .

Perndryshe, Pierre Vogel eshte i njohur si fundamentalist, e sipas shume gjasave edhe agjent i sherbimt gjerman.
    Edhe NPD (Partia Naziste e Gjemanise) ne krye te saj kishte dhe ka agjente te sherbimit sekret gjerman, te BND ose te Landesamt für Verfassungsschutz.
    Ketu eshte problemi i ateisteve dhe i pabesimtareve Antiproanti !

Ja edhe njehere po e pershkruaj biseden :
    Hoxha ne kam nje pyetje per ty , a beson se Jezusi eshte ''zot'' ?
    Djaloshi : Jezusi eshte ''zot'', i bir i zotit dhe ka vdekur ne kryq per mekatet tona .

Hoxha: Ne rregull , ti beson se Jezu eshte Zot ?
    Djaloshi : Une e di .
    Hoxha i e din ne rregull une kam nje pyetje per ty .
    A eshte Zoti i Gjitheditur ?
    Djaloshi : Po .
    Hoxha : A genjen Zoti ?
    Djaloshi : Jo.
    Hoxha : Pra Jezusi nuk genjen ?
    Djaloshi : Jo .
    Hoxa : ne rregull , 13 , versi 32 , Jezusi pyetet se kur eshte Dita e Gjykimit . Ai thote kete nuk e di as une , as engjejet ne qiell , por vetem Zoti .
    Hoxha : A ka genjyer ai ketu , apo nuk e ka ditur ?!
    Djaloshi : Ai nuk e din !!!
    Hoxha :Nuk e din ?! pra nuk eshte Zot , ti sapo the Zoti eshte i Gjitheditur ?!
    Hoxha : Perfundoi ...

Antiproanti , djaloshi nuk po e din cfare beson ! Edhe ti nuk e din veten cfare shkruan ne kete forum ! Dhe mendja tu ka mbushur vetem ekstemista e fundamentalista !!!
    Keto video ndegjoj dhe shkrimet qe flasin per Zotin e vertete lexoj se nese e perdor mendjen eshte e pamundur te jesh mosbesimtar . Sepse njeriu e beson (njehe) Zotin me mendje dhe me studim - lexim . Nese nje njeri , qe ju mundesohet ta ndegjoj thirresin per te besuar ne Zot , i lexon shpalljet e Zotit , dhe ju mundesohet interpretimi i fjales se Zotit drejte dhe sakte , si te quhet ai njeri ?! Kokeforte dhe mendjemadhe .....
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu ėshtė Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Ketu eshte problemi i ateisteve dhe i pabesimtareve Antiproanti !

Ja edhe njehere po e pershkruaj biseden :
    Hoxha ne kam nje pyetje per ty , a beson se Jezusi eshte ''zot'' ?
    Djaloshi : Jezusi eshte ''zot'', i bir i zotit dhe ka vdekur ne kryq per mekatet tona .

Hoxha: Ne rregull , ti beson se Jezu eshte Zot ?
    Djaloshi : Une e di .
    Hoxha i e din ne rregull une kam nje pyetje per ty .
    A eshte Zoti i Gjitheditur ?
    Djaloshi : Po .
    Hoxha : A genjen Zoti ?
    Djaloshi : Jo.
    Hoxha : Pra Jezusi nuk genjen ?
    Djaloshi : Jo .
    Hoxa : ne rregull , 13 , versi 32 , Jezusi pyetet se kur eshte Dita e Gjykimit . Ai thote kete nuk e di as une , as engjejet ne qiell , por vetem Zoti .
    Hoxha : A ka genjyer ai ketu , apo nuk e ka ditur ?!
    Djaloshi : Ai nuk e din !!!
    Hoxha :Nuk e din ?! pra nuk eshte Zot , ti sapo the Zoti eshte i Gjitheditur ?!
    Hoxha : Perfundoi ...

Antiproanti , djaloshi nuk po e din cfare beson ! Edhe ti nuk e din veten cfare shkruan ne kete forum ! Dhe mendja tu ka mbushur vetem ekstemista e fundamentalista !!!
    Keto video ndegjoj dhe shkrimet qe flasin per Zotin e vertete lexoj se nese e perdor mendjen eshte e pamundur te jesh mosbesimtar . Sepse njeriu e beson (njehe) Zotin me mendje dhe me studim - lexim . Nese nje njeri , qe ju mundesohet ta ndegjoj thirresin per te besuar ne Zot , i lexon shpalljet e Zotit , dhe ju mundesohet interpretimi i fjales se Zotit drejte dhe sakte , si te quhet ai njeri ?! Kokeforte dhe mendjemadhe .....
    Debiliteti par excellence...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Bisede shume e "mprehte"......per nga niveli teologjik, eshte zero, por per ata qe "mendojne", na qenka shume domethenese.....hhmmmm....qe ta thjeshtojme pakez per ata qe "mendojne", per te krishteret(ata qe s'mendojne!!), Krishti eshte Fjala qe zbriti e banoi nder njerez, Fjala e Zotit qe u misherua ne trupin e nje vdekatari me emer Jehoshua i Nazarethit, dhe eshte mese e kuptueshme per ata qe "s'mendojne" se te pyesesh Fjalen per ē'ka ndermend Truri, patjeter qe do te marresh nje pergjigje si ajo qe dha Krishti!! Problemi eshte se ata qe "s'kuptojne" e kane te qarte kete gje, ndersa ata qe "kuptojne", paradoksalisht, nuk e kuptojne!!! Kuptohet se ata qe "kuptojne" jane myslimane te vertete, jane ata qe "kuptojne" se Allahu malet i beri si shtylla per te stabilizuar token e, s'ka fare problem se tashme dihet boterisht se malet jane produkt i levizjeve tektonike, pasi Allahu e din ma s'miri!!!!E , ata qe "kuptojne" e kane fare te qarte edhe menēurine e Allahut ndrsa i drejtohet nje analfabeti me fjalen "Ikre", pasi me te drejte mendojne se nje allah mund te beje gjithēka, pra edhe te ktheje nje analfabet ne njeri te leēitur!! Tashi, s'prish pune se ai mbeti analfabet gjithe jeten..........Allahu e din ma s'miri, por ata nuk "kuptojne".....!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Hipnotizuesssi
    Anėtarėsuar
    24-07-2013
    Postime
    168

Muslimanet : 5+3=7
    Krishteret :5+3=6
    Muslimanet vs Krishteret = 404 not found

Anėtarėsuar
    24-07-2013
    Postime
    168

Persa i perket teologjise me lejoni t'i pergjigjem Hoxhes. Gjasme jam une ai i krishteri, sepse e kam lexuar Biblen.
    Krishti lindi ne Toke ne forme njeriu dhe si i tille ai eshte i limituar. Ai erdhi ne Toke me nje qellim te caktuar, per te lare mekatet e njerezimit. Ai eshte i gjithedijshem, por jo ne formen qe kishte ne Toke. Zoti biblik eshte tripersonalitet, Ati, Biri (Jezusi), dhe Shpirti i Shenjte. Keta se bashku formojne Zotin, por edhe individualisht jane Zot.

Por kujdes, nuk mund te disprovosh nje liber fetar, sepse bazohet ne dicka qe nuk ekziston dhe ne menyren e vet jep "prova" dhe "deshmi".

Para se njeriu te krijoje nje fe duhet te kete parasysh qe Zoti qe do shpiki te jete i gjithdijshem dhe i kudondodhshem...

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Hipnotizuesssi Lexo Postimin
    Persa i perket teologjise me lejoni t'i pergjigjem Hoxhes. Gjasme jam une ai i krishteri, sepse e kam lexuar Biblen.
    Krishti lindi ne Toke ne forme njeriu dhe si i tille ai eshte i limituar. Ai erdhi ne Toke me nje qellim te caktuar, per te lare mekatet e njerezimit. Ai eshte i gjithedijshem, por jo ne formen qe kishte ne Toke. Zoti biblik eshte tripersonalitet, Ati, Biri (Jezusi), dhe Shpirti i Shenjte. Keta se bashku formojne Zotin, por edhe individualisht jane Zot.

Por kujdes, nuk mund te disprovosh nje liber fetar, sepse bazohet ne dicka qe nuk ekziston dhe ne menyren e vet jep "prova" dhe "deshmi".

Para se njeriu te krijoje nje fe duhet te kete parasysh qe Zoti qe do shpiki te jete i gjithdijshem dhe i kudondodhshem...
    Multi personality disorder lol

Anėtarėsuar
    24-07-2013
    Postime
    168

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Multi personality disorder lol
    Hahahahahahaha.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •