opo ca behet, 28 faqe teme shfletova dhe asnje, po asnje, mos ta kishte marr malli per mu fare![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Hahahah sa i sinqerte me lale. Kisha koh pa tpa. Shpresoj te jesh mire. Respekte
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
mire mire jam po sflas dot shume![]()
po mire me shoqja mia mire. ti ca ke bere ti, si ke qene. arushi vogel mire ?![]()
Nje, dy, shume ..., at'here ishte koha kur nuk njihej numri 1 miljon:-)
Pastaj kur ky numer u zbulua, filluan te shumezohen emrat me nofka dhe sinonime, deri sa edhe Kina na e ka zili ( kuptohet moltiplikimin )
Ndaj jemi po te njejtet, me perjashtim te ndokujt qe eshte vetelarguar ose e ka kerkuar po ate fund.
Ne lidhje me temen; - Jam nostaligjik i atyre diteve te para te Forumit, ku nuk kisha asnje paragjykim..., ku padituria ime me shpinte deri ne
respektim pa kushte kedo qe fliste shqip..., sot kur lexoj ne shqip disa shkrime ( per fat jo shume ), ka here qe me vjen turp.
Sot ku pas qindra e qindra anteresh qe zhduken dhe shfaqen, qe nick-et i vene ne katrore ( pra shumefishohen ), ku pas kaq kohesh repekti behet reciprok,
nuk kam asnje nostalgji ose mall, por vetem per ate antarin qe dikur per te dhene pergjigje emocjonohej, sikur te kishte perballe gjithe komunitetin, pasi ishte naiviteti
padjallezia, ato qe e udhehiqnin dikur pasi nuk kishte hasur mendimin e shume shqipeve si ai qe vetem sa flisnin shqip, por qe e urrenin pa e ditur qe ky as qe ekzistonte!
Mundemi pra te kemi mall ne nje realitet qe realitet nuk eshte!? Ku njeriu sillet pandrojtje dhe pa teklif pasi ne virtualitet prezantohet si te doje dhe sa here te doje me sa
emra te doje, ku sot jam djana, neser zeusi, pasneser athina dhe ne fund akili..., kush jane ne realitet?
Pra sipas mendimit tim, nese mund te flitet per mall e nostaligji, mund te kujtojme vetem dhe vetem momentet e para te hyrjes ne kete forum...
Do te ishte mire qe te gjithe te rikujtojme ato momente te fillimit, ku respekti ishte i detyrueshem dhe jo reciprok, po te mendonin te gjithe keshtu, do te ishim ne harmoni.
Pershendetje
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Per te gjithe me mer malli...vertet ashtu eshte qe shume jane larguar nga ky forum po mos harroni se fillimet e para ketu i kishin te gjithe ,ketu mesuan te flasin mire shqipen ata qe e kishin te veshtire ate, ketu u njohem dhe lidhem miqesite si ato virtuale dhe ato reale qe arritem dhe u takuam me miq te forumit,filluan kili-vilit pastaj dhe njeri gozhdes e tjetri patkoit ,mblidhuni dhe filloni me diskutimet tuaja te vlefshme...per te gjithe ish-et dhe egzistuesit mua me ka mare dhe me mer malli!Teta!
toni54 (16-05-2015),{A_N_G_E_L_69} (16-05-2015)
Teta na emocjonove vertet. Te pershendes![]()
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Krijoni Kontakt