Busyyyyyyy akoma se ke marre vesht qe pa tysrrihet ktu??? Pastaj saher te kam then qe per ata/ato qe i du fort me merr malli edhe kur i kam prane!!un ty
Busyyyyyyy akoma se ke marre vesht qe pa tysrrihet ktu??? Pastaj saher te kam then qe per ata/ato qe i du fort me merr malli edhe kur i kam prane!!un ty
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Qiqjaaa mi gru thuj une pse kur sjom une ktu nuk hin kom njeriu ncncn sa e trashe hahah puc puc oj durrsakja jemeeee omelsine me sheqer
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Po une per ty e gdhij diten ne forum moreceshte ai llaf mjan shkrumbu syt tu te kerku ee dreq e dreq ku je mo je bo me u
![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Hahaha e prune kaptinen ti kaptinderr. Normal qe po mos ishe bo i gjalle edhe sot e pata mor avionin un me bussy e ti kishim bo turit pershesh
Bussy pllaq plluq edhe un ty
Shiko kjo ik ri puno tii se merrem vetem me hotin une![]()
Hahahaha ika mi ika shkune mirelool. Sa per temen vec po sme erdhi ajo isabelle ne forum me gjith linden se ja ndreq un !!( linda ka kufi cdo gje sado qe e justifikove) i miss you
eheeeeeeeeeeee shtryyyyydh unaaaaaaaaaaaaa
Lulke, edhe une njehere menova se a eshte me mire ta marr rrugen, por tani po e shof se mu deshka ta gdhij forumin o ndryshe prite avionin.
Buse, ngadal ngadal, se po ma qet gjakun.
![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
gjakun e ke pak do te shtrysh komplet si dal dot nga llafi lasaj lulies lart une mwwuuah
Krijoni Kontakt