Vetem ti mos ki frik boje gjumin i qete.
Vetem ti mos ki frik boje gjumin i qete.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
E mabn veten per te zgjuar ..... mesa kam pare kuptoje
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
jo se tia bej qejfin vetes po dhe budall apo ''injorant'' nuk jam.. te pakten deri ketu ku kam arritur edhe pse pak ne dobi te fatit ka te bej dhe zgjuarsia ne vendimet qe kam marr... DHE KETU FILLON PROBLEMI : ME FEMRAT SNUK E MBAJ VETEN DHE AQ PER TE ZGJUAR SEPSE SADO SADO TE ZGJUAR TE JEMI NE ato jan minimumi dhe 50% me teper... me vjen inat ta them por ja qe duhet pranuar ...
SA PER ATE QE THE PAK ME LART : nese don me vazhdu keshtu me fjal 'me te futur' dhe ne aspekte negative ok : ndoshta gabimi im qe mundohem te rikuperoj gabimet qe kam ber..! pra : NO PROBLEM pour moi mais que c'est pas bien C'EST PAS BIEN ça.! Je ti ajo qe vendos.!
respekte
Te futur ku??Ah dhe harrova kreni mbas shkrimit tend fol shqip me mua.... Te gjith dime gjuhe te huaja seshte per tu hap ok
Hahahaha ju rremujaxhijt nalt. Me ne fund shpi he ju mori malli ??
Hot pse bussy qeka shkak qe Lexuesi na la amanetin kshu ? Turp tju vij
un nuk desha t puth njeri sot po ju te dyve s'ju rezistoj dot (doli dhe me rime ) loool!
Krijoni Kontakt