Kam pare ne forum qe disa persona jetojne ne kanada. Nqs doni te ndani experiencat tuaja ne kanada dhe shkolle, jeni te mirepritur
Kam pare ne forum qe disa persona jetojne ne kanada. Nqs doni te ndani experiencat tuaja ne kanada dhe shkolle, jeni te mirepritur
Une quhem Arton the perkohesisht jetoi ne Kanada. Ketu jame duke studiuar Shkencat Kompjuterike vitin e dyte ne Ottawa.
Nese keni ne pyetje ne lidhje me sistemin e shkollimit ketu ne Kanada e veqanarisht ne qytetin ku je toj, mos hezitoni tė pyesni
Informata per univerzitetin ketu ne Ottawe mund te gjeni ne: www.carleton.ca
Une jam Prishtina (ketu ne forum mendoj). Studioj computer science ne Universitetin e Montrealit ku edhe jetoj ka disa vite.
Kisha pase qejf me dite sa studente shqiptare jemi ne Montreal dhe Quebec, prandaj mos ngurroni te lajmerojeni ne kete forum.
Per ndonje informate lidhur me Montrealin apo me saktesisht universitetin e Montrealit jeni te mireseardhur. Nese dikush don me studiu ne kete universitet lajmerohuni te shoqate e studentave te ketij institucioni...(kidding jemi vetem 4 stud.) per disa truqe qe duhet ti dini...
Prishtina
harrova diqka te ju jap http://www.umontreal.ca
Prishtina
Te kam derguar nje PM Arton.Postuar mė parė nga Arton
Une quhem Arton the perkohesisht jetoi ne Kanada. Ketu jame duke studiuar Shkencat Kompjuterike vitin e dyte ne Ottawa.
Nese keni ne pyetje ne lidhje me sistemin e shkollimit ketu ne Kanada e veqanarisht ne qytetin ku je toj, mos hezitoni tė pyesni
Kam disa pyetje per te bere dhe po se pate problem me dergo pergjigje.
Faleminderit
JA KU E KENI DHE NJE
SKERDI PER CFARE STUDJON TI ?
Exotica, si buke e vjeter me dukesh mua ti![]()
Shkenca Politike dhe Psikologji, York University, Toronto. Po ti?Postuar mė parė nga Kuqalashja
Exotica, si buke e vjeter me dukesh mua ti![]()
Me fal Kuqalashja, e kisha per Exotica.
Krijoni Kontakt