Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Për: Si luftohen parazitët e zorrës së trashë ?

Ca ke ngrene o njeri? E mos I trego gje gruas!!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e [Elita]
    Anëtarësuar
    15-02-2013
    Vendndodhja
    Larg!
    Postime
    454

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Sot bleva Vermox për eleminimin e parazitëve, mirpo farmacistja më tha që ta përdor dy herë në ditë për një javë rrjesht. Ndërkohë që në faqen e Vermox thotë që duhet të meret një kokërr në ditë http://vermox.com.au/products/
    Nje kuti ka 6 kokrra, kurse suspensioni eshte 15 ml. Qe te dyja permbajne sasi sa per 3 dit mjekim. Nese ke mar kokrra diten e par mund te marish 2kokrra njeheresh dhe pastaj dy dite tjera nje ne mengjes nje ne darke. Bari eleminon te gjitha bakterjet ne organizem edhe ato Jo patogjene. Prandaj pas terapise 3 ditore preferohet pushim per 4-5 dit, dhe pastaj mund te perserisesh mjekimin gjithmone sipas nevojes dhe per. 3 dite te tjera.
    Nuk e di pse te kA thene nje jave rrjesht .

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Merr vetem 1 si fillim. Edhe duhet te kesh shume kujdes ne ujin qe pi.
    Jo 1, duhen pirë rregullisht disa ditë dhe pastaj një ndërprerje e shkurtër. Po se sa ditë duhen pirë dhe sa i shkurtër duhet të jetë pushimi ...?!!! Dikush thotë pi 1 kokërr në ditë për një javë, pastaj bëj pushim 3 ditë. Dikush thotë duhet të pish dy kokrra në ditë. Ti thua pi një lol .. Ju do më vdisni mua e shoh unë
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga [Elita] Lexo Postimin
    Nje kuti ka 6 kokrra, kurse suspensioni eshte 15 ml. Qe te dyja permbajne sasi sa per 3 dit mjekim. Nese ke mar kokrra diten e par mund te marish 2kokrra njeheresh dhe pastaj dy dite tjera nje ne mengjes nje ne darke. Bari eleminon te gjitha bakterjet ne organizem edhe ato Jo patogjene. Prandaj pas terapise 3 ditore preferohet pushim per 4-5 dit, dhe pastaj mund te perserisesh mjekimin gjithmone sipas nevojes dhe per. 3 dite te tjera.
    Nuk e di pse te kA thene nje jave rrjesht .
    Kjo është pako që bleva

Emri:  2013-07-30-70636.jpg

Shikime: 35909

Madhësia:  94.3 KB

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-01-2013
    Postime
    103

Kujdes me kuren Wordless se te prish floren intestinale. Mos e ekzagjero dhe perdore 3 dite si fillim. Nqs nuk ke permiresime perserit analizat ne laborator te ndryshem nga ai i pari ...

Te shkuara !!!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Jo 1, duhen pirë rregullisht disa ditë dhe pastaj një ndërprerje e shkurtër. Po se sa ditë duhen pirë dhe sa i shkurtër duhet të jetë pushimi ...?!!! Dikush thotë pi 1 kokërr në ditë për një javë, pastaj bëj pushim 3 ditë. Dikush thotë duhet të pish dy kokrra në ditë. Ti thua pi një lol .. Ju do më vdisni mua e shoh unë
    lol une thashe pi nje kokerr ne dite. Ndoshta nuk isha e qarte tek postimi me siper. Po doktori si te ka thene??? Une nuk i besoj shume farmacistve sepse ata ilace duan te shesin e shofin si biznes.

Mebendazole is used to treat intestinal worm infections such as pinworm, roundworm, and hookworm.

OTHER USES: This section contains uses of this drug that are not listed in the approved professional labeling for the drug but that may be prescribed by your health care professional. Use this drug for a condition that is listed in this section only if it has been so prescribed by your health care professional.

This drug may also be used for worm infections elsewhere in the body (e.g., trichinosis). In these cases, it is usually taken more often and for a longer time.
    How to use Vermox Oral

This medication is taken by mouth and can be taken with or without food. It may be chewed, swallowed whole, or crushed and mixed with food.

Dosage is based on your medical condition and response to therapy.

For treatment of pinworm infections, the medication is usually given as a single dose. If necessary, a second treatment may be given in a few weeks. For other types of common worm infections (e.g., roundworm, hookworm), take mebendazole by mouth for 3 days, usually twice a day in the morning and in the evening, or as directed by your doctor. If necessary, a second treatment may be given in a few weeks. For other types of infections, follow your doctor's directions. Your doctor may order you to take this medication more often than twice a day and for longer than 3 days.

It is very important to continue taking this medication exactly as prescribed by your doctor. Do not skip any doses. Continue to take this medication until the full prescribed amount is finished, even if symptoms disappear. Stopping the medication too early may result in a return of the infection.

Inform your doctor if your condition persists or worsens.

Paskam qene gabim, me siper thuhet duhen 2 kokrra ne dite per 3 dite.
    Vetem nje trajtim lejohet, nese problemi vazhdon atehere rekomandohet nje doze e dyte VETEM ME KESHILLEN E DOKTORIT, por si fillim merre per 3 dite, 2 kokrra ne dite.

burimi: webmd
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 30-07-2013 më 15:21
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...e more so do te kaloj gjithesesi,mos u merakos shume,pas ketyre hapave_kokrrave,qe jane shume efikase....Mirepo,me sa"lexova"Maryan,te paska dhene keshillen me te mire,pra,higjijena eshte gjeja e pare qe duhet te kemi parasysh,flas per secilin njeri.Mandej une do u kisha dhene edhe nje keshille per te gjithe:kur jemi tek temperaturat e veres(qe jane zakonisht te larta),duhet te kemi parasysh shume ushqimin qe perdorim,sepse aj(pra ushimi,por edhe shume pije tjera) per nje kohe shume te shkurter mund te prishen,e mandej gjithesesi mund te kemi pasoja...

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Mirepo,me sa"lexova"Maryan,te paska dhene keshillen me te mire,pra,higjijena eshte gjeja e pare qe duhet te kemi parasysh,flas per secilin njeri.

Nuk e di nëse ju dhe Marya e keni lexuar me vëmëndje postimin tim të parë !!! Unë jam manjak për higjenën time personale dhe të familjes time. Aq manjak sa që disa herë mjekët më kan dhënë receta për të blerë mikrobe në formë shurupi , pasi kan konstatuar mungesën e tyre për shkak të sterilitetit të madh që mbajmë. E pabesueshme apo jo lol ?

Mirpo ja që unë e kam këtë problem dhe i kam vën re pasi lahem kur dal ne wc.
    Gjithsesi , falemindeit për mbështetjen dhe fjalët e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Pink, Analizat nuk nxorën asgjë, por unë i kam parë. Janë të bardhë dhe në madhësin e një qërpiku. Kam pasur shumë dhimbje stomaku këto ditë
    Sipas spjegimit që jep ti duhet të kesh Askaride, një parazit që nuk luftohet edhe aq kollaj.

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Sipas spjegimit që jep ti duhet të kesh Askaride, një parazit që nuk luftohet edhe aq kollaj.
    Në kuptimin e ?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •