Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Instinkti eshte pjese e pashmangshme e pavetedijes dhe aktivizohet ne raste te vecanta. Per shkak te trurit te zhvilluar deri ne ate nivel sa qe te gjeneroje debat, ne njerezit, prodhojme moral ndryshe nga ai instinktit, qe e pranoj se eshte brutal dhe kafsheror. Por nese gjendesh ne nje situat jete a vdekje morali qe ka adoptuar vetedija parakalohet dhe instinkti ben punen e vet.![]()
Nuk kerkoj pergjigje per ekzistencen e Zotit ashtu sic nuk kerkoje pergjigje per ekzistencen e qenieve mitologjike. S'kam nevoje per normat e moralit fetar, Biblen dhe Kuranin i kam lexuar, s'jane per mendjen t'ime, por do te ishin nese nuk do isha kritik dhe s'do kisha lexuar shume libra.
bili99 (25-08-2018)
Asgjeja eshte dicka.
Por une nuk mund t'i pergjigjem pyetjes tende sepse nuk e kam njohurine. Por, Wordless, fakti se shkenca nuk ka zgjidhur akoma shume pikepyetje nuk eshte e thene qe te drejtojme syte nga "Zoti". Njerezit nuk jetojne me ne shpella, dhe kur shofin zjarr dhe bubullima nuk justifikohen me Zotin...
Por edhe nese shkenca nuk do i pergjigjet kurre te gjitha pyetjeve, praseprap nuk eshte e logjikshme te thuash Zoti.
Per mua Zoti eshte kur njerezit lodhen se menduari.
Krijoni Kontakt