Close
Faqja 19 prej 19 FillimFillim ... 9171819
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 189 prej 189
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Për: Masakër në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë

“Nuk mund të quhet ngacmim një compliment. Bisedë normal që mund të bëhet në plazh. Më pas u
    kërkuam numrat e telefonit dhe i pyetëm nëse mund të bëheshim miq në Facebook. Kjo ishte e gjitha”, kanë rrëfyer djemtë fierakë.
    =====
    Nqs kjo qe thone fieraket eshte e vertete,atehere fieraket nuk kane faj.
    Komplimenti eshte kompliment dhe jo ngacmim.
    Eshte edhe shprehje respekti.
    Se si eshte kultura e Vlores per komplimentin nuk e di.
    Mbase per vlonjatet komplimenti eshte krim,
    eshte mekat,eshte disrespekt per femrat.
    Krejzi.
    Fajin e ka kjo femra qe i ka telefonuar vellait per ngacmim.Ne fakt nuk ka qene ngacmim.
    Te kerkuarit e telefonit dhe kerkesa per miqesi ne fejsbook eshte normale,nuk eshte ngacmim kur te dy mashkulli dhe femra
    kane moshe te perafert diference deri 3-5 vjet.
    Nje mashkull qe kerkon numrin e telefonit nje femre qe i pershtatet atij ne moshe dhe paraqitje
    nuk eshte ngacmim.Nuk eshte ngacmim pasi i lejohet nje mashkulli ne moshe te perafert te beje kerkesa te kesaj natyre plus komplimente.
    Por eshte ngacmim kur nje mashkull supozojme 30 vjec i kerkon numrin e telefonit dhe i kerkon miqesi ne fejsbuk
    nje vajze 18 vjece.Ne kete rast eshte ngacmim.
    Nqs kjo femra urren meshkujt,nuk don qe askush ti thote as mirmengjez atehere te shkoje te beje shoqeri me murgeshat ne manastir.
    Por te rrish e zhveshur ne plazh dhe besh banjo dielli shancet jane qe kjo vajze do terheqe vemendjen e ndonje mashkulli dhe kerkesa per telefon fejsbuk
    do ndodhin.Eshte normale.
    Ai vellai ska perse terbohet dhe vije me automatik.I pelqen apo jo motres,apo atij keto gjera te ashtuquajtura ngacmime jane te pa evitushme dhe kjo vajza duhet te maturohet njecike ne mentalitet duhet te grow up dhe jo te telefonoje vellain per ngacmime.
    Nqs don te mbrosh motren atehere rriji afer beji shoqeri ne plazh dhe,mesazhi mjafton per gjithe meshkujt ne plazh dhe askush sdo ta "ngacmoje"
    Eshte ngacmim gjithmone kur nje mashkull ben kerkesa per nr telefoni dhe shoqeri fejsbuku, nje femre te martuar.
    Kerkesa te tilla te femrat e martuara eshte ngacmim
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 01-08-2013 më 20:53
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin

Krejzi.
    Fajin e ka kjo femra qe i ka telefonuar vellait per ngacmim.Ne fakt nuk ka qene ngacmim.
    Te kerkuarit e telefonit dhe kerkesa per miqesi ne fejsbook eshte normale,nuk eshte ngacmim kur te dy mashkulli dhe femra
    kane moshe te perafert diference deri 3-5 vjet.
    Nje mashkull qe kerkon numrin e telefonit nje femre qe i pershtatet atij ne moshe dhe paraqitje
    nuk eshte ngacmim.
    Por eshte ngacmim kur nje mashkull supozojme 30 vjec i kerkon numrin e telefonit dhe i kerkon miqesi ne fejsbuk
    nje vajze 18 vjece.Ne kete rast eshte ngacmim.
    ka ndodhe dicka e pakendshme qe kjo vlonjatja ka telefonuar vellane. ndersa keta fieraket ne vend te kerkonin falje e kane shtyre vellain e kesaj femres. ne fier jane mesuar qe i cojnbe femrat rrugeve por me vlonjatet nuk i shkon.
    ne australi po te gacmosh nje femer ne rruge apo diku tjeter te fusin brenda.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Po lerini ato gjasme komplimenta.tjetra me qejf te vet,pale sa te bezdisur Jane bere ata lapuraket nga Fieri.
    Po meqe I tha kompliment...edhe mund ta kapi me zor....se ngaqe aq sh I pelqen m'kupton apo Jo ...saqe tregon se po e vlerson.....

E hodhe nje fjale te mire,...provove dhe dic me shume por ste eci....e mja pastaj.
    "Më e mira është armike e së mirës"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ...
    Ne asnje shtet demokratik nuk te "fusin brenda" per ngacmim...
    Vetem nese ngacmimi trajtohet si fyerje (seksuale apo dicka te ngjashme), atehere mund te denohesh.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Pra,pervec Elianit qe ka qene mbrapa fikut duke degjuar dialogun se cfare i thane ata asaj,ndonje tjeter di gje se si eshte pikenisja e konfliktit mes tipave dhe motres se testikulit ?
    Kete e siguron Eliani i cili mesa duket paska informacion te bollshem sa per te bere avokatin e djallit ne kete teme,duke vene te dyja duart bashke me kembet dhe cycken qe motra na paska qene viktime.
    Jam kurioz te di se cfare dhe ku ke lexuar qe me ke permendur emrin ne kete fare feje dhe menyre......

Nejse po ti them dhe une ca gjera qe ti dish:
    1. Ajo femer (qofte dhe lezbike) qe ka nje te dashur (apo dashnor) ka te beje me ceshtje KREVATI, pra dicka personale
    2. Ajo femer qe shkon per PARA mund te quhet Kurve apo Rruspie apo Baxhelle apo Putane apo dicka personale per te tjeret..... cfare te duash ti

avokat i djallit??? po e marr per kompliment se me pelqen (edhe pse nuk jam). TUNG!
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ka ndodhe dicka e pakendshme qe kjo vlonjatja ka telefonuar vellane. ndersa keta fieraket ne vend te kerkonin falje e kane shtyre vellain e kesaj femres. ne fier jane mesuar qe i cojnbe femrat rrugeve por me vlonjatet nuk i shkon.
    Nese doni te shtoni me deshire eshte tjeter gje, vellai i goces i ka gjuajtur me kacavide ne balle njerin prej djemve nga fieri. Edhe pas gjuajtjes djemt nga Fieri u larguan. Ku e ke lexuar qe thuhet se keta nga Fieri e rrafen vellain e ksaj goces??? Qe keta djemt vepruan gabim dihet, por edhe te thuash qe i moren nderin eshte TURP. Po tani qe ky eshte ne burg askush nuk do e ngacmoj motren e ketij???? Pika qe nuk iu bie do marin hak me arme per nje fjale goje. Ah se harrova nuk ka rob me te bezdishem se disa djem vlonjate qe cdo femer qe shikojne fillojn edhe i flasin edhe cdo fjali e fillojne me "motra" te hapin barkun.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 05-08-2013 më 15:53
    I LOVE GOD

j&g

Kohe te veshtira per ata qe jane gangsterra dhe kane shume motra

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-12-2011
    Postime
    5

Citim Postuar më parë nga ziti Lexo Postimin
    ka ndodhe dicka e pakendshme qe kjo vlonjatja ka telefonuar vellane. Ndersa keta fieraket ne vend te kerkonin falje e kane shtyre vellain e kesaj femres. Ne fier jane mesuar qe i cojnbe femrat rrugeve por me vlonjatet nuk i shkon.
    Ne australi po te gacmosh nje femer ne rruge apo diku tjeter te fusin brenda.
    se vlonjatet nuk i kon mush rruget e evropes me prostituta vlonjate jo......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Citim Postuar më parë nga Mulleti Lexo Postimin
    se vlonjatet nuk i kon mush rruget e evropes me prostituta vlonjate jo......
    Po nuk e kuptoni dot qe tere kta jane trima koti? Nuk e bejn per nderrin e motres por per te treguar se te forte jane

Faqja 19 prej 19 FillimFillim ... 9171819

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •