Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 189
    i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Për: Masakër në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ke te drejte qe mendon keshtu, perderisa nuk ka shtet...... por do vije dita qe shteti do ti nxjerri dhembet, duke ju shkaterruar gjithe filozofine e jetes, e do ti thoni derrit..daje.
    c`faj ka shteti ne kete ngjarje akil, shteti tani nuk do rri roje pas cdo personi dhe te hyj ne trurin e njerzve per te kuptuar se cfare do bejne, e njejta ngjarje ndodhi dje edhe ne nje qytet te italis ku njeri vrau dy persona dhe pastaj veten ne plazh ndodhi edhe kjo ne mes te njerzve, mos vall edhe ketu e ka fajin shteti italian, dmth edhe ne it nuk paska shtet;
    fajin ketu e ne shqiperi e ka vetem nje person sali fisqiri qe hapi depot e armeve dhe tani jane bere cuba te gjithe me arme, nuk kishte te tilla ngjarje para 97 sepse armet qe ishin ne xhiro i kishin vetem ata qe merreshin me vjedhje e trafik, dhe jo i gjith populli
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

- ky gjest i budallallft ka qen moti tek shqiptaret .
    une kam ndegju se perpara me heret ....eshte e mundur ende ndodh, se eshte vra njeriu per llaf goje.
    dikun ne nje vend neje (ODA e Burrav) jan mledh burrat ka nejt dhe dikush ka fol aty ndonje llaf qe aj llaf e ka prek dikend prej burrav aty ne Ode (d.m.Th e ka rondu ose poshtersu ) edhe personi qe e ka fol at llaf kah eshte kthyer per ne shtepi e ka prit plumbi (eshte vrar)dhe keshtu ka fillu nje bela nderfamiljare, dhe mandej keta kan dal kan nxerr hak e kan vra nje te atyre , ata nuk kan ndejt qet serish , kan dal kan vra edhe nje , keta edhe keta perseri kan nxerr hak kan vra edhe nje tjeter jan bere dy me dy , tre me tre, kater me kater e me tutje deri sa edhe jan shuar nje familje e tere.
    Shhqqqiiiippppptaaaariiiii....
    Vv - Palaço+LISBA :D

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - ky gjest i budallallft ka qen moti tek shqiptaret .
    une kam ndegju se perpara me heret ....eshte e mundur ende ndodh, se eshte vra njeriu per llaf goje.
    dikun ne nje vend neje (ODA e Burrav) jan mledh burrat ka nejt dhe dikush ka fol aty ndonje llaf qe aj llaf e ka prek dikend prej burrav aty ne Ode (d.m.Th e ka rondu ose poshtersu ) edhe personi qe e ka fol at llaf kah eshte kthyer per ne shtepi e ka prit plumbi (eshte vrar)dhe keshtu ka fillu nje bela nderfamiljare, dhe mandej keta kan dal kan nxerr hak e kan vra nje te atyre , ata nuk kan ndejt qet serish , kan dal kan vra edhe nje , keta edhe keta perseri kan nxerr hak kan vra edhe nje tjeter jan bere dy me dy , tre me tre, kater me kater e me tutje deri sa edhe jan shuar nje familje e tere.
    Shhqqqiiiippppptaaaariiiii....
    BOY_XL,

sipas teje, te paret tane kane qene te zgjuar apo budallenj??
    paqen, e sjell vetem drejtsia

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Nero, qe kur fitoi PS-ja ke fillu m'shmangesh rruges sa here m'shef. Te bera nje pietje diku lart. Nero mos bej kshu!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Se s'arrin te me kuptosh ti mua s'eshte faji im. Sorry!
    Mund te jesh gjithshka, por FEMER jo! I ke vene kryqin vetes me edukaten, por helbete kultura Juaj s'ka te sosur.
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Elian70 Lexo Postimin
    Mund te jesh gjithshka, por FEMER jo! I ke vene kryqin vetes me edukaten, por helbete kultura Juaj s'ka te sosur.
    Ta thashe dhe ne mp qe as e kisha vene re ekzistencen tende ne forum deri me sot dhe e ke idene besoj sa pershtypje me ben vleresimi yt. Nuk kam mbetur une te me vleresoje nje kalama grindavec si puna jote. Ik mbushu e mos me cito me. Per mua hera e fundit qe te citoj.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Kurvat po shtohen ne menyre Rekord ketu flitet per vrasje per nder
    e para Punes ai nuk vrau ke donte
    dhe e dyta kush siguron se e motra nuk ka ken dashnorja e ndonjenit ??????APO duket nej cudi e madhe

mos na ndodhte robt me tu vra njeriu i shpise njashtu kot se e kuqja te duket e zez mandej
    JO SEKS PARA MARTESE

Ketu ne forum ka spektakel. Ky tipi qe ka bere vrasjen qe meriton ti shkulen dhembe e dhemballe pa asnje pike lidokaine ne goje ,eshte cunthi tipik shqiptar qe ka ne facebook nje kenge te unikatilit qe shan nga robte e shpise noizyn,nje fotografi me arme dhe 20 mije leksha bashke me nje gjethe hashashi si puna e Adamit. Nga ata tipa qe nuk lene femer qe kalon ne rruge pa i thene sa e mire qenke o shpirt dhe u ca pjeshke,nderkohe qe kur i ngacmojne motren mer kallashin dhe vret 3 vet ! Harron debili qe dhe ato femrat qe ngacmon vet,jane motra te dikujt,nejse.
    Sa e sigurte eshte qe ajo motra e ketij testikulit nuk ja ka pasur vet qejfi dhe i ka dhene vet sy atyre tipave,e kur e ka pare qe ata e kane marur situaten shume seriozisht kjo ka marur ne telefon testikulin ?
    Pra,pervec Elianit qe ka qene mbrapa fikut duke degjuar dialogun se cfare i thane ata asaj,ndonje tjeter di gje se si eshte pikenisja e konfliktit mes tipave dhe motres se testikulit ?

Edhe sikur tja kene ngacmuar motren ata tipat testikulit,testikuli ti gjente rastin po ishte burre sic tha dhe nje tjeter ketu e ti qeronte nje nga nje (leshte e currit do bente testikuli,po hajd me,per inerci),po s ka faj kur nuk egziston denimi Varje per Testikujsh ne forme demostrative ne mes te sheshit...

dhe e dyta kush siguron se e motra nuk ka ken dashnorja e ndonjenit ??????APO duket nej cudi e madhe
    Kete e siguron Eliani i cili mesa duket paska informacion te bollshem sa per te bere avokatin e djallit ne kete teme,duke vene te dyja duart bashke me kembet dhe cycken qe motra na paska qene viktime. Ky do ngeli mister,se edhe sikur ajo te jete kokrra e rruspies e tja kete bere vet per borxh atyre nuk do dali tani e te thote qe fajin qe ata me ngacmuan e kisha une.
    Budalliqe me oke o goldo,kete as djalli nuk mer persiper ta justifikoje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 29-07-2013 më 20:06
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Tragjedi e madhe.
    Por ju them qe kam rastis njehere ne Durres kur ngacmonin ca tipa idjot nje vajze dhe une e ca te tjere qe u munduam te nderhyjme desh u beme lajmi i radhes.Kafsh me plot kuptimin e fjales.E bene legene ne mes te plazhit na e shpifen.Nuk e di cdo bente nje vella apo i fejuar i saj po me sa i pash une ata me siguri do perfundonte i gjymtuar apo i vrare prej tyre.Kta lloj kafshesh besoj keshtu bejne perdite.Po nuk u mbyllen ne kafaz nga keto histori do degjojme.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Citim Postuar më parë nga shitesi Lexo Postimin
    Tragjedi e madhe.
    Por ju them qe kam rastis njehere ne Durres kur ngacmonin ca tipa idjot nje vajze dhe une e ca te tjere qe u munduam te nderhyjme desh u beme lajmi i radhes.Kafsh me plot kuptimin e fjales.E bene legene ne mes te plazhit na e shpifen.Nuk e di cdo bente nje vella apo i fejuar i saj po me sa i pash une ata me siguri do perfundonte i gjymtuar apo i vrare prej tyre.Kta lloj kafshesh besoj keshtu bejne perdite.Po nuk u mbyllen ne kafaz nga keto histori do degjojme.
    Ti ke te drejte o zoteri....sic po rritet numri i ketyre shtazeve qe po dalin jashte kontrollit ,qe nuk po lene femer po ngacmuar,po rritet dhe numri i rruspieve qe nuk po lene mashkull pa ja luajtur. Cuditerisht...qenkan ne proporcion te drejte !
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •