Elian,
nese do kishte qelluar ne shenje, ju vlonjatet duhet ti benit monument mu ne mes te bulevardit.
Sepse qe sot e prapa, gangsteret-trafikante do i heqin kepucet para se te hyne ne Vlore...
Elian,
nese do kishte qelluar ne shenje, ju vlonjatet duhet ti benit monument mu ne mes te bulevardit.
Sepse qe sot e prapa, gangsteret-trafikante do i heqin kepucet para se te hyne ne Vlore...
paqen, e sjell vetem drejtsia
Ndryshuar për herë të fundit nga Elian70 : 29-07-2013 më 16:49
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
paqen, e sjell vetem drejtsia
Uroj ta kesh me ironi, se ai ja turperoi faqen familjes qe beri me kete vrasje.Nuk besoj se familja tani po e lavderon qe e futi ne hasmeri me tre familje te pafajshme. Te gjitha ne femrat i kemii provuar gacmimet, provokimet, kercenimet kush me shume e kush me pak, dhe nderin e kemi treguar duke i injoruar alabaket e rruges dhe jo futur familjen ne hasmeri. Ka ngacmime e ngacmime se ve ne dyshim. Ne qe kemi qene konviktore i kemi kaluar e perballuar pa ndihmen e familjes. Rastet e renda denoncohen ne polici. Une habitem ku e gjejne guximin ca qe ngacmojne rende nje femer duke patur parasysh mentalitetin e shqiptarit. Guxim budallai kane.![]()
Feelings change - memories don't.
- tek ne thojn : prej Zemres se plast e kam.
se shqiptarit i vlon gjaku menjeher nese ja ngacmom motren , ndersa vet veten nuk e sheh qe nuk len femer(pa dallim eshte nene, ehste grua apo vajz e re) pa ja lshu nje fjal, nje shiqim , ne ngacmim , e kush ta vras kete , por ky duhet te vras kur i ngacmohet motra apo gruja , ose halla ,tezja etj etj
Vv - Palaço+LISBA :D
Krijoni Kontakt