Close
Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 189
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: Masakër në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Nuk ishte me mire qe kjo goca te bente denoncim ne polici??

Sikur...por:

Sepse ajo e di qe gangsteret s'pyesin per polici...
    Sepse policit nuk ja mban te perballet me gangsteret...
    Sepse gangsteret jane t'lidhur me politikanet...
    Sepse polici nuk mbrohet me ligj...
    Sepse polici nuk paguhet aq sa per tu marre me gangstere...

=> shqiptaret kane humbur besimin tek shteti.

Pra shqiptaret jane te detyruar te bejn drejtsi me kallash...
    Nje ngjarje e tille ka ndodhur para 97-es. Nje djale i hodhi nje fjale nje adoloshente kur po ecte rruges. Kjo ja thote vellezerve dhe keta si trima vene e vrasin. Njerez gjaknxehte qe nuk arrijne te vene trurin ne perdorim. Kush e di sa pishman do jete bere ajo......Per mje fjale qe ajo "s'duroi" dot, tjetri u vra dhe vellezerit perfunduan ne burg. E tmerrshme! Si u vritka tjetri se i hodhi nje kompliment motres?! Njerez te rrezikshem per shoqerine. Edhe sot e kesaj dite vazhdojne te vriten njerez per nje fjale goje. Njerez primitiv ngelen!
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 29-07-2013 më 13:26
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Me cfare lexova tani ne BW asnje nga viktimat nuk e njifnin vrasesin. Vrasesi kishte bere sherr me disa te tjere edhe mori 3 jete te pafajshme. Vrasesi thuhet eshte nga Vl edhe individet me te cilet kane bere debat ishin nga Fieri. Keta 3 te shkretet humben jeten sepse disa kafshe ben sherr. Po ky bastard meriton vdekjen! kafshet, kafshe ngelen. Vlora ka plazhe fantastik, por disa akoma mbeten problem per turistet edhe veshtiresojne sigurine.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 29-07-2013 më 13:25
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Masakra në plazhin e Vlorës
    29/07/2013

Policia e Vlores shoqëroi 55 persona për të zbardhur të vërtetën e ngjarjes tragjike që ndodhi në resortin e pushimit në Ujin e Ftohtë.

Në përfundim të të gjithë dëshmive, rezultoi se shkak për konfliktin ka qenë një grindje e çastit pak minuta para se te ndodhte ngjarja e rende. Pese te rinj nga Fieri, shok te viktimes Sokol Isufaj kane ngacmuar ne grup, motren e njerit prej te dyshuarve si autore te vrasjes.

Pasi motra e ka telefonuar vellane e vete, per kanosjen e te rinjve, vëllai 19-vjeçar ka shkuar ta ndihmoje, por eshte bere pre e dhunes se pese te rinjve.

Me pas eshte larguar drejt baneses se tij, ku eshte armatosur, si edhe ka marre per shoqerim me vete edhe nje nder miqte e tij me vete. Kur ka shkuar ne afersi te resortit, personi qe e shoqeronte ne automjetin fuoristrade ka hapur zjarr, sapo ka pare Isufajn, nje prej personave tre perfshire ne konflikt.

Nga zjarri i pakontrolluar, plumbat e qitur nga arma e tij tip kallashnikov jane perhapur duke bere rikoshet dhe duke goditur ne trup Diana Ademin, 53 vjeçe, si edhe Serdi Bajlozin nga Prrenjasi, 17 vjeç. Policia tha se objektivi i krimit ka 34-vjeçari Sokol Isufaj, me precedente te meparshem penale, por jo per ndonje motiv qe lidhet me te kaluaren e tij, por per shkakun e grindjes ne resort.

Policia tha se identifikoi te dy autoret e ngjarjes ku mbeten te vrare tre persona, njerin prej te cileve, Leo Osmanin, e ka bere te ditur zyrtarisht se e ka shpallur ne kerkim. Por arma e gjetur ne afersi te vendit te vrasjes, nuk perkonte me gjurmet e gishterinjeve te 19-vjeçarit, ndaj policia ngre dyshimin se vrasja u krye nga shoku i tij, bazuar kjo edhe nga deshmite e marra ne Komisariatin e Vlores. Policia e Vlores tha se ka marre masat per te siguruar pushuesit per vazhdimin e sezonit turistik.

Masakra trondit turistët

Ekzekutimi i tre personave në plazhin e Vlores ka tronditur më së shumti pushuesit. Ngjarja e rëndë e vrasjes është përcjellë me shqetësim nga banorët por edhe pushuesit. Ata thonë se janë trembur për mungesën e sigurisë.

Shqetesim ka shprehur edhe drejtuesi i grupit te operatoreve turistike. Ai thote se ngjarja ka nje impakt negative, por ben thirrje qe turizmi mos braktiset sepse ajo qe ndodhi ishte nje fenomen i shkeputur.

"Ishte një moment i vështirë dhe Vlora i është rikthyer normalitetit. Operatorët janë të angazhuar për këtë sezon", thotë Vasil Bedini, kryetar i Shoqatës së Operatorëve turistikë.

Pak dite me pare policia e Vlores prezantoi nje pakete masash per sigurine e pushuesve gjate sezonit.
    / Top Channel
    Problemin ta zgjidhte me ata qe i ngacmuan motren, jo te merrte 3 jete te pafajshme. Po ajo gruaja edhe 17 vjecari motren i ngacmuan????? nga nje gazete tjeter thuhej qe asnje prej viktimave nuk ishte i fajshem

"Sipas burimeve policore të Vlorës për 'A1 Report" mësohet se shkak i grindjes ka qenë ngacmimi nga djemtë fierakë i motrës së autorit të vrasjeve, Leo Osmënit, i cili ai ka shkuar në atë plazh pikërisht për të marrë hak ndaj tyre.

Nga burime të policisë së Vlorës mësohet se djemtë fierakë kanë qenë aty në atë plazh, por plumbat nuk kanë marrë asnjë prej tyre, por tre fatkeqët, që nuk kishin asnjë lidhje me ngjarjen.
    - See more at: http://www.shqiptarja.com/home/1/vlore-policia-3-pushuesit-ne-plazh-u-vrane-rastesisht"
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 29-07-2013 më 13:35
    I LOVE GOD

j&g

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nje ngjarje e tille ka ndodhur para 97-es. Nje djale i hodhi nje fjale nje adoloshente kur po ecte rruges. Kjo ja thote vellezerve dhe keta si trima vene e vrasin. Njerez gjaknxehte qe nuk arrijne te vene trurin ne perdorim. Kush e di sa pishman do jete bere ajo......Per mje fjale qe ajo "s'duroi" dot, tjetri u vra dhe vellezerit perfunduan ne burg. E tmerrshme! Si u vritka tjetri se i hodhi nje kompliment motres? Njerez te rrezikshem per shoqerine. Edhe sot e kesaj dite vazhdojne te vriten njerez per nje fjale goje. Njerez primitiv ngelen!
    Lexova me lart nje postim tjeter tendin, dhe un nuk bie dakort me ty.

Nderi i familjes esht i shenjte per shqiptaret.
    Nuk duhet t'lesh qafleshet te ta marrin per kollaj.

Personalisht me vjen keq per t'pafajshimit, por per ate tjetrin i lumt pushka.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Personalisht me vjen meq per t'pafajshimit, por per ate tjetrin i lumt pushka.
    Skender ai nuk vrau ate qe ngacmuan motren, por vrau tre te tjere te pafajshem??? Ketij i ngacmuan motren, po ato familje qe humben djalin & nenen e vet. Nderin mund ta mbrosh edhe me menyra te tjera. Te perdoresh nje arme te tille ne nje vend me aq shume njerez, eshte suprize qe nuk ka pasur me shume viktima.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 29-07-2013 më 13:36
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ti beje dikush nje kompliment motres tende qenka prekje nderi familjar?! Po flas per rastin qe solla une jo kete te Vlores se nuk e dime saktesisht sa ja kane ngacmuar motren. S'jam aspak dakort me ty. Nuk vritet tjetri per fjale goje. Ka menyra te tjera per ta zgjidhur problemin.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Ti beje dikush nje kompliment motres tende qenka prekje nderi familjar?! Po flas per rastin qe solla une jo kete te Vlores se nuk e dime saktesisht sa ja kane ngacmuar motren. S'jam aspak dakort me ty. Nuk vritet tjetri per fjale goje. Ka menyra te tjera per ta zgjidhur problemin.

Gangsteret nuk bejne komplimente...
    Gangsteret i ndal vec plumbi!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Shqiptaret me aq sa kam pare nuk kane kulture ne te shprehur. Shume harbute, ironik, ..
    Kjo është shumë e vërtet, në shqipëri jeta ska vlerë, dhe nuk vlerësohet. Në Itali i thonë njëri tjetrit komplimenti paske grua të bukur, dhe tjetrit i bëhet qefi dhe i përgjigjet faleminderit. Njoha njëherë një nga puka në itali dhe tha në bised e sipër mes miqsh se do kishte dëshirë që gruan e tij ta shifnin edhe të tjerë rrugës ose nëpër dyqane që ti bëhej qefi, por me sa duket paskam zgjedh keq tha sja hudh syt asnji. Adoleshentët sidomos shqiptarët në formim e sipër po ti thyesh në sedër ose (dinjitet) i duket sikur i ke vrarë sikur do humbin dinjitetin dhe sedrën prandaj veprojnë egërsisht.Kjo vjen nga injoranca e thellë dhe nga zbrazëtia që kanë në shpirt.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Ca dmth I shenjte o Nero? Elaboroje pak shenjtesine e shqiptarit ?

Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Gangsteret nuk bejne komplimente...
    Gangsteret i ndal vec plumbi!!
    Po c'gangster aman! Gangster me duar thate! Kjo eshte arsyeja qe kur kam qene cupe gjithmone enderroja femijen e pare ta kisha cupe. Vellezerit ndonjehere e teprojne me kujdesjen dhe kalojne ne ekstreme. E shikojne sikur kane te drejte mbi motren vetem se jane meshkuj. Femra duhet te jete e zonja ti zgjidhi vet problemet e moshes ose t'i hapet prinderve. Jo vellezerve!!!! Troc mendoj qe , komplimentet jane shume te nevojshme si per femren ashtu dhe per mashkullin. Ndihmon ne formimin e karakterit te tyre, ne self -esteem
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 29-07-2013 më 14:02

Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •