Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 66
    i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Shqiptarët në Maqedoni protestojnë në përkrahje të … Erdogan

Të duket sikur shqiptarët e Maqedonisë i kanë zgjidhur të gjitha problemet në vendin e tyre dhe tani janë në merak për gjëra të tjera.

Të premten ata kanë protestuar në mbështetje të kryeministrit turk, Rexhep Taip Erdogan, raporton Express.

Protesta ka nisur në lagjen Ccair të Shkupit, përpara xhamisë së Jahja Pashës dhe ka përfunduar përpara xhamisë së Murat Pashës në qendër të Qarshisë së Vjetër.

Përpara protestuesve, organizatorët kanë lexuar një deklaratë në tre gjuhë, duke shprehur mbështetjen për Erdogan.

“Duke e ndjerë detyrim moral dhe miqësor që të japim mbështetjen për popullin tonë mik, popullin turk, duke shprehur mirënjohjen e popullit shqiptar, i cili në çastet e vështira gjithnjë e ka pasur pranë Turqinë, aq më shumë duke qenë të bindur në miqësinë dhe mbështetjen që na ka dhënë kryeministri Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, mbështetjen e dhënë për shtetësinë e Kosovës dhe për formimin e shtetësisë së mëtutjeshme dhe për përkrahjen e shqiptarëve në përgjithësi”, thuhet në deklaratë./

TEMA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Për: Shqiptarët në Maqedoni protestojnë në përkrahje të … Erdogan

Skane ca bejne edhe keta... sdq demokraci hesapi edhe nga ura po te duan te hidhen puna e tyre

Ps: O Korcar merre Arqilen prej dore e dilni te ambasada greke per solidarizim per mbylljen e ERT.

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Skane ca bejne edhe keta... sdq demokraci hesapi edhe nga ura po te duan te hidhen puna e tyre

Ps: O Korcar merre Arqilen prej dore e dilni te ambasada greke per solidarizim per mbylljen e ERT.
    Jo mo jo,sme kercet shume se cbehet ne greqi se nuk me lidh asgje me te,por me dhemb kur shoh keta shqiptare qe vetem shqiptare nuk mund te quhen..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Jo mo jo,sme kercet shume se cbehet ne greqi se nuk me lidh asgje me te,por me dhemb kur shoh keta shqiptare qe vetem shqiptare nuk mund te quhen..
    Sindroma e Stokolmit eshte e perhapur shume..si nga anet tuaja edhe nga ato ane te artikullit.

Ps: po mos e lij byrazerin vetem mo

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Sindroma e Stokolmit eshte e perhapur shume..si nga anet tuaja edhe nga ato ane te artikullit.

Ps: po mos e lij byrazerin vetem mo
    Une sdi te jem ne ndonje ane,une jam ne anen e te vertetes,te pakten perpiqem te jem i tille

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,589
    Postimet në Bllog
    1

Të duket sikur shqiptarët e Maqedonisë i kanë zgjidhur të gjitha problemet në vendin e tyre dhe tani janë në merak për gjëra të tjera.

Të premten ata kanë protestuar në mbështetje të kryeministrit turk, Rexhep Taip Erdogan, raporton Express.

Protesta ka nisur në lagjen Ccair të Shkupit, përpara xhamisë së Jahja Pashës dhe ka përfunduar përpara xhamisë së Murat Pashës në qendër të Qarshisë së Vjetër.

Përpara protestuesve, organizatorët kanë lexuar një deklaratë në tre gjuhë, duke shprehur mbështetjen për Erdogan.

“Duke e ndjerë detyrim moral dhe miqësor që të japim mbështetjen për popullin tonë mik, popullin turk, duke shprehur mirënjohjen e popullit shqiptar, i cili në çastet e vështira gjithnjë e ka pasur pranë Turqinë, aq më shumë duke qenë të bindur në miqësinë dhe mbështetjen që na ka dhënë kryeministri Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, mbështetjen e dhënë për shtetësinë e Kosovës dhe për formimin e shtetësisë së mëtutjeshme dhe për përkrahjen e shqiptarëve në përgjithësi”, thuhet në deklaratë./

TEMA

po mire Korcar, nese erdogani i ka ndihmuar, pse te mos e mbeshtesin...nje fjale e urte thote "qeni leh atje kua ha"
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Doni-88
    Anëtarësuar
    09-02-2013
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    248

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    po mire Korcar, nese erdogani i ka ndihmuar, pse te mos e mbeshtesin...nje fjale e urte thote "qeni leh atje kua ha"
    Ec more laluc shko mbill ndonje presh te b...tha se te vjen janulla e ta lene djerrin
    Ndryshuar për herë të fundit nga Doni-88 : 16-06-2013 më 08:33

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Sa interesant eshte me ju, i quani turq vetem pse perkrahin shtetin e turqis ,ndersa islamisti ekstremist siq i quani ju po i nderon me mirnjohje dhe po i quan shqiptar ata shqiptar qe jan asimilu ne sllav ,dhe une mburrem me vellezerit e mi qe asnjehr nuk ju than serb grek maqedon atyre qe u asimiluan

Dhe keta shqiptar kan shum arsyje te perkrahin Erdoganin ,sepse ne momentet me te veshtira per ta nuk reagonte as kosova as shqiperia reagonte pikrisht ky njeri dhe ju terhjekte vrejtjen sllavomaqedonve per dhunen qe ushtronin ndaj shqiptarve

Une ju kuptoj juve pasi ja mbani anen sllaveve pasi greqia e serbia po perkrahin protestusit ndersa shqiptaret po perkrahin mikun e tyre njerin nder udhheqesit me te drejt qe ka bota sot

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207

Me otoman ndihen keta se sa vete turqit qe protestojne kunder fetarizimit dhe radikalizimit te shtetit. Tobe stafkurulla.
    relata refero

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,589
    Postimet në Bllog
    1

Pse merresh me nacionalizem Korca, sot ka rendesi me ke i ke te lidhura fijet,...po pse ne Shqiperi nuk gerthitet per Ameriken, qe prej pritjes se Bejkerit me 1991 e deri ditet e sotme,..kjo sepse interesat gjepolitike jane te lidhura me SHBA,...keto interesa nuk kane te bejne fare me situaten ekonomike,..thjesht jane bllokazh ndaj Rusise, ne kete kuader mbrohet edhe erdogani,..
    Po te gjykosh me llogjiken e sotme duken sikur shqiptaret e maqedonise jane ne linjen e drejte,...,por sipas profecive te profeteve tane, fitorja eshte e Rusise dhe pergjithesisht e lindjes, Bizantit, edhe pse me humbje te medha,..kohet po ndryshojne,..,por asgje e mire nuk duket he per he ne horizont..
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 16-06-2013 më 09:01
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •