Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Për: Tirane,Godet gruan me shkelma në gjykatë pas divorcit.

Kjo eshte pasoje e menyres se jeteses ne kushtet e soteme!!....ne vet e kemi pranuar ket jetes te tille!!...Korupsioni,krimi i organizuar,vjedhjet ordinere,humbja e motivit per te ber nje jet reale jane nje PAKO E TERSISHME QE NA OFROHET GJDO DITE!!...kurse energjite pozitive jane duke u shterur qdo dite..prandaj rezultatet vetem se jane duke u pare...Dhuna ne Familje!!,Vrasjet me motive te ulta,Prostitucioni po lulzone....krejte keto ndodhin para syve tane!!....POPULLI THOTE NESE TE KEQEN NUK E LUFTON POR E SHIQON ATHERE AJO BEHET PJES E JETES!!.
    VENI,VIDI,VICI

Dhuna ne familje ka qene prezente edheme pare, por thjesht nuk denoncohej pasi dhe divorci ishte i ndaluar nga shoqeria keshtu qe ishte e kote. Tani qe kane mundesi te divorcohen po flasin pak me shume femrat.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Se kush me tha njehere qe te behet shqiperia, duhet te ikin qe te gjithe shqiptaret ne perendim dhe te kolonizohet nga brezi i trete i tyre, se ndryshe nuk shkulet ky mentalitet orientalist
    Sa injorant qenke. Dhuna ndaj grave ska te bej me lindje-perendim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 29-07-2013 më 09:56

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

thashe mentalitet orentialist, po ty ka eresuar syte aroganca......mire thone sa ritesh manitesh

‘Westerners criticize wife-beating in Islam, but it is RARE that a woman dies from her husband’s beating’
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

thashe mentalitet orentialist, po ty ka eresuar syte aroganca......mire thone sa ritesh manitesh

‘Westerners criticize wife-beating in Islam, but it is RARE that a woman dies from her husband’s beating’
    Per mentalitet po flas edhe une. Dhuna ndaj femrave ska lidhje me lindje-perendim, femrat dhunohen se meshkujt jane me te forte fizikisht (se po te ishin njesoj shume nga keta sdo e krruanin me grate e tyre), dhe se ne toke sundon sistemi patriarkal. Kete sistem e gjen si ne lindje, ashtu edhe ne perendim. Tani ndryshimi eshte se ne vendet "perendimore" keto dekadat e fundit jane shtuar ligje per te mbrojtur femren...ligji eshte ndryshimi.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Ka te beje me menyren si e shikon, gjykon, denon shoqeria dhunen. Ne Lindje paragjykohet viktima femer, ndersa ne perendim nuk merret njeri me moralin e saj, por me dhunen. Si dhe sa perkrahje gjen nga shteti femra e dhunuar.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

"mentalitet orientalist"?!! non sens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Po qysh more ska te bej ,e din ti qe grate qe denoncojne dhunen ne polici perqeshen nga policet dhe vet gjykatesi ,vet i kam degjuar rrefimet e disa grave ne tv ..ato thonin ,lere qe kem dhune nga burrat por edhe perballemi me tallje nga organet shteterore

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ka te beje me menyren si e shikon, gjykon, denon shoqeria dhunen. Ne Lindje paragjykohet viktima femer, ndersa ne perendim nuk merret njeri me moralin e saj, por me dhunen. Si dhe sa perkrahje gjen nga shteti femra e dhunuar.
    E si e shikon shoqeria Shqiptare ne krahasim me shoqerine ku jeton ti? Une nuk shoh ndonje ndryshim, te dyja shoqerite e shikojn me sy te keq, dhe te dyja e shohin si nje veprim te denueshem.

Kerko "domestic violence" ne internet dhe "violence against women" ne SHBA. Kur ndodh ne SHBA fajin e ka "mentaliteti orientalist"?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 29-07-2013 më 11:43

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Po qysh more ska te bej ,e din ti qe grate qe denoncojne dhunen ne polici perqeshen nga policet dhe vet gjykatesi ,vet i kam degjuar rrefimet e disa grave ne tv ..ato thonin ,lere qe kem dhune nga burrat por edhe perballemi me tallje nga organet shteterore
    Po, dhe grate qe jane dhunuar jane futur ne burg.

Po kjo sdo te thote qe dhuna ndaj grave (ka edhe dhune ndaj burrave por ne krahasim me femrat eshte numer i vogel) ndodh vetem nga "mentaliteti orientalist"

Plote femra dhunohen ne perendim, ne meksike, ameriken jugore...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •