Xhuxho ta pasken katapultuar bizantinet temen ne Komuntetin Musliman
Xhuxho ta pasken katapultuar bizantinet temen ne Komuntetin Musliman
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Në fakt këto që thotë Lamja me shokë janë të gjitha pallavra. Lamja si shok i Edi Ramës kishte vite që ia mohonte një leje të tillë komunitetit mysliman. Unë vet nuk jam mysliman dhe për më tepër që jam për një kufizim të rolit të feve në shoqëri... le të meren pra vetëm me jetën shpirtërore...
Gjithsesi duke parë komentet e shkrimet që kanë qarkulluar këto muaj nëpër gazeta, dhe pse jo nëpër forume, vërej një turmë halabakësh, grekofilësh, ani-islamikësh, që nuk duan që myslymanët të kenë një xhami moderne.
Nuk më duket fare fare e drejtë, aq më tepër që Edi Rama, me sa kam dëgjuar, kur ishte vet në krye të mafias së Tiranës ua dha lejen këtyre ortodoksve për ndërtimin e kishës a katedrales... tani ça kanë këta se nuk e kuptoj? Përse bëjnë gam gam kot së koti. Toka është e myslymenjve, leja është e rregullt. Robi ka të gjithë të drejtat ligjore dhe morale që ta shfrytëzoj tokën e vet si ti teket...
Ndryshuar për herë të fundit nga kriskulli : 18-08-2013 më 07:33
Krijoni Kontakt