Nese do vinte puna te zgjidhnit mes familjes dhe te dashures/dashurit,kė do zgjidhnit ?
Une definitivisht familjen.
Nese do vinte puna te zgjidhnit mes familjes dhe te dashures/dashurit,kė do zgjidhnit ?
Une definitivisht familjen.
Aty ku injoranca flet,inteligjenca hesht !
Aaaaa Nessuuu kogja na ke shtii me u mendu edhe tii ahahah A-A-A-A-
Po shpresoj qe ska me um ra kurr me ba ni zgjedheje te tille....mirpo une gjithmone mendoj se do te mund ti balancoj te dyja bashk.....
po kejt e fundit e fundit...familja kuptohet![]()
A lady should be able to make a man smile with her clothes on...
Sa je ne adoleshenc zgjedhja eshte gjithmon e gabuara qe dote thot Dashurin,me kalimin e kohes kerkon familjen por eshte teper vone ky eshte cikli i jetes .1)Pasion i tepruar ne dashurin e pare
2)lind femi dashuria dhe pasioni kalojn ne plan te dyte qe dote thot kalo nga pasion dashuri ne mirkuptim,cikli i tret eshte pleqeria ku nga gjithēka ngelet vetem se interes sje i zoti as per dashuri e as per mirkuptim qe dote thot te ka lan by.....a dhe thjesht ke interes per diken pran vetes per nje got uj per nje muhabet per te kalu kohen etj etj .Pra familja eshte gjithmon aty te te doj te te rrespektoj te te ndihmoj pa kushte e interes ne familje ke mirkuptim dashuri e aspak interes aty ke ēdo gje,kush se ka provu do e provoje dhe do nxjerri konkluzionet e jetes mes familjes dhe dashuris .Dashuria e familjes zgjat gjith jeten
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Krijoni Kontakt