Ncuq. Une do e konsideroja femer te perdale.
-Do parapelqeja qe i ati saj t'vije tek une te t'm'i rrefeje çfare ndjen per mua e bija.........
Ncuq. Une do e konsideroja femer te perdale.
-Do parapelqeja qe i ati saj t'vije tek une te t'm'i rrefeje çfare ndjen per mua e bija.........
Nejse, ne fakt, nuk do e konsideroja si te perdale por disi do e merrja sikur ka qene ashtu me pare....e perdale.....as ditkam ta sqaroj......thjesht e shqip do druaja nga ajo...pse ajo mua dhe jo une asaj.......do pyesja ç'po ndodh me boten, perse kane nderruar kohet....pse ajo mua t'ma shprehi e para.........
Tashi pse une them kete nuk nenkupton se ashtu duhet te jene pikerisht vajzat e atilla....nejse...me falni ju vajza pse une kam nje mendim ndryshe nga tjeret......mbase jam primitiv.......mbase primitiv modern......nejse
Ju faleminderit per mirekuptim
Aferim e di qe cfardo te themi ne sta hedhim dot mendimin.Por pse duhet te kete nevoj qe ti ti thuash asaj qe dua te lidhem ose ajo ty. Pse mos te vij kjo me ane tenje puthjeje dhe ja cdo gje eshte e qarte .
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Busy, po erdhi ajo me i puthje tek une, atehere gjithsesi do e konsideroja si vajze te perdale.....s'do me benin pershtypje me fjalet e saja.....
Imagjino sikur une dhe ajo (shpresoj te jete e bukur)....ne fakt, s'ka rendesi meqe jemi te ilustrimi....ndodhemi ne te njejtin vend (kafene) ulur balle njerit-tjetrit porse jo ne te njejten tavoline....papritmas me afrohet dhe.......
Ajo: Ç'kemi!
Une: Asgje s'kam...vetem po te shikoja....
Ajo: Keshtu fillojme pershendetjet ne kendej.....
Une: Ne jo andej....
Ajo: Dakord....
Une: Ul...ul..l.l.l.l.l ul..ulu
Ajo: Faleminderit....
Une: Ndjese aq shume po te shikoja sa mbase te hutova....
Ajo: Mos u mundo kot, nuk ditke mire shqipen....
Une: KUSH?!!!!
Ajo: Ne fakt, t'i shqiptosh mire fjalet....
Une: Ah bashketingelloret zanoret Ç q Xh Gj...po po
Ajo: Sidoqofte....
Une: Ok....
Ajo: Hehe....
Une: Hehehe
Ajo mua nje mpuuuuq te madhe.........besome do ikja qe aty menjehere......jo...se pari do bertisja poshte ENVERI! dhe me pas do ikja.....
E shikoj normale edhe pse vet s'do arrija ta beja dot kurre.
Feelings change - memories don't.
Aferim (08-03-2015)
Teknikisht nje propozim nga goca drejt cunit kur ajo e ka me gjithe mend nuk luan lojra,
eshte i drejte,jo gabim dhe mund te vleresohet shume si ndershmeri qe do te thote
goca nuk" beat around the bushes"qe do te thote i sillet rrotull
jep sinjale pelqimi apo simpatie por njekohesisht e len cunin ne
medyshje,ne pasiguri ne nje fare mjegulle dhe konfuzioni.
Nqs goca nuk luan lojra por i bie drejt dhe propozon,thote ekzakt ate cfare ndjen
kjo cmohet shume nga cdo mashkull.
Nqs goca thjesht jep ndonje buzeqeshje jep ndonje simpati,ben flert me nje fjale mashkulli do mendoje
me sa meshkuj te tjere kjo ka bere ekzakt te njejten gje dhe mashkulli nxjerr perfundimin qe ajo luan me ndjenjat e mashkullit,s'ka asgje seriozisht,
eshte thjesht nje romance cheap,cheap thrill dhe mashkulli del ne konkluzionin qe kjo goca eshte nje cope kurve dhe e zhvlereson,humb besimin
dhe nuk merr mundimin te merret seriozisht me te dhe te humbase kohen.
Eshte normale qe edhe goca te propozoje si mashkulli.Kjo mund te jete gje e rralle te ndodhe sepse tradita ka ngelur qe gjithmone mashkulli te beje propozejshen,
si dhe mentaliteti i prapambetur i moralitetit mesjetar.Femra ne kohet moderne nuk duhet te kete turp te propozoje dhe shfaqe ndjenjat ndaj mashkullit
me te cilin ajo mendon te martohet.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Varet prej rrethanave dhe mentalitetit, por mendoj se propozimi ndonjehere mund te behet edhe thjesht me shikime dhe gjeste, pa qene nevoja per fjale, dhe dicka e tille eshte me e mire per femren.
Lere qe ne flasim kot, ku e ulin veten zonjushat shqiptare te propozojne te parat.![]()
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Propozimi eshte verbal ose me shkrim.
Shikime dhe gjeste perkthehen ne flert ose lojra te atyre femrave
qe kane ngelur ne mentalitet adoleshence
dhe never grow up, te bejne nje propozim serioz me guxim dhe maturi..
Shikimet dhe gjestet nuk jane kurre propozim,kur nuk shoqerohen me fjale
jane lojra platonike adoleshentesh bullshit,nejse.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt