O nuk eshte normale, jo!
O nuk eshte normale, jo!
Nese ai mashkull eshte aq budalla sa mos ti propozoj nje femre atehere pse jo
por duhet te dish dicka nje mashkull kur nuk propozon dmth qe se ka vendos akoma
por ka edhe nga ata qe obobob ran ne femer :P
pastaj me degjo mua ka lezet kur propozon cuni
Partizoni
Aferim (10-03-2015)
un e propozoj kur kam nevoj apo pertoj per dicka… disa here refuzon, dhe mendoj per plan B…ta manipuloj..nese kjo nuk punon prap, plan C'ja…kercenoj…dhe ne fund e kam goden me uje ne dore sic ja propozova…works 99% of the time
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Hahhahahahhahahhaha........
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
....ne rastese vije puna qe femra duhet ti propozoj nje mashkulli,atehere ka gabuar rend,sepse nuk ka gjetur mashkull hahahah...
Gjithashtu sot jam i te te njejtit mendim - jo, nuk eshte normale....
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
Si more so normale. Qef nuk e kam ket metod, po pe teproni.
Nuk do te ishte normale fare qe femra ti propozoj nje mashkulli se do te ishte nje budallallek i vertet
Nuk m'duket qe i takon natyres se femres te propozoj.
Zakonisht nuk eshte nevoj, mjafton femra te di se ai mashkull eshte pa lidhje dhe ti japi pak rendesi, po interesohet mashkulli do e bej levizjen. Personalisht nuk me pelqejn lodhjet e shumta, te prera qe ne fillim, do s'do e mori fund muhabeti. Po do, ve logjiken ne radh te par, kriteret, kerksesat, deshirat etj dhe pastaj duhet te hyj zemra. Po hyri zemra e para, nuk eshte mir
Krijoni Kontakt