Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 151
    i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Për: A është normale ti propozoje femra nje mashkullit ?

Citim Postuar më parë nga Elonesaa Lexo Postimin
    Paj sot eshte gjeja me e zakonshme qe ndodh...kjo na ka ardhur me modernitetin europian....dhe te gjitheve u duket normalee...
    Une per vete se shoh si te till...asnjhere sdo isha une ajooo qe beje propozimin tek nje ,mashkulll........

Mashkullit i takon ta bej hapin e pare............

Ky i juaji quhet mentalitet talebanesk !

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar KORCARI 2 për postimin:

jarigas (08-03-2015)

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Aferim une po flas per raste kur personat ne fjale njihen kane krijuar nje shoqeri jo njohje rastesore

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Buse po tall sumcen ti apo i merr vertet aq seriozisht budalleqet e tij ? Hahahaha lol
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Varet prej rrethanave dhe mentalitetit, por mendoj se propozimi ndonjehere mund te behet edhe thjesht me shikime dhe gjeste, pa qene nevoja per fjale, dhe dicka e tille eshte me e mire per femren.

Lere qe ne flasim kot, ku e ulin veten zonjushat shqiptare te propozojne te parat.
    Meriamun edhe ajo na duhet tju propozojm te parât dhe tna quajn meshkuj si Aferim te perdalura , rri tkeqen mos na vini n'pozita tveshtira .
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

nese i referohemi tradites jo, nese i referohemi dashurise po...

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Citim Postuar më parë nga Lulke Lexo Postimin
    Buse po tall sumcen ti apo i merr vertet aq seriozisht budalleqet e tij ? Hahahaha lol

Meriamun edhe ajo na duhet tju propozojm te parât dhe tna quajn meshkuj si Aferim te perdalura , rri tkeqen mos na vini n'pozita tveshtira .
    lulke me ca kam pare dhe degjuar, kush merret me paragjykime ndaj femrave, ne kuptimin qe kush i quan gocat e huaja te perdala, pikerisht sillet e sillet rrota dhe i bjen ne llotari ndonjera qe nen oj nen lol

qe mos dal nga tema, c'eshte e verteta shume mendjemdhaja jane femrat shqiptare :P dhe sidomos vdesin kur ke rene brenda, te perdredhin ndersa kur bien vete jane xheloze e inatcije lool por kjo eshte gje e mire se ben te jetosh emocione te ngjeshura
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491

Citim Postuar më parë nga Lulke Lexo Postimin

Lulaaa po me ofendon ti e din qe un kto gjera i kam me merak te modh . pastaj un vdes per i kto puthjet me rreshqitje haha.

Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

: D lulke me ca kam pare dhe degjuar, kush merret me paragjykime ndaj femrave, ne kuptimin qe kush i quan gocat e huaja te perdala, pikerisht sillet e sillet rrota dhe i bjen ne llotari ndonjera qe nen oj nen lol
    Ore ti mir e ke po un ku tbazohem te mendimi yt apo i tij ? Se un vertet me Cel isha dhe jam po nuk behej fjale per t'huaja por per SHQIPE lale . e bukra eshte qe SHQIPET jan behen me keq se t huajat kur bien ndesh me Tipa t tille lol
    qe mos dal nga tema, c'eshte e verteta shume mendjemdhaja jane femrat shqiptare :P dhe sidomos vdesin kur ke rene brenda, te perdredhin ndersa kur bien vete jane xheloze e inatcije lool por kjo eshte gje e mire se ben te jetosh emocione te ngjeshura : D
    Ah te lutmi shum ktu sbehet fjale per mendjemadhesi po per zgjuarsi , pastaj kur dashuron pyete veten mire o bi o sbi se kur bi sdi ku bie pastaj . Jo emocione po yhhy ça ste prêt , qahuni pastaj ju .

Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar më parë nga Busy Girl Lexo Postimin
    Lulaaa po me ofendon ti e din qe un kto gjera i kam me merak te modh . pastaj un vdes per i kto puthjet me rreshqitje haha.
    Mos mthuj qe te mahniti madheria e tij me menyren ´ si me qen ne qender te vemendjes ´ lol ta kuptsha llapen un ty jarebi shtremse . prit tani kur t thote ´ e mahnita ishalla po me propozon ´ pa le tmendoj un qe eshte e perdale .

Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491

Un te kapsha me zor un tyyy jarebi morrrsja imeeee. pse kushi jom un mii hihi puth sumcedd

Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Rri me dreqe se do thot Fillun me kafshu njona tjetren �� lol

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •