Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre ishalla ka prere thonjte thuaj.. se me la me demtim permanent ... Te prere i kam , do dhe nje tjeter ?
Postuar më parë nga Elina3 Eeee shpulla po shpulle ngelet :P ....ateher le te ngelet si nje kujtim i bukur,
Boooo ca bohet me lart... "kujtime dhe shpulla" sa inspiruese per nje krijim kjo histori
What goes around---comes around
Postuar më parë nga Elina3 Te prere i kam , do dhe nje tjeter ? sinqerisht s'po te kuptoj sot ..me habisssseee ka ndodhur ndonje gje qe s'e di une ?
... me mire edhe nje shpulle si kujtim se sa te rrime kot fare, pa thonj se mandej fillojn dramat,
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre sinqerisht s'po te kuptoj sot ..me habisssseee ka ndodhur ndonje gje qe s'e di une ? Jo mos u habis fare , e kam nga boza me zuri keq
Postuar më parë nga prishtina75 ... me mire edhe nje shpulle si kujtim se sa te rrime kot fare, pa thonj se mandej fillojn dramat, Pa thonj dhe une dakort jam , na dhe nje per ty Prishtina, jo per gje po te ktheva borxhin
Postuar më parë nga Elina3 Pa thonj dhe une dakort jam , na dhe nje per ty Prishtina, jo per gje po te ktheva borxhin Nuk e prisja qe do ma kthesh kaq shpejt borgjin, prit sa te kthjellem pak,
Postuar më parë nga Elina3 Jo mos u habis fare , e kam nga boza me zuri keq ncncncnc pale te te kisha sjell ndonje gje tjeter ... na kishe shem fsh-ne .. eeehhhh kush beri mire e gjeti mire ne kte dynja thuaj ...
Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre ncncncnc pale te te kisha sjell ndonje gje tjeter ... na kishe shem fsh-ne .. eeehhhh kush beri mire e gjeti mire ne kte dynja thuaj ... ehhhh hajd bejm paqe Mos me sill me boze ok ... :P
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt